פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים פיירפוקס זה הדור הבא של הדפדפנים מבית מוזילהממש לאפירפוקס הוא "גרסת הלייט" של מוזילהמוזילה = דפדפן +Email + ....פיירפוקס = דפדפן נטו
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אני עובד קבוע במוזילה, וניסיתי לעבור לפיירפוקס, וההבדלים עצומים, את הפיירפוקס בכלל אי אפשר להגדיר, מול המוזילה שלכל דבר קטן אתה יכול לקבל מיליון אפשרויות שונות להתאמה אישיתקיצר, בפיירפוקס חסרים הרבה פיצ'רים והרבה אפשרויות שקיימות במוזילה, אבל בסופו של דבר המנוע (Gecko) אותו מנוע
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מוזילה ופיירפוקס דומים, אבל הם לא בידיוק אותו דפדפן, פיירפוקס זה דפדפן נטו,מוזילה זה חבילה של הרבה מאוד דברים מסביב.נכון שאולי את פיירפוקס יותר קשה להגדיר (אגב, אפשר הכל בעזרת ABOUT:CONFIG), אבל מתי פעם אחרונה ראית כל כך הרבה הרחבות (extensions) למוזילה?אני משתמש בפיירפוקס, ולדעתי למשתמש ממוצע זה מספיק.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים שלום,לפי דעתי יש דפדפן ממש ממש מעולה...יותר טוב מה-Mozilla ומה-FireFox קוראים לו Avant Browserדפדפן ממש ממש טוב ועם המון פונקציות..http://www.avantbrowser.com/
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אבל מתי פעם אחרונה ראית כל כך הרבה הרחבות (extensions) למוזילה?תראה לי הרחבה אחת שמתאימה לפיירפוקס ולא למוזילה
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מוזילה לא מותקנת אצלי, אבל על רוב ההרחבות שיש באתר update.mozilla.org רשום למשל שזה מתאים לגרסאות מסוימות של פיירפוקס, ורק על בודדים מצוין שזה מתאים גם למוזילה.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים פיירפוקס זה הדור הבא של הדפדפנים מבית מוזילהממש לאפירפוקס הוא "גרסת הלייט" של מוזילהמוזילה = דפדפן +Email + ....פיירפוקס = דפדפן נטויש לך בעיה בהבנת הנקרא?? Firefox 0.9 is the award winning preview of Mozilla's next generation browser.אנשים בבקשה אל תגידו מה שאתם לא מבינים בו
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מוזילה לא מותקנת אצלי, אבל על רוב ההרחבות שיש באתר update.mozilla.org רשום למשל שזה מתאים לגרסאות מסוימות של פיירפוקס, ורק על בודדים מצוין שזה מתאים גם למוזילה.שמע, אני יודע שאני התקנתי יותר מהרחבה אחת שכביכול מתאימה רק לפיירפוקס, ועוד לא מצאתי הרחבה כזו שלא עבדה אצליחוץ מזה, אני יודע שאני הורדתי פיירפוקס כדי לנסות, ופשוט התאכזבתי מהחוסר המשווע שלו בפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. זה אכן דפדפן לייט, ולי הוא לא התאים, מבחינתי אין על מוזילה
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים Componentזה ממש לא שייך...זה הפריוויו של הדור החדש משמע הדור החדש עומד לצאתזה הריי עוד לא גירסא 1.0פשוט קרא את הציטוט מהאתר של מוזילהאין פה בכלל על מה להתווכחאם הם קוראים לזה דור חדש אז כניראה שהם יודעים קצת יותר ממני וממך
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים חוץ מזה, אני יודע שאני הורדתי פיירפוקס כדי לנסות, ופשוט התאכזבתי מהחוסר המשווע שלו בפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. זה אכן דפדפן לייט, ולי הוא לא התאים, מבחינתי אין על מוזילהאני התחלתי ממוזילה הרגיל, והורדתי FIREBIRD, וזה פשוט זז יותר מהר,מאז נשארתי, הפיצרים כבר פחות מפריעים לי, התרגלתי, חוץ מזה כמעט כל דבר שיש במוזילה אפשר להוסיף לפירפוקס (ואגב אני משתמש גם בTHUNDERBIRD)
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים פירפוקס הינו מבוסס על אותו ליבה של מוזילה כפי שנאמר פה והוא דפדפן קל יותר ומאידך גם מהיר יותר ויש כמה שטויות קטנות ששונו וזהו בFIREFOX עושים את הניסוים ואם זה מוצלח מעבירים את זה למוזילההינה לך דיון בדיוק כמו שלך:http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=9190
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.