עבור לתוכן

לא מוריד לי מספיק מהר מספיק באימיול......

Featured Replies

פורסם

אני בטוח פשוט אני מפרמט את המחשב כל איזה כמה חודשים וזה נמחק אני בטוח שאם האיתי שומר את זה אז היה לי המון :silly:

• תגובות 46
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אההה וואלה טוב לדעת ככה בודקים? יש לי 1.973 מגה? לפי מה שאמרתם כאן שמעל 1 זה טוב אני אמור להוריד בקצבים טובים ואני מוריד ב5-10 ק"ב לשניה...

מה נחשב לקרדיט ממש טוב? שאני אדע למה לשאוף? (בעיקרון יש לי את התיקיות הקבועות השיתופיות שלי והמחשב תמיד פועל ונתתי לו מקסימום UPLOAD ... לכמה אני צריך להגיע כדי להנות מההורדות המטורפות שכמה אנשים ציינו כמו מעל 50 לדוגמא?)

יש לך במקרה "מזהה נמוך"? (LowID) , מכיוון שזה לא אמור להוריד במהירויות כאלו(גם אם יש לך אפילו קילובייט אחד של קרדיט)
פורסם

לא אין לי LOW ID- אף פעם- בהתחלה כשניסיתי את המודים השונים של האימיול (LIONEWORK וWAREZFAW) היו לי מלא LOWID עד שפשוט הורדתי את התוכנה המקורית ומאז לא היה לי אף פעם

פורסם

זה נשמע לי די מוזר , כי זה לא אמור להוריד לך ככה.

אם יש לך וירוסים/טרויאנים/תוכנות ריגול אז זאת גם יכולה להיות בעיה , מכיוון שהם משתמשים בחיבור לאינטרנט ו"זוללים" את כל המהירות.

*תסרוק לכל הדברים שרשמתי לך למעלה ותבדוק שוב את המהירויות.

פורסם

אין טרוינים-מרגלים וכו'....

האמת שכרגע המחשב לא עבד שבוע כי הייתה לי תאונה קטנה עם המעבד אז לקח לי איזה שבועיים (כן שבועיים לא שבוע :) להחזיר את המחשב לשימוש- אבל גם לפני זה הגג שהגעתי אליו זה אולי 25 פעם ב ...אולי ל30 לאיזה כמה דקות- בחיים לא הגעתי למעל 50 (זה דמיוני לגביי)

פורסם

אז מה דעתך לנסות מודים שונים? זה גם יכול לעזור(למרות שלא נראה לי בצורה משמעותית כל כך)

פורסם

אני מכיר רק את המודים של LIONETWORK וWAREZFAW - ושניהם חרא- חצי מהשרתים חוסמים אותם

פורסם

תנסה את המוד של LSD , אני מחר יביא לך קישור מדוייק להורדת התוכנה.

עכשיו אני יזוז לישון :sleep:

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי HIGHTID ואני עדיין לא מוריד מעל 10 :'(

אז אם אפשר לשלוח את המוד ולהגיד לי מה לעשות איתו ;D

ואגב MILK-INC הסבר מצוין ;D עכשיו אני מבין

תודה

פורסם

אני עם קרדיט שאתמול התחלתי עם WAREZFAW (אחרי פירמוט)

כל הלילה היה דולק עכשיו לא מוריד מתחת ל20

הגיע לי פעם ל160 אבל כהמחשב היה שבוע דלוק ...

פורסם

חבר'ה אני לא מבין למה אתם הולכים בדרך הקשה...

במקום לבדוק לבדוק את הקרדיט לפי הגודל של הקובץ,

יש דרך הרבה יותר פשוטה וגם שאומרת במדוייק את הקרדיט שלך...

אוקיי... אז זה הולך ככה:

במסך הראשי של השרתים, למטה יש לכם מן מסך קטן כזה ובו כרטיסייה בשן "יומן"... תחפשו שם טוב טוב עד שתראו "קובץ קרדיט נטען..." ושם יהיה רשום לכם במדוייק את הגודל של הקרדיט שלכם...

למי שיש גירסא אנגלית שיחפש במקום יומן, LOG ובמקום "קובץ קרדיט נטען..." שיחפש, credit file loaded..." ושם יהיה רשום לו את המספר המדוייק....

קרדיט סביר נחשב מ3000 ומעלה...

מקווה שעזרתי לכם חבר'ה... :xyxthumbs:

רק תרשמו פידבק ותגידו אם הצלחתם וכמה יש קרדיט יש לכם.... ::)

לי אישית יש  50K... :o

פורסם

Where exactly can i check the ID level ?

Be specific as much as possible.

Thanks! :)

פורסם

אתה מתכוון לזה?

07/09/2004 15:16:21: Creditfile loaded, 89779 clients are known

דרך אגב הקובץ שלי הוא 5+MEGA

פורסם

הקרדיט שלי זה 200 ומשהו...זה הרבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים