עבור לתוכן

LOWID באימיול

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים.

הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו...

הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות.

הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול).

השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם.

אשמח לשמוע הצעות.

תודה מראש.

פורסם

ברגע שיש לך FIREWALL יש לך LOW ID :(

פורסם

אם אני לא טועה באחד מגרסאות הפיירוול של זון אלארם יש בעיית תאימות עם האימיול , זאת הסיבה לבעיה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אז אתם טוענים שזה הפיירוול? מותקנת אצלי גירסא 5.1.011 של זון אלארם. האם יש דרך לפתור זאת? אולי להתקין פיירוול חינמי אחר? יש המלצות?

כיצד אתם נוהגים? אתם אומרים לי שהמחשב אצלכם עובד 24/7 ללא פיירוול על מנת להוריד דברים בצורה נאותה? לא מסוכן קצת?...

מצטער על ריבוי השאלות, אני מאוד מוטרד מזה...

שוב תודה.

פורסם

לדעתי זאת הגירסה שגורמת לבעיות עם האימיול(אני לא זוכר בדיוק)

אתה יכול להשתמש בפיירוול החינמי של סייגט, תעשה חיפוש בפורום ותמצא לינקים מכיוון שדיברו על הרבה.

בקשר לשאלות האחרות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83524.0

פורסם

צריך לפתוח את הפורטים שהאימיול משתמש בהם (מה שמוגדר באחת מהאפשריות בתוכנה).

פורסם
אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים.
פורסם

sorry, כנראה דילגתי על זה.

על איזה מצב בדיוק הפיירוול שלך מוגדר,

HIGH, MEDIUM?

פורסם
  • מחבר

תשובה לRK:

הזון אלארם שלי נמצא על מצב MEDIUM. על HIGH הוא בכלל אל נתן לי לצאת לרשת משום מה...

הפורטים של האי מיול פתוחים - אני מניח שאחרת לא יכולתי להתחבר בכלל, לא? בכל פעם שאני מתחבר אני נאלץ לפתוח אותם שוב, אבל ההגדרות הללו באי מיול מתייחסות לפי מיטב הבנתי לפיירוול של הXP ולא לזון אלארם. מאחר ואני מצליח להוריד והבעיה היא במהירות בלבד - אני מניח שהפורטים פתוחים גם בזון אלארם.

סייגייט יותר טובה בעבודה עם אימיול?

פורסם

שניה,

אתה בודק LOWID בסטיסטיקה?

זה לא הID שלך!!

תסתכל בתגית SERVERS.

צד ימין למטה

כתוב משהו כזה:

->

eD2K Network

Status: Connected

IP:Port xxx.xxx.xxx.xxx:4662

ID: xxxxxxxxxx

High ID

פורסם
  • מחבר

כן, זה ברור - אני LOWID, בדקתי במקום הנכון.

בנוסף, הפיירוול של הXP פעיל יחד עם הזון אלארם, יכול להיות שזאת הבעיה?

פורסם

תבטל את הפיירוול של הוינדוס, לא צריך אותו, הוא מיותר.

פורסם

יש מצב בכלל שהפיירוול של האקס פי הוא הגורם לבעיה , מכיוון שאמרת שכבר פתחת את הפורטים.

תבטל את הפיירוול המובנה כי הוא לא שימושי כשיש פיירוול אחר.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, עדכון:

ניטרלתי את הפיירוול של הXP. העפתי את הזון אלארם והתקנתי את הפיירוול של סייגייט במקומו, כשהוא מקונפג על NORMAL. אני עדיין על LOWID...

אין כבר מושג איך להמשיך. יש למישהו רעיונות?

שוב תודה על העזרה.

פורסם

לי יש את kerio personal firewall ואני highID . כלומר שרק העובדה שמותקן firewall לא אומרת שתקבל lowID.

דרך אגב יש כמה firewalls שמומלצים ע"י צוות ה emule.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים