עבור לתוכן

LOWID באימיול

Featured Replies

פורסם

אז ככה, עדכון:

ניטרלתי את הפיירוול של הXP. העפתי את הזון אלארם והתקנתי את הפיירוול של סייגייט במקומו, כשהוא מקונפג על NORMAL. אני עדיין על LOWID...

אין כבר מושג איך להמשיך. יש למישהו רעיונות?

שוב תודה על העזרה.

פתחת את הפורטים הדרושים?
פורסם
  • מחבר

הפורטים פתוחים לדעתי מכיוון שהאימיול מוריד אבל איטי... איך פותחים בסייגייט פורטים? לא הצלחתי להגיע לאופציה כזו בתפריטים.

אלו פיירוולים מומלצים ע"י החבר'ה מאימיול? יש משהו חינמי ואיכותי שמומלץ על ידם?

פורסם

בסיגייט אתה לא פותח פורטים - אתה אומר לו שהתוכנה X מורשית לגשת לאינטנט וזהו.

בדוק שוב את הפיירוול של XP, זה מה שגרם לי לקבל LowID ולאחר שביטלתי אותו הכל היה שוב מהיר ונחמד... 8)

פורסם

הפורטים פתוחים לדעתי מכיוון שהאימיול מוריד אבל איטי...

אין קשר בין פורטים פתוחים לעובדה שהאי-מיול עובד כלומר הוא יעבוד גם אם הפורטים סגורים ותקבל low id

פורסם

היה לי את אותה הבעיה, והשתמשתי בפיירוואל של זון אלרם וגם של הוינדוס היה פעיל, אבל אני הורדתי את הגרסה של האימיול מהליונטוורק עצמו (4.2), חשבתי שזו אותה הבעיה אבל ניטרלתי את הפיירוואל של וינדוס שהוא לא שווה כלום והוא פתר לי את הבעיה.

באיזה גירסה של האימיול אתה משתמש? אני משתמש ב 4.2 שהיא מצויינת.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני בעבודה ולא בבית ולכן אין לי מושג באיזו גירסת אי מיול אני משתמש, נדמה לי 0.43b אבל יכול מאוד להיות שאני טועה(?!).

הפיירוול של הXP סגור, והסייגייט נותנת לאימיול לצאת לרשת באופן קבוע. עדיין, אני בLOWID...

עוד רעיונות?

פורסם

לפי מה שאני רואה בליונטוורק הגרסה הכי עדכנית היא 0.42e, הזון אלרם לא השפיע לי על האימיול, אלא הפיירוואל של וינדוס עצמו. סליחה על הבורות אבל סייגייט זה פיירוואל? אם כן אולי הוא מפריע לאימיול להיות HIGH ID? או שכבר ענו כאן על זה

פורסם

אתה עובד אם מודם רגיל או ראווטר?

אם אתה אם ראווטר אתה צריך לפתוח את הפורטים של הEMULE

פורסם
  • מחבר

מודם רשת רגיל של אלקאטל, ADSL, ספק: בזק בינלאומי.

סייגייט היא אכן פיירוול שאימיול עצמם טוענים שעובד לא רע עם התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים