עבור לתוכן

הגדרת שרת מדפסות

Featured Replies

פורסם

הגיע לרשותי שרת מדפסות (כניסה לכבל רשת ויציאה לשלוש מדפסות) ללא manual. אין לי מושג מי החברה.

האם למישהו יש מושג על כללים איך מגדירים את הדבר הזה ואיך פונים לכל מדפסת.

בחלון שכנים ברשת לא מופיע שום דבר חדש.

[כמובן שהרשת מחוברת וגם מדפסת]

פורסם

לא הבנתי בידיוק איזה מוצר קנית אבל משהו מן הרשום כאן בטוח יעזור לך:

במחשב שרת המדפסות אתה לוחץ על התחל - הגדרות - מדפסות - בוחר את המדפסת לחצן ימני עליה - מאפיינים - ובוחר

באופציה של שיתוף ונותן לה כתובת ברשת.

במחשבים אחרים אתה פשוט מחפש את המדפסת המשותפת ברשת - התחל - הגדרות - מדפסות - הוסף מדפסת - בוחר במדפסת רשת ואז לוחץ על BROWSE כדי למצוא את המדפסות המשותפות ולהתקינם במחשבים האחרים.

פורסם

1. בלי לדעת מה המודל אי אפשר לדעת. יכול להיות שצריך תוכנה בשביל לקנפג אותו, יכול להיות שלא.

2. תכתוב כאן כל פיסת אות שכתובה עליו, ו/או שים תמונה שלו.

פורסם
  • מחבר

על התווית (ליד הברקוד): GP-300M1AE1910017

Device Name: PSC924A7

Node ID: 0000?4C924A7

למען האמת זה כל מה שכתוב.

לא הבנתי בידיוק איזה מוצר קנית אבל משהו מן הרשום כאן בטוח יעזור לך:

במחשב שרת המדפסות אתה לוחץ על התחל - הגדרות - מדפסות - בוחר את המדפסת לחצן ימני עליה - מאפיינים - ובוחר

באופציה של שיתוף ונותן לה כתובת ברשת.

במחשבים אחרים אתה פשוט מחפש את המדפסת המשותפת ברשת - התחל - הגדרות - מדפסות - הוסף מדפסת - בוחר במדפסת רשת ואז לוחץ על BROWSE כדי למצוא את המדפסות המשותפות ולהתקינם במחשבים האחרים.

מדובר על מכשיר עם כניסה לרשת ויציאה ל3 מדפסות - לא על מחשב ממש.

פורסם

אז אני מניח שחיברת אותו לרשת. ניסית לחפש את המדפסות דרך הרשת ? (התחל - הגדרות - מדפסות - הוסף מדפסת - בוחר במדפסת רשת ואז לוחץ על BROWSE כדי למצוא את המדפסת המשותפת ולהתקינם במחשבים האחרים)

פורסם

על התווית (ליד הברקוד): GP-300M1AE1910017

Device Name: PSC924A7

Node ID: 0000?4C924A7

למען האמת זה כל מה שכתוב.

מדובר על מכשיר עם כניסה לרשת ויציאה ל3 מדפסות - לא על מחשב ממש.

תראה מה מצאתי ב- GOOGLE כשכתבתי GP-300M (גם אתה יכולת לעשות את זה בעצמך):

http://www.moka.nl/gp300m.html

נראה נחמד, אבל אתר אינטרנט פשוט נורא.

ניתן לקינפוג מ- IE.

ותראה מה עוד מצאתי:

http://www.getnetusa.com/

ובפרט:

http://www.getnetusa.com/copy/html/english/frames/b-download.htm

תמצא שם חוברת הפעלה ו-firmware utility מעודכן.

פורסם

כל הכבוד !  :D

קראתי את רוב חוברת ההפעלה, נראה מעניין. כשמבצעים את פעולת הוספת מדפסת לאחר התקנת הדרייבר צריך לבחור

דווקא בהוספת מדפסת מקומית במקום מדפסת רשת, לא כמו שחשבתי. טוב זה לא סתם עוד מדפסת זה משהו משוכלל,

הדרייבר שלה כבר עושה את כל העבודה והתקשורת עם כל הפרוטוקולים

פורסם
  • מחבר

תודה! אתה גדול!!!!!  :yelclap:

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לידיעה כללית: לא חייבים לקנות מדפסת עם כרטיס רשת (תוספת בד"כ של כ-100 ש"ח). בחוברת ההררכה של הראוטר של בזק NETGEAR, יש הוראות מדוייקות ומפורטות להתקנת כל מדפסת לראוטר באמצעות חיבור ה-USB (בתנאי בראוטר שלכם יש כניסת USB).אפשר להוריד את ההוראות מהאתר של בזק. אני חושב שניתן באמצעות הוראות אלה לחבר כל מדפסת לכל ראוטר אחר עם חיבור USB. אני עשיתי את החליבור וההתקנות בביתי וכל המחשבים, לפטופים וטבלטים של מקורבי המבקרים בביתי, יכולים להדפיס במדפסת שלי בשליחה אלחוטית של החומר הנדפס. כל מה שהם צריכים זה: שם החיבור שלי וסיסמת WPA שלי.

פורסם

ובשביל הזה היה צריך להקפיץ דיון בן שמונה שנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים