עבור לתוכן

NEC ND-2510A או ND-3500A??

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לבחור בין השניים, האם יש הבדל גדול ביניהם? או שזה רק מהירות הצריבה?

האם יש עוד מאפיינים שהתחדשו או פשוט יותר טובים (או אולי להיפך, פחות טובים) ב3500 לעומת ה 2510?

בנוסף, מה יהיה מחיר סביר לכל אחד מהם?

תודה רבה!

פורסם

ההבדל הוא המהירויות של הצריבה והקריאה ששופרו ב 3500

ההבדל במחיר ביניהם כ"כ לא משמעותי שכבר שווה ללכת על החדש יותר שהוא ה 3500

פורסם

אם זאת ההתלבטות, לך על הND3500A.

ת'רד דומה בCDFREAKS

פורסם

כמה הצורבND-3500A הזה עולה?

פורסם

בסביבות ה 600 שקל

פורסם

בסביבות ה 600 שקל

520 שקל בלמיר, אפשר לבוא לאסוף ולא חייבים לשלם משלוח

יש גם בוואלה שופס, P1000 ונט אקשן

תתחדש

פורסם

ה3500 משתמש גם בציפסט חדש , ברוב המיקרים משפרים ומתקנים עוד דברים חוץ ממהירות , וכיוון שהעסק די צעיר , החברות לומדות ומשפרות כל כונן. ככה שכדאי בכל מיקרה ללכת על ה3500 אלא אם כן ההפרש גדול.

פורסם

עכשיו ראיתי במחיר מבצע מטורף 3500A ב-498ש"ח!!!

בפנדה אני כבר הזמנתי חשבתי להזמין 2510A ב-490ש"ח אבל אחרי שראיתי את זה בתוספת של 8ש"ח לא חשבתי פעמיים :silly::xyxthumbs:

פורסם

כדאי שתתלהב קצת פחות , עוד חודשיים שלושה זה יתייצב על משהו קרוב הרבה יותר ל 400  ;)

(עריכה - עקב אי הבנה של כמה קוראים , הוסף סמיילי שביטא את כוונותי המקוריות , ולמען הסר ספק - התגובה התייחסה אך ורק לשורה הראשונה בפוסט מעליי ובכלל לא לשנייה. יכול להיות שכותב הפוסט אמר את השורה הראשונה גם בהומור , ואז כבר הבנתי לא נכון ואין מקום להערה שלי.  יום טוב לכל הגולשים וצורבי הסרטים  ;) ).

פורסם

מה זה קשור, עוד שנתיים זה יעלה 100 שקל. באותו תקציב שהוא החליט להוציא, המבצע אפשר לו לקנות חומרה יותר טובה אז למה שלא יהיה מרוצה?

פורסם

מה זה קשור, עוד שנתיים זה יעלה 100 שקל. באותו תקציב שהוא החליט להוציא, המבצע אפשר לו לקנות חומרה יותר טובה אז למה שלא יהיה מרוצה?

אני כל כך מסכים איתך. הייתי חייב להגיד את זה 8)

פורסם

טעות שלי - שכחתי להוסיף סמיילי. וברור שלא התכוונתי למשהו כמו לזה שכדאי לו לחכות עוד או לא יודע מה בדיוק הבנת. (וכן דברים מתייצבים על מחיר מסויים , ואחרי זה משהו מחליף אותם, לא אמרתי שלא שווה לו או שהו אידיוט , אלא שהמחיר לא ממש מתחת לקרשים כמו שהוא הציג , וברור שיקנה ויהנה אפילו אם זה יעלה עוד שבוע 100 שקל , זה לא אוטו ב 120000 שקל..)

*הנה שיפצתי את הפוסט שלי , כדי שלא נשמע כל שנייה ביטויים כמו "מה זה קשור" להודעות שנאמרות בהומור.

כחחחח.. מתייחסים אלי היום כאילו אני בדארק סייד  :lol:

פורסם

פנדה חח מוכרים 2510A ב-490ש"ח ו-3500A עכשיו ב-498ש"ח :lol: :lol: :cool2:

אבל אני מרוויח מזה :silly: :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים