עבור לתוכן

לא מוריד לי מספיק מהר מספיק באימיול......

Featured Replies

פורסם

אמרו לי לשתף כמה שיותר ואין לי מושג איך

ומשהו שקשור לקרדיט

אמרו לי שיש איזהו מוד שנותן לי הכי הרבה קרדיט אם אפשר לינק ומה לעשות איתו.......... תודה!

• תגובות 46
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"לא מוריד לי מספיק מהר מספיק באימיול......"

welcome to the club

פורסם

אימיול זו תוכנה שמורידה לאט יחסית, אין מה לעשות

משאירים אותה דלוקה 24/7 יהיא צוברת מהירות

יש לך lowID?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך לבדוק מה הID שלי אבל יש לי בעיה של מהירות!! ואנשים מדברים

פה על מיהוריות של 70 60 80 ככה ואני יכול רק לחלום על זה.... ; :-\

פורסם

אוקיי תראה , כדי להגיע למהירויות נורמליות באימיול , אתה צריך לשתף כמה שיותר קבצים המחשב שלך.

כדי לראות אם יש לך מזהה נמוך(Low ID) תראה במסך הראשי מתחת ל-Servers בתיבה קטנה כזאת.

פורסם

אתם יכולים לפרט קצת יותר, מה זה בעצם הקרדיט, למה עוזר לשתף כמה שיותר קבצים מה זה בעצם נותן

לי תמיד היה מאז התקנת התוכנה "מזהה גבוהה"

עד כמה שהבנתי מורידים ממי שזמין, אז מה יעזור לו לשתף יותר וקרדיט גבוה וכל זה.. אני בעצם יגיע ליותר סורסים או שהיו יותר זמינים שישלחו אלי

כי אני רואה שיש סורסים (לא הרבה אבל יש..) ובכל זאת אני לא מקבל מאף אחד, או שמקבל ממעטים (באיטיות מחרידה)

מה יעזור לי "לעקוף" את התור ולהתחיל להוריד ממי שיש לו את הקבצים :>

מצטער על ההתפרצות לתארד אבל בסך הכל אני שואל מה שפותח התארד שואל, והתשובות שאני יקבל יכולים לעזור לו אני מתאר לעצמי

תודה.

פורסם

די ענית לעצמך בתגובה שלך...

תראה , ככל שתשתף יותר , הקרדיט שלך יגדל.

מה זה בעצם מערכת הקרדיט?

כשאתה מוריד משהו באימיול יש תור , זה לא משנה גם אם יהיו לך מיליון סורסים בגלל שאתה תהיה בין האחרונים בתור(אם לא תשתף בכלל כמובן).

ככל שאתה תהיה פחות בתור אתה תתחבר ליותר משתמשים והמהירות שלך תגדל(בגלל שאתה תתחבר להרבה יותר אנשים)

אז הקרדיט בעצם עוזר לך "לעקוף" את התור.

אני מקווה שהבנת משהו מההסבר הלא מובן הזה ::)

פורסם

הסבר מצויין, נתן חיבור לכל הנקודות שהצגתי ולא ידעתי איך קשורות אחת לשניה

שאלת השאלות, איך אני משיג קרדיט גבוה

זה שיש לי ב"משותף" הרבה קבצים כבר מגדיל לי את הקרדיט? או שזה יותר קשור למהירות שליחה?

איך אני רואה את גודל הקרדיט ומה נחשב לטוב

ועוד דבר קצת יותר "נבזי" :> איך אני מגדיל את הקרדיט בלי לשתף הרבה קבצים.. יש פאץ' או משהו?

פורסם

הסבר טוב? אני בקושי הבנתי את ההסבר של עצמי ;)

-מה שצריך כדי להגדיל את הקרדיט שלך , זה בעצם אך ורק לשתף , כמה שיותר , יותר טוב.

-כדי לראות כמה קרדיט יש לך תיכנס לתיקייה הראשית של האימיול , תיכנס לתיקיה config ושם תראה קובץ בשם clients.met , זה הוא קובץ הקרדיט(תבדוק מה הגודל שלו)

-יש כאלה , אבל הכי הוגן זה לשתף ככה שכולם יהיו מרוצים ;)

*נ.ב - אם תשתמש בשיטות "נבזיות" כאלו , רוב הסיכויים שיעשו לך באן בשרת(כשיגלו אותך)

פורסם

אוקי, עכשיו שאלה אחרונה

נגיד אני משתמש כרגע באימיול וצברתי קובץ גדול של קרדיט, ואני עושה פורמט

אני יכול להעתיק אותו על דיסק ולשים באימיול חדש אחרי התקנה או שגם זה נקרא רמאות

אם חבר שלי שולח לי את הקרדיט שלו, אפשר להעלות על זה ? ::)

פשוט יש לי קרדיט של 1.04מגה :'( :'(

פורסם

כמה הגודל שלו צריך להיות?

יענו כמה הוא צריך בערך לישקול שזה יהיה קרדיט גבוהה?

פורסם

התשובה היא - כן , אתה פשוט שומר אתה הקובץ על דיסק או משהו ומחזיר אותו לתיקייה הנ"ל לאחר הפירמוט , זה לא נקרא רמאות.

בקשר לקרדיט של חבר שלך - אני לא ממש בטוח בקשר לזה , נדמה לי שאתה לא יכול , אבל בזה אני לא כל כך בטוח.

בקשר לקרדיט שלך - זה קרדיט דווקא נחמד , אין מה לבכות :P

עריכה: Cooler-Master: כמה שיותר , יותר טוב , ממגה בערך זה טוב.

פורסם

סבבה תודה רבה :xyxthumbs:

יש לי רק 116 :'(

פורסם

קצת סבלנות ושיתוף יפתרו לך את הבעיה ;)

פורסם

אההה וואלה טוב לדעת ככה בודקים? יש לי 1.973 מגה? לפי מה שאמרתם כאן שמעל 1 זה טוב אני אמור להוריד בקצבים טובים ואני מוריד ב5-10 ק"ב לשניה...

מה נחשב לקרדיט ממש טוב? שאני אדע למה לשאוף? (בעיקרון יש לי את התיקיות הקבועות השיתופיות שלי והמחשב תמיד פועל ונתתי לו מקסימום UPLOAD ... לכמה אני צריך להגיע כדי להנות מההורדות המטורפות שכמה אנשים ציינו כמו מעל 50 לדוגמא?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים