עבור לתוכן

LG 4160B

Featured Replies

פורסם

יצא ביפן.

השינוי היחיד זה DVD R X16 בפורמט +R. לא שווה. עדיף להישאר עם 4120B במחיר משמעותית יותר זול.

נראה לי שצריך לחכות עוד בשביל לקבל קפיצה יותר משמעותית מ LG.

http://www.cdfreaks.com/news/10417

פורסם

זה לא בעיקרון אותו צרוב רק במהירות יותר גבוה?

זאת אומרת שגם הוא יהיה איכותי?

הוא בטח יכנס ואז מחיר ה 12 ירד לא ככה?

פורסם
  • מחבר

חחח...זה בטח אותו צורב עם FW ש LG לא נותנים.

פורסם

מתי הצורב הזה יוצא?

פורסם

פשוט חבל על הכסף.

אין היום במחירים סבירים, לא DL, ולא דיסקים מעבר ל X4.

עד שאלה יגיעו למחירים שפויים אולי כבר יהיה לנו בלו ריי.

פורסם
  • מחבר

מסכים. גם ההבדל בין X12 ל X16 באמת זניח.

פורסם

אמממ טוב האמת שבאמת עדיף מבחינת כסף כי ההבדל הוא זניח ואין כמעט שום שיפור משמעותי.

אפילו את ה DVD-R השאירו X8 ואת ה DL X2.4

אם היו עושים את ה DVD-R ב X16 או 12 לפחות ואת ה DL ב X4 אז אולי ייש מעט מה לחשוב כשה יגיע לארץ.

אבל חוץ מזה אין משהו מיוחד בו.

פורסם

למה כמה זה כבר השיפור מ X8 ל X16? דקה? שתיים?

בכל מקרה, כשאתה שם צריבה בדרך כלל אתה הולך לעשות משהו אחר וחוזר...

אז לפי דעתי זה ממש זניח...

צריך לחפש את האיכות, ולא את המהירות, מכיוון שבהבדלים כאלה היא ממש זניחה.... ("החיפזון הוא מן השטן...")

פורסם
  • מחבר

חחח...החילזון מהשפן :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחח איזה יציאות יש לך אתה הורג אותי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

האמת שיש הרבה במה שאתה אומר.ה DL X4 זה בעצם היתרון המשמעותי היחידי של הצורבים החדשים כי פה הפרש הזמן הוא גדול מאוד בין X2.4 ל X4. אבל אין DL במחיר סביר באופק ומי יודע מתי יהיה. אפילו X8 במחיר הגיוני עדיין אין בארצנו (בחו"ל יש כבר מזמן שזה עוד יותר מעצבן). אני מאוד התלהבתי מה DL X4 וה X16 -R בהתחלה , אבל ככל שחושבים על זה אז המחשבות נוטות לכוון ההסתכלות שלך. לא שה 3500A זה קניה רעה, להיפך, אבל גם 2510 ו 4120B הן עדיין קניות טובות מאוד.

פורסם

כל מילה בסלע :)

פורסם

בכל מקרה, כשאתה שם צריבה בדרך כלל אתה הולך לעשות משהו אחר וחוזר...

אני ממשיך לעבוד על המחשב, אין בעייה עם הצריבה....(בצריבת CD)

פורסם

(בצריבת CD)

אתה בכלל משווה?

פורסם

חברים יקרים.

עם עוד לא הבנתם אז שוק החומרה הוא בעצם משחק שקוראים לו "מרוץ עכברים" ומי לדעתכם העכברים במשחק?

נכון , אנחנו הצרכנים ויש גם חלילנים והחלילנים הם היצרנים שלצלילי המצאותיהם אנו רצים וקונים .

ועכשיו ההסבר למי שלא הבין.

בשוק החומרה יש ענקים שמתגוששים בינם לבין עצמם על מהירות ופורמט ,איכות ועוד לכן הם חייבים להוציא

כל הזמן חידושים ושיפורים בכדי שיהיה להם יתרון מסחרי על פני האחרים ולו רק לחודש חודשיים .

אנחנו מאידך התרגלנו לרדוף אחר המילה האחרונה בשוק גם אם אין לנו צורך בכך או שאפילו אנחנו לא יכולים להשתמש ביתרונות

של המוצר העיקר שיהיה לנו את הכי טוב.

לתופעה זו קוראים בשפה מקצועית EARLY ADAPTORS כלומר אלה שמקדימים לאמץ כל טכנולוגיה חדשה גם אם המחיר

מופקע ולא צריכים אותה.

ולענייניינו - כבר 1000 פעמים הסבירו לכם שאין בארץ דיסקים X16 וDL יקר בטרוף ועד שיהיה יעבור עוד זמן כה רב

עד ששוב יהיו צורבים חדשים בשוק ותרצו להחליף שוב אבל ..לא ..הריר נוזל מהפה וחייבים לרוץ ולקנות צורב חדש

כי יש בזה הרבה סיפוק שלנו יש הכי טוב {אבל בלי דיסקים תואמים} ולכן כולנו עכברים קטנים וטיפשים שמעשירים את היצרנים

ולא מרוויחים מזה דבר.

לכן - LG 4120 מצויין

NEC 2500 מצויין

NEC 2510 מצויין

NEC 3500 מצויין

פיוניר 05,06,07,06 - מצויינים

ועוד ועוד.

למה ? כי כולם צורבים מדיות X 4 וחלקם גם X8 ברמה גבוה ואילו המדיות שיש בארץ וגם שווה לקנות.

אני מאמין שלא ירחק היום והמרוץ יפסק כמו שנפסק בצורבי CD .

בשוק הCD הגיעו כמעט לטופ באיכות ,אמינות ומהירות לכן צורבי CD נמכרים ב150 ש"ח וכל היצרנים פנו

לשוק שיש עוד מה לשפר ויש פריירים שמוכנים לשלם הלו הוא שוק הDVD-R

אתם תחליטו אם להיות עכברים או אדונים לעצמכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים