פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים 1.מארז חדש אם יותר מקומות 2.יש פאנבאסים אם מקום לדיסק קשיח...תוציא את הדיסק הכי הגרוע שלך ותחליף בחדשבדיוק שהלכתי לכתוב את זה הת'ראד התעדכן..שנייה אבל אין לך מקום זתומרת ביי (bay) לחבר אותו או כבל?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים 1.מארז חדש אם יותר מקומות 2.יש פאנבאסים אם מקום לדיסק קשיח...אני לא חושב שהוא מדבר על מפרצים, הוא מדבר על יציאות בכבלאם הלוח שלך לא תומך ב SATA יש כרטיסי הרחבה (ל PCI) שנותנים לך עוד כמה יציאות SATA או IDEוכדרך אגב, אל תחבר אף פעם הרדיסק וסידי\צורב\DVD על אותו הכבל (זה יפגע בצורה משמעותית בביצועי הדיסק הקשיח)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר הבעיה היא לא במיפרצים ............ הבעיה שאין לי חיבורי IDE פנויים וההארד הוא IDE , ומחובר אצלי הסידים על כבל אחד וההארדים על אחד . כמה עולה כרטיס הרחבה ? ואיפה אפשר למצוא אותו?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=34_210_218&page=1&sort=6d
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר בלאט מה זה כל כך יקר ........אני קונה הארד יקר ועוד את החרא הזה צריך ........ :'(
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים בלאט מה זה כל כך יקר ........אני קונה הארד יקר ועוד את החרא הזה צריך ........ :'(אז תעיף אחד מהכונניםאיזה הארדיסק מסתכן לעוף?ובאמת שים את 2 הכוננים האופטיים ביחדכי שניהם צריכים רק כבל של 33ATA לעומת הארדיסק שרץ על 100-133ATAזה מאט אותו.שים 2 כוננים אופטייםצורב וDVDCD רגיל אתה לא צריך ואת ההארדיסק הישן תעיףותשים את 2 ההארדיסקים הכי חדישים על הכבל של הprimary
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מוזר שאף אחד לא הציע לך למכור ת'הארד דיסק... אל תעיף אותו, תמכור אותו, אולי תרוויח כמה גרושים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.