פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים התקנתי את המודם רשת שיש לי והוא מצליח להכנס ל http://cables.matavtv.netהורדתי את הדיילר של 012 מפה http://cables.matavtv.net/ISPpages/012/012linux.tar.gzושם יש 3 קבצים שאין לי מושג מה לעשות איתםתודה מראש למי שעוזר
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים זה קבצי סקריפט אתה צריך לערוך את הקובץ etc/ppp/pap-secrets ולהוסיף בו שורה ככה"שם משתמש שלך" * "סיסמא"אחרי זה לשים את 3 הקבצים בתיקיהלהכנס לקונסול ולרשוםCD שם של המקום אליו שמתה את הקבציםSUסיסמת המשתמש על שלך(ROOT)./cstart שםמשתמש eth0אבל אני ממליץ לך להוריד את אשף ההתחברות של כנרת
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר אני משתמש לינוקס חדש למדי (רבע שעה שלמה)הבנתי שצריך לערוך את הקבציםאתה יכול להסביר טיפה יותר בבירור את השלבים שאחר כך?
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים למה לך לעבור את כל הטירחה הזאת? יש כבר אשף מוכן בשביל אינטרנט למנדרייק 10, שבסך הכל אתה מתקין 4 קבצי RPM, שממש קל להתקין אות, מגדיר משהו קטן (שזה ממש קל לעשות) ומתחבר כרגיל.כנס לאתר הזה:http://iwiz.linux-kinneret.org/תרד לאמצע הדף ותוכל לראות שם טבלה ובה ממוקמים ארבעת הקבצים. תוריד את כל ארבעת הקבצים (את הגירסה הכי חדשה של כל קובץ). כנס ללינוקס, תעביר את 4 הקבצים לתייקת "HOME" בלינוקס (אני די בטוח שיש לך אייקון של התיקייה הזאת על שולחן העבודה).אחרי זה תפתח את ה-KONSOL (כנס לדפדפן אינטרנט של לינוקס, תלחץ על כלים ותראה שם מסוף או KONSOL).תרשום ב-KONSOL: su ואז תלחץ על enter, אחרי זה יבקש ממך לרשום את סיסמת משתמש העל (ADMINISTRATOR), תרשום אותה ותלחץ ENTER.כך בעצם אתה מתחבר כ-ROOT ב-KONSOL.אחרי זה כנס לתיקיית ה-HOME שלך, תעתיק את הכתובת של התיקייה (כתובה לך למעלה בשורת הכתובת) ותדביק אותה ב-KONSOL ותלחץ ENTER (אז תופיע לך הודעה שמודיעה לך שתיקיית HOME היא בעצם תיקייה או משהו כזה).אחרי זה תרשום:urpmi file1urpmi file2urpmi file3urpmi file4(כל פעם פקודה אחת, ואחרי שתסתיים תרשום את הפקודה הבאה). FILE1/2/3/4 מסמלים את השמות של 4 הקבצים שאתה צריך להוריד.ד"א: את הקבצים IWIZ ו-IDIAL (מתוך 4 הקבצים שאתה מוריד) תתקין אחרונים. קודם כל תנסה להתקין אחד משני הקבצים שנשארו, אם יוצאת לך הודעה שגיאה אז תנסה להתקין את הקובץ השני, אחרי זה את הקובץ שלא הצלחת להתקין ואחרי זה את IWIZ ו-IDIAL.תתקין גם כמה חבילות נוספות ע"י הקשת הפקודות הבאות ב-KONSOL:urpmi pptp-adslurpmi pppurpmi pumpאחרי שהתקנת את ארבעת הקבצים הראשונים, ואת שלושת החבילות שהבאתי פקודות התקנה אליהם, תרשום iwiz ב-KONSOL, יופיע לך חלון, שבו תצטרך להגדיר איזה מודם יש לך (יש לך שם רשימת מודמים), לבחור את ספק האינטרנט שלך מתוך רשימת ספקים, לבחור איזה מערכת יש לך (M.... 10) וכו'. אלה הגדרות ממש קלות, ולא תהיה לך בעיה לעשות אותם. אחרי שסיימת לעשות את ההגדרות ולחצת על OK, תרשום שוב ב-KONSOL את הפקודה idial, יופיע לך חלון התחברות, תלחץ על התחבר וזה יתחבר לך. אם תופיע לך הודעת שגיאה והאינטרנט לא ייתחבר, אז תעתיק לפה את הודעת השגיאה ונגיד לך מה הבעיה.מקווה שהבנת את מה שכתבתי, אם לא אני אנסה להסביר יותר טוב.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר תודדה רבה לשניכם על העזרהאוקי, עשיתי את מה שאמרת(כתוב שזה already installed בגלל שזו הפעם השניה שהתקנתי את זה[g@localhost g]$ su[root@localhost g]# urpmi internet-0.3.2-1mdk.src.rpm[root@localhost g]# urpmi internet_db-0.3.2-1mdk.src.rpm[root@localhost g]# urpmi idial-0.2-1.src.rpm[root@localhost g]# urpmi iwiz-0.2-1.src.rpm[root@localhost g]# pptp-adslbash: pptp-adsl: command not found[root@localhost g]# urpmi pptp-adslEverything already installed[root@localhost g]# urpmi pppEverything already installed[root@localhost g]# urpmi pumpEverything already installed[root@localhost g]# iwizbash: iwiz: command not found
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים טוב, אז שלושת החבילות מותקנות אצלך (למרות שזה קצת מוזר). אבל את 4 הקבצים אתה לא התקנת בכלל.לא הופיעה לך שום הודעה אחרי שרשמת: urpmi internet-0.3.2-1mdk.src.rpmאו urpmi internet_db-0.3.2-1mdk.src.rpmאו urpmi idial-0.2-1.src.rpmאו urpmi iwiz-0.2-1.src.rpmתנסה שוב להתקין אותם. הפעם תעתיק את השם של הקובץ, לך ל-KONSOL כ-ROOT, ותרשום urpmi fileאם לא עובד לך אני ממליץ לך לקחת את הדיון הזה לאתר www.whatsup.co.ilכי מי שמבינים הרבה יותר ממני בלינוקס נכנסים לפורום הזה רק פעמיים בשבוע, אז תצטרך לחכות הרבה זמן כל פעם שיש לך בעיה בלינוקס (ותאמין לי יהיו לך הרבה בגלל שאתה משתמש מתחיל).
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר זה מה שעשיתי, עשיתי שם copy וpaste לשמות של הקבציםוהנה שאלה שלא ממש קשורה, איך מתקינים עברית?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אחרי שתסיים את ההתקנה של המערכת, אתה צריך להיכנס "ללוח הבקרה" (שם אחר יש לו) של מנדרייק, ושם להוסיף תמיכה בעברית.פתחת תרד בפורום שהמלצתי לך עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.