עבור לתוכן

אינטרנט בכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה הזו בפורום הנכון, בכל מקרה בדקתי קודם את הפורמים האחרים ומהסתכלות על חלק מההודעות פה אני חושב שההודעה מתאימה לכאן.

יכול להיות שעוד מעט אני אתחבר לאינטרנט המהיר של הכבלים, רציתי לשאול אותכם לגבי חוות דעת על השרות שלהם ועל האיכות של האינטרנט שלהם. אם מישהו יוכל לרשום כמה תגובות אני אשמח.

הבנתי גם שצריך לוודאות משהו בנוגע למודם שהם מביאים לך שלא יהיה מסוג מסויים מסיבה כלשהי. שמעתי את זה מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה,למישהו זה נשמע מוכר

תודה

פורסם

אחי רק חיפוש

יש פה מלאה מלאה השואות ובלה בלה ומה יותר טוב ומה יותר גרוע , תחפש ותמצא הכל ................הריי הפורום הוא מאגר מידע אחד גדול

פורסם
  • מחבר

וואלה רעיון מצויין,סורי

לא חשבתי על זה, אני באמת אריץ איזה חיפוש רציני ואשב על זה

בכל מקרה אם מישהו יכול לענות בקצרה כדי שאני אדע שמה שאני אמצע רלוונטי זה יהיה גם נחמד

פורסם

נסה בפורום אינטרנט ורשתות.

פורסם

אינטרנט בכבלים זה אינטרנט מצויין.

הייתי באינטרנט ADSL, אחרי זה עברתי לאינטרנט בכבלים באותה החבילה וירדו לי הפינגים במשחקים (עם אותו ספק גם).

אין לי שום תקלות באינטרנט, גלישה מהירה.

פורסם

שלושה דברים דפקו את המוניטין של הכבלים בארץ:

1. הם נכנסו אחרי ADSL, כך שכמו כל ישראלי טוב ששאלת אותו אם מה שיש לו טוב מהמתחרים, הוא יענה לך כן בכל מצב.

2. המעבר לשימוש בחייגן.

3. ה-hype המוגזם שבזק זרעו בקרב גולשים שבכבלים הם חולקים רוחב-פס.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי הוא בכבלים והוא אמר לי שאין הרבה הבדל, אבל משום מה הוא מסרב לעשות לי פינג...

הכבלים פועלים על תשתית של 128KBS ?

פורסם

הכבלים פועלים על תשתית של 128KBS ?

אתה מתכוון על קצב חזור (upload)?

כן, עבור חבילת 1.5 ההעלאה היא 128Kbps (אשר מיתרגמים לכ-16KB/S) כאשר אצל בזק בחבילה מקבילה ואף ב-2.0 ההעלאה נותרת ב-96Kbps (כ-12KB/S)

פורסם

לדעתי ADSL עדיף על הכבלים, אבל תלוי במיקום שבו אתה נמצא. חשבתי בעבר לעבור לכבלים ושאלתי אנשים רבים שיש להם כבלים את דעתם. וכמו כן שאלתי גם בחור שאני מכיר שעובד בתמיכה של הכבלים באיזור מגוריי.

להפתעתי הוא אמר לי לא לחשוב על זה אפילו, כי האיזור בו אני גר התשתית של הכבלים גרועה ויש לה בעיות.

והאנשים המחוברים בכבלים חלקם אמרו שהם מרוצים וחלקם אמרו שלא מרוצים וחוו תקלות טכניות וכדומה.

לפיכך אם אתה חושב לעבור לכבלים עליך לבדוק אם תשתית הכבלים בה אתה גר היא טובה גם מבחינת אמינות וגם מבחינת מהירות. בהצלחה

פורסם

tzahi04 רק מתוך סקרנות, איפה אתה גר?

ד"א: אני גר בלוד, וכנראה שפה התשתית מאוד טובה כי לא הייתה לי עד עכשיו שום תקלה בכבלים.

ומהירות האינטרנט (פינגים וכו') נהייתה יותר טובה.

פורסם

אני עובד בHOT - ובוודאות ורק מאיפה שיש לי נסיון

אני אומר שהתשתית בקריות מצויינת

והתשתית באיזור נתניה גם טובה מאוד ואמינה - ובכלל - בכל איזורי זכיון של מת"ב בעיקר (חיפה-נתניה-חולון בת ים-גליל)

פורסם

תעשה לי טובה עם הכתבה הזו חח ;)

ובבזק אין תקלות כאלה ? תאמין לי ששנתיים וחצי היה לי ADSL וקרה לי לפחות 5 פעמים שלא היה לי קו בגלל בזק לשעה וקצת , ואף שעתיים ויותר.

קורה - על משהו רגעי לא מתבססים.

**דרך אגב - הייתי לקוח מרוצה בADSL פשוט כהטבת עובד היה משתלם לי לעבור לכלבים - מן הסתם***

רק ציינתי עובדות לגבי איכות התשתית לפי ידיעתי - מהשטח

יום טוב :hi:

פורסם

אשמח לדעת, Hell, מהי איכות התשתית באיזור מרכז ת"א - בן יהודה, בוגרשוב, פינסקר, טרומפלדור וכו'... 8)

פורסם

ייקח לי זמן לברר כי אני עובד באיזור זכיון של מת"ב ות"א זה תבל (לקח לי זמן להשיג מידע על הקריות שזה גם תבל)

הכבלים מחולקים למתחמים - יענו - אזורים שמחוברים לגוב(ארון תקשורת אופטי) אחד - ותקלה בארון = תקלה לכל המתחם=מתחם הרבה בתים 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים