עבור לתוכן

צורבי DVD - אילו כדאי לקנות ומאילו כדאי להתרחק

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא.

אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק?

איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק?

אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים.

בתודה רבה,

דורון

פורסם

אז ככה

סוני לא יותר טוב משום דבר

על LG כעיקרון אני לא משתגע בכלל

פלקסטור נמצאים בפיגור לא קטן בטכנולוגיה מול מתחרות (אין להם צורב DUAL LAYER למשל)

ופיוניר תמיד טובים אבל המחיר של הדגם החדש שלהם תמיד יקר נורא בהתחלה ולוקח זמן עד שהמחיר יורד

הכי משתלם וגם כנראה הכי טוב - NEC !!

עכשיו יש את הדגם החדש 3500 A והוא להיט היסטרי

מומלץ

פורסם

עזוב אותך פלוס מינוס סתם וויכוחים מיותרים

לדעתי הפלוס יותר טוב הוא גם יותר מתקדם היום ומתפתח מהר יותר

אבל המינוס די מצויין

העיקר שיש לך מדיה איכותית שמיוצרת עם חומר איכותי

וגם ככה כל הצורבים היום כבר קוראים וצורבים את הפלוס והמינוס ככה שבזה תתעסק אח"כ

2 דגמים שאני אישית ממליץ עליהם

pioneer a08

או

nec 3500a

שניהם מצויינים יש פה ושם פאקים קטנים אבל הכל יסתדר מהר מאוד עם הFW הבאים וגם לא צריך להיות עד כדי כך קטנוני המחירים שלהם די זולים

הנק אפשר למצוא ב500 אני חושב והפיוניר 650

פורסם

הצורבים המומלצים:

1) NEC 3500A אם אתה שומר על הדיסקים שלך (לפחות על סמך הביקורת הראשונה עדיין לא פתרו את זה שהוא לא אוהב לקרוא דיסקים שרוטים או קצת מלוכלכים).

2) LG 4120B (אם גיבויים שוטפים חשובים לך). איכות קריאה מצויינת, איכות צריבה מצויינת ו DVD RAM. האמת שאם היה לו DLX4 אז זו היתה הבחירה הראשונית עדיין. יש לו רק DL X2.4.

יש גם את הפיוניר 108, אבל הייתי מחכה לפחות ל REVIEW  אחד רציני לפני שהייתי קונה אותו.

ד"א, היום קניתי עוד 4120B לחבר בBOX ויחד איתו הגיעו גם 10 דיסקים X8+R של LG. חידוש מרענן.

פורסם

הצורבים המומלצים:

1) NEC 3500A אם אתה שומר על הדיסקים שלך (לפחות על סמך הביקורת הראשונה עדיין לא פתרו את זה שהוא לא אוהב לקרוא דיסקים שרוטים או קצת מלוכלכים).

2) LG 4120B (אם גיבויים שוטפים חשובים לך). איכות קריאה מצויינת, איכות צריבה מצויינת ו DVD RAM. האמת שאם היה לו DLX4 אז זו היתה הבחירה הראשונית עדיין. יש לו רק DL X2.4.

יש גם את הפיוניר 108, אבל הייתי מחכה לפחות ל REVIEW  אחד רציני לפני שהייתי קונה אותו.

ד"א, היום קניתי עוד 4120B לחבר בBOX ויחד איתו הגיעו גם 10 דיסקים X8+R של LG. חידוש מרענן.

וכמה העסק עלה? יצא משתלם עם הדיסקים כבלים והכל?

פורסם

לדעתי כן. 10 דיסקים של LG X8 זה לפחות 100 שקל. חוץ מזה יש ב BOX גם נירו , POWER DVD ותוכנת קידוד (לא מת עליה). סה"כ קצת יותר מ 600 שקל.

עריכה:

ALSAL, סליחה טעיתי. המדיות שבאות עם ה DVD שוות הרבה יותר מ 100 שקל במחירים של היום. המדיה קוד זה CMC MAG E01 בדיוק כמו הממורקס X8 ואלה מדיות מעולות שבמעולות. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תסתכל על ה KPROBE עם ה 4120B, חבל"ז (איזה באסה שאני לא קיבלתי עשר כאלה):

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים