עבור לתוכן

רוצה לקנות מדפסת לייזר חדשה... HP או כל השאר?

Featured Replies

פורסם

אהלן!

לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'.

דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה.

עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו.

חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010...

ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!!

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&=

בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית.

בקיצור אני ממש שוקל לקנות אותה ורוצה לדעת אם יש למשהו נסיון איתם או לא? HP או לא? אולי XEROX? אולי LEXMARK?

תודה רבה לכל העונים!!!

אגב, ניתן להרחיב את האחריות בעוד שנתיים בסכום של 130 שח והאחריות היא בתל אביב...

אגב, הכל מהיבואן הרשמי של HP.

יניב

פורסם

כמה שיקולים בקניית מדפסת לייזר:

1. גודל - אם אתה רוצה לשים אותה על שולחן פתוח, אין בעייה. אם אתה רוצה להכניס אותה למדף מיוחד למדפסות כמו שיש בחלק משולחנות המחשב, רצוי לקנות מדפסת שהדפים מוכנסים ויוצאים במאוזן ולא במאונך. Xerox 3120 עולה בערך אותו סכום ודי פופולרית. דגם טיפה יותר חדש, ה- 3121 כולל גם חיבור מקבילי וגם USB.

2. דופלקס - אם חבל לך על נייר או אם אתה רוצה הדפסות ארוכות, ניתן היום לקנות מדפסות עם דופלקס (מנגנון להדפסה על שני צידי הדף), אבל הן יותר יקרות.

3. מדפסת WINDOWS כן/לא - מדפסות כמו ה- XEROX למעלה (וכנראה גם ה- HP המוזכרת) חייבות דרייבר חכם שעושה את כל ה-RENDERING במחשב ושולך רק BITMAP להדפסה במדפסת. החיסרון הוא שהדפסה מעמיסה מאד את המחשב, צורכת הרבה יותר זכרון ומאיטה את ההדפסה אם המחשב לא מספיק מהיר. מדפסות טיפה יותר יקרות כוללות מעבד פנימי חזק ומבצעות את הפעולה באופן פנימי. מדפסות אלו דוברות שפות כמו HP PCL5 או Postscript ויכולות גם להדפיס מדוס עם עברית צרובה (למי שעוד צריך לעסק למשל).

4. רשת - חלק מהמדפסות כוללות מתאם רשת מובנה מה שיכול להיות מאד נוח, אם כי שרת מדפסות או נתב שכולל שרת מדפסות עולה היום כ- 350 ש"ח.

5. מחיר הטונר - רתוי לבדוק אם קיים טונר תחליפי למדפסת, לכמה דפים הוא טוב, ומה מחירו.

אני אישית חשבתי לקנות Xerox 3420DN שכוללת דופלקס וכרטיס רשת פנימי וניתן להשיג אותה בערך ב- 1700 ש"ח. לא קניתי אותה כי יש לי HP 4ML עתיקה ששורדת כבר 8 שנים, טפו טפו, ונפח ההדפסה שלי לא מצדיק החלפה.

אם אתה רוצה מדפסת זולה, ה- 3121 יכולה להיות פתרון טוב (לא בדקתי אישית).

פתרון נוסף הוא ה- XEROX PE16 שהיא מכונה משולבת (סורק, מדפסת לייזר, פקס ומכונת צילום) ועולה כ- 1500 ש"ח. החסרון העיקרי הוא הגודל שלה.

נכון שאני נשמע כמו סוכן של XEROX, אבל אין לי שום קשר אליהם (אני אפילו לא לקוח שלהם), הם פשוט הוציאו כמה מוצרים לא רעים בשנה-שנתיים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

שמע אחי תודה על התגובה המהירה אבל קצת גלשת בתקציב ובדרישות...

הגודל של המדפסת לא חשוב לי

אני לא צריך דופלקס

מדפסת רק ל WINDOWS

לא צריך עם רשת

מחיר טונר נראה לי 450 שח בערך, אני עדיין מברר את זה

תקציב גג 800 שח

אז מה עכשיו אתה ממליץ לי? :)

אה, ואני צריך USB

ויש לי מחשב נורא חזק... גם אם זה יאט לי את המחשב לא נורא, העיקר שלא יפגע באיכות בפלט.

יניב

פורסם

אני מציע שתבדוק יותר לעומק את ה- HP 1010 מול ה- Xerox 3121 .

לפי הדף של HP, הטונר המתאים , Q2612A, מספיק ל- 2000 דף, ועדיין לא ראיתי טונר חלופי.

למעשה בכלל לא מצאתי את הטונר הזה ב- ZAP.

על הנייר ה- XEROX יותר מהירה (17 דפים בדקה) והטונר טוב ל- 3000 דפים.

ל- HP יש USB2.0 ול- XEROX לא.

ל- XEROX מגש יציאה גדול יותר - 50 דפים מול 25 ל- HP

שתיהן 600x600DPI אבל ל-HP יש RET (שליטה על גודל הנקודה) שמשפר את הפלט ואני לא יודע עם ל-XEROX יש דבר מקביל.

http://www.xeroxuae.com/pdf/3121.pdf

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090041-1090125-1090405-1090405-1091133-1147349-4889169.html

תצטרך להשוות ולהחליט בעצמך מה עדיף לך.

פורסם
  • מחבר

שמע 2000 דפים מול 3000 זה הפרש די רציני לטובת XEROX

טונר של XEROX עולה קצת פחות מ 400 שח וטונר של HP עולה 480 שח מאיזה חנות שמצאתי במקרה שמוכרים את הטונר של ה 1010

USB 1 או 2 או 10 לא נראה לי שאכפת לי מזה... סהכ כמה עמודים בו זמנית, אני באמת לא הולך לטחון את הצורה של המדפסת.

וה XEROX מהירה יותר כמו שאמרת

להזמין את ה XEROX בשורה התחתונה לדעתך?

תודה

יניב

פורסם

אני אישית מעדיף את HP, יש לי נסיון ארוך איתם ואף פעם לא נדפק לי משהו שלהם (לפחות לא ב3-4 שנים הראשונות).

אבל אני לא כל כך מבין במדפסות לייזר, אז אולי עדיף את הXerox

פורסם
  • מחבר

חחח תודה, עזר לי מאוד ;)

תכלס נראה לי ה XEROX יותר טובה...

יותר מהירה ויותר דפים לטונר, ושלא נדבר על טונר זול יותר

סתם HP לוקחים כסף על השם שלהם.

לא ככה?

פורסם

לא רק HP...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים