עבור לתוכן

LG 4160B

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:lol: כן, זה מאוד נכון מה שאתה אומר, אבל בטריטוריה הזאת זה הרבה פחות רלוונטי. כלומר, אם ההבדל הין 2510A ל 3500A זה כ 100 שקל, אז לשלם 100 שקל יותר בשביל לקבל 3500A ולקבל ציפ יותר מתקדם ועין יותר מדוייקת זה דיל טוב. כמובן שגם אם אין תקציב אז ה 2510 יהיה מצויין. אבל 2500 למשל ממש לא שווה לקנות, כנ"ל את ה 4040B, כנ"ל את ה 106 וכו'... כלומר, לקנות את צורב ה DVD האחרון והטוב במחיר הגיוני זה נכון או את זה לפניו זה נכון. לקנות ענטיקות לחסוך כמה שקלים זה טעות ולרוץ מהר להחליף את הצורב שקנית אתמול כי היום יצא משהו חדש ואין שינוי עקרוני שאתה צריך זו גם טעות.

מה שאתה אומר הרבה יותר רלוונטי למעבדים וסוקטים וכרטיסי מסך וכו'.. יצא 6800 ומיד כולם רצים לקנות לפחות GT כאשר פה ההבדל הוא לא 100 שקל אלא אלפי שקלים, או מעבדים של 5000 שקל שנותנים עוד 10% גג אם בכלל בביצועי המעבד (שזה בטח לא 10% יותר בביצועי המחשב) וכו וכו וכו....

פורסם

לתופעה זו קוראים בשפה מקצועית EARLY ADAPTORS  כלומר אלה שמקדימים לאמץ כל טכנולוגיה חדשה גם אם המחיר

מופקע ולא צריכים אותה.

פה אתה טועה.

כמו שאמר אינטגרל, כשההבדל בין ה 2500A ל 3500A עומד על 100שקל פלוס פינוס, ההשקעה שווה.

מכיוון שכאשר יתבססו בשוק מדיות DL ו X16, לא נצטרך להחליף צורב עוד פעם.

אם המחיר היה מופקע, זה היה נכון. אבל המחיר לא מופקע וההבדלים גדולים, לכן זה שווה.

ד.א.

אני בעל 2500A, ולא מתכוון להחליף אותו ל 3500A. אני אחליף כשהשיפור יהיה רציני, ולא רק במהירות מ X8 לX16.

עד לא מזמן השתמשתי ב HP9110 שצרב CD במהירות X8, לכן אתה לא יכול להגיד שאנחנו הולכים כל יום ומחליפים צורב.

אבל אם כבר קונים היום משהו, אז כדאי להוסיף עוד כמה שקלים, ולקבל מוצר שיחזיק לעוד שנה-שנתיים.

פורסם

כשאמרתי "רצים וקונים " דברתי באופן כללי ולא עלייך בפרט.

אתה אולי באמת צרכן נבון.

לגופו של עניין הרני להבטיחך כי כשמדיות X16 וDL יהיו במחיר 3 שקלים ליחידה

כבר יהיו בשוק צורבים עם ביצועים טובים יותר ומהירים יותר עם תוספות כאלו ואחרות

וכנראה גם כאלה שיצרבו בקרן לייזר כחולה ואז שוב ירוצו רבים להחליף את הX16 שלהם באחר.

וכן הלאה וכן הלאה .

למה אני אומר את זה? לא מפני שאני מכיר את כל התוכניות והפיתוחים העתידיים אלה כיוון

שאני מבין הייטב את הסביבה העסקית שבה פועלות היצרניות ואת אופן חשיבתן .

נחכה ונראה ואם תהיה בסביבה אז נראה מי יוכל את הכובע!

פורסם
  • מחבר

רינו,

בסדר, אני אוכל את כל הכובעים שלי וגם את החולצות ואת הנעליים מעור (לא אוכל סינטטי).

מה שאני אומר לך, זה שתלך לפורום של תצוגה וגרפיקה ותטיף שם כי שם אנשים מוציאים 1300 שקל יותר ולא 10-100 שקל יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים