פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים [move]אל תגעו במחשב בזמן הקריאה כי אחרת אתם יכולים לגרום לקפיצות שלא נובעות מאיכות הדיסק.[/move] סוג המדיה - VERBATIM DATA LIFE PLUS RW+2.4 קוד מדיה - MCC A01 מחיר המדיה - 20 מקום קניה - אופיס דיפו מידע נוסף על המדיה - חבילה של 5 דיסקים. סוג הצורב - LG4120B קושחה - A104 מהירות בה המדיה נצרבה - X2.4 תמונה של המדיה - אין תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro סיכום הנסיון: מדיות מצויינות. נצרבו כבר לא מעט פעמים ועדיין אין קפיצות ואין בעיות. עריכה: לפחות על ה 4082B וה 4120B. : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר סוג המדיה - VERBATIM DATA LIFE PLUS RW+2.4קוד מדיה - MCC A01מחיר המדיה - 20 מקום קניה - אופיס דיפומידע נוסף על המדיה - חבילה של 5 דיסקים.סוג הצורב - NEC 2510Aמהירות בה המדיה נצרבה - X2.4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro הערות: קצת מוזר לי הקפיצה בסוף[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר סוג המדיה - VERBATIM DATA LIFE PLUS RW+2.4קוד מדיה - MCC A01מחיר המדיה - 20 מקום קניה - אופיס דיפומידע נוסף על המדיה - חבילה של 5 דיסקים.סוג הצורב - NEC 2510Aמהירות בה המדיה נצרבה - X2.4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro ניסיון ראשון (לא מוצלח)http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=83776.0;id=44974;imageניסיון שני (מצולח)אחרי פימוט מלא של הדיסק שלוקח כ-28 דקות צרבתי אותו מידע שובהערות - בניסיון הראשון הדיסק שנצרב היה חדש לגמרי, אחרי פירמוט מלא (של אותו דיסק הוא עובד יופי)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים סוג המדיה - Ritek/Ridata DVD+RWקוד מדיה - RICOHJPNW11מחיר המדיה - 13 ש"חמקום קניה - comp-ilמידע נוסף על המדיה - אפשר לקנות בבודדות.סוג הצורב - NEC ND-3500AGקושחה - 2.16מהירות בה המדיה נצרבה - 4Xתמונה של המדיה - N\Aתמונה של המסך מתוך DVDInfoProהערות: כלום,אחלה מדיה,רק חבל שהצורב שבסלון שלי לא יכול לקרוא +[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר סוג המדיה - Silverline Professional DVD-R X4קוד מדיה - RITEKG04מחיר המדיה - 4.5מקום קניה - קוסמוסמידע נוסף על המדיה - מתוך אריזה של 10 דיסקים קופסאות דקות.סוג הצורב - NEC 2510Aקושחה - 2.15מהירות בה המדיה נצרבה - X4תמונה של המדיה - http://members.lycos.co.uk/holyy/CD/SilverLine.jpgסיכום והערות - אחלה מדיהתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro - [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים סוג המדיה - DVD-Rקוד מדיה - Ritek G04מחיר המדיה - 5 ש"חמקום קניה - comp-ilמידע נוסף על המדיה - דיסק בודד, לא רשום כלום על המדיה.סוג הצורב - NEC ND-3500AGקושחה - 2.16מהירות בה המדיה נצרבה - 4Xתמונה של המדיה - N\Aתמונה של המסך מתוך DVDInfoProהערות: צרב בסדר, אבל משום מה הבדיקה הזאת היתה קצת איטית, רבע שעה!עשיתי את הבדיקה עוד פעם,עכשיו הלך מהר יותר, חוץ מאיזה נפילה בסוף[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים סוג המדיה - DVD-R קוד מדיה - SKCC מחיר המדיה - 5 ש"ח מקום קניה - יוניברסקלאב מידע נוסף על המדיה - כתוב עליה DRBYTE סוג הצורב - NEC ND-3500AG קושחה - 2.16 מהירות בה המדיה נצרבה - 4X תמונה של המדיה - N\A תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים [move]אל תגעו במחשב בזמן הקריאה כי אחרת אתם יכולים לגרום לקפיצות שלא נובעות מאיכות הדיסק.[/move]סוג המדיה - PHILIPS DVD+R 2.4קוד מדיה - CMC MAG R01 מחיר המדיה - 10 שקלמקום קניה - רעותמידע נוסף על המדיה - בקופסה רגילה.סוג הצורב - LG4082BBקושחה - A204מהירות בה המדיה נצרבה - X2.4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro סיכום הנסיון: שתי המדיות שקניתי מחזיקות עד היום[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים [move]אל תגעו במחשב בזמן הקריאה כי אחרת אתם יכולים לגרום לקפיצות שלא נובעות מאיכות הדיסק.[/move]סוג המדיה - SILVERLINE PROFFESSIONAL -Rקוד מדיה - RITEKG04מחיר המדיה - 5 שקלמקום קניה - COMP-ILמידע נוסף על המדיה - מתוך ספין של 25 דיסקיםסוג הצורב - LG4120BBקושחה - A104מהירות בה המדיה נצרבה - X4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro סיכום הנסיון: עד היום נצרבו הרבה (באמצע הספינדל השני). אין בעיות איתה עד כה. לפי פורומים בחו"ל המדיה טובה ביחס למחיר אבל צריך להיזהר איתה שכן יש מספר איכויות תחת אותו מדיה קוד. כמו שאתם רואים זה לא וורבטים או פיליפס, אבל בהחלט סביר ביחס למחיר.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים [move]אל תגעו במחשב בזמן הקריאה כי אחרת אתם יכולים לגרום לקפיצות שלא נובעות מאיכות הדיסק.[/move]סוג המדיה - VERBATIM DATA LIFE PLUS RW+X4קוד מדיה - MKM A02מחיר המדיה - 20 מקום קניה - אופיס דיפומידע נוסף על המדיה - חבילה של 5 דיסקים.סוג הצורב - LG4120Bקושחה - A104מהירות בה המדיה נצרבה - X4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro סיכום הנסיון: מדיות מצויינות. נצרבו כבר לא מעט פעמים ועדיין אין קפיצות ואין בעיות.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים סוג המדיה - FORTIS DVD-R קוד מדיה - SONY04D1 מחיר המדיה - 3 ש"ח מקום קניה - KSP מידע נוסף על המדיה - עוגה של 10, בשביל נסיונות סוג הצורב - NEC ND-3500AG קושחה - 2.16 מהירות בה המדיה נצרבה - 4X תמונה של המדיה - N\A תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro הערות: הצריבה הראשונה שלי עם הצורב החדש.... הגראף די הפחיד אותי אבל אני מקווה שמחר דיסק של סילבליין יראה תוצאות יותר יפות עריכה: אני די בטוח שזה משהו בתוכנה כי בגרסא ישנה שלה זה לא קורה וגם לו עם הנרו:
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים סוג המדיה - Teac DVD-Rקוד מדיה - Princoמחיר המדיה - 3.8 ש"חמקום קניה - YardenPCמידע נוסף על המדיה - דיסק מספינדל של 25.סוג הצורב - NEC ND-3500AGקושחה - 2.16מהירות בה המדיה נצרבה - 4Xתמונה של המדיה - N\Aתמונה של המסך מתוך DVDInfoProהערות: צרב דווקא בסדר, קצת התאכזבתי שTEAC זה בעצם PRINCO, מדיה לא רעה אחרי הכל, נקראה ע"י הנגן שלי בסלון היטב (PIONEER DV366).[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים סוג המדיה - Verbatim DVD-Rקוד מדיה - MCC01RG20מחיר המדיה - 8 שח.מקום קניה - אופיס דיפומידע נוסף על המדיה - חבילה של 25.סוג הצורב - NEC 3500FIRMWARE: 2.16מהירות בה המדיה נצרבה - X8מהירות מקורית: X4תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים סוג המדיה - PRINCO -R X4קוד מדיה - PRINCOמחיר המדיה - 4 שקלמקום קניה - גמא מחשבים בע"מ - חרא של חנותמידע נוסף על המדיה - מתוך ספין של 10 דיסקים.סוג הצורב - NEC2500Aקושחה - 1.07מהירות בה המדיה נצרבה - X4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro מוזר, אחרי שה NERO DVD SPEED נתן תוצאה כמעט מושלמת, ה DVDINFOPRO מצביע על איכות נמוכה-בינונית...כשאני אחזור מחו"ל, אני אוסיף גם עבור ה VERBATIM MCC01RG20...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים [move]אל תגעו במחשב בזמן הקריאה כי אחרת אתם יכולים לגרום לקפיצות שלא נובעות מאיכות הדיסק.[/move]סוג המדיה - VERBATIM DATA LIFE PLUS -RX4קוד מדיה - MCC01RG20מחיר המדיה - 6.4 מקום קניה - אופיס דיפומידע נוסף על המדיה - ספינדל של 25.סוג הצורב - LG4120Bקושחה - A111מהירות בה המדיה נצרבה - X4תמונה של המדיה - איןתמונה של המסך מתוך DVDInfoPro סיכום הנסיון: מדיה ראשונה מסוג -R של וורבטים שאני צורב. לא צופה בעיות.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.