עבור לתוכן

DVD + CDROM + צורב - הילכו שלושתם בלתי אם נועדו ?

Featured Replies

פורסם

למה כל הבלאגן, פשוט תקנה COMBO כמו של ריקו, שמשלב את שלשת הפריטים ביחד, לי למשל יש את הדגם שהוא גם צורב, גם DVD, וגם משמש כמובן בתור CD רגיל, והוא תופס סה"כ חיבור אחד :), אין צורך להשתגע :P

פורסם

אם אתה בונה מחשב חדש ומחבר את ההרד דיסק עם עוד "שותף" אז הוא יהיה איטי בצורה משמעותית!!!(ל33 מגה לשניה)

לפי דעתי כדאי לותר על סידירום פשוט מאוד בגלל שהדידוידי הוא גם סידירורום שעובד מצוין ויש לך שני כוננים ככה שתוכל לצרוב בלי ליצור אימג...

(נ.ב. - אם יש לך את אחד מהדידוידי של אסוס 12 או 16 את יכול לחבר אותם להראד דיסק בלי לפגוע בביצועים בגלל שהם על ATA 66 וATA100)

ולא, לא כאדי לקנות כונן קומבו מספיק דיוידי וצורב (למה צריך סידירום?!)

פורסם

אבל...

א. בכל מקרה אין הרדיסק שמסוגל להעביר מעל 50MB בשניה..

ב. בכל מקרה, אם יש רק הרדיסק אחד זה בכלל לא משנה, כי כשאתה מעביר קבצים על אותו הרדיסק פיזי זה לא מושפע ממהירות ה-IDE, ואם אתה מעביר קבצים ממקום אחר (סידירום, מודם [?!], רשת), במילא המקור האחר יגביל את המהירות..

פורסם

זה יכול להשפיע מניסיון.

יש לי צורב וסידירום, והנרו (וכל התוכנות) לא מזהות את הצורב והוא צריך להתחבר לבד.

ושאני מנתק את הסידירום מהארד דיסק, המחשב עובד יותר מהר!

ו...56 בשבילך

פורסם
(למה צריך סידירום?!)

בשביל המהירות

פורסם
  • מחבר

שימוש רב ב DVD בתור CDROM לכל דבר לא יגרום לשיחקת יתר שלו ?

פורסם
  • מחבר

אז כל אלה שמציעים לי זאת , מבלבלים בשכל... :nono:

פורסם

בשביל המהירות

כן, רק שהיום מהירות שבה צורב יכול לקרוא קרובה מעוד לזו של כונן CD פשוט. ההמהירות של כונן DVD בקריאת קומפקט-דיסקים זהה למהירות של CD פשוט. כך שהשלישי (כונן CD ) מיותר.

פורסם

שימוש רב ב DVD בתור CDROM לכל דבר לא יגרום לשיחקת יתר שלו ?

באותה מידה כמו שימוש רב ב DVD בתור DVD =זניח IMHO .

פורסם

לא מומלץ לשים ביחד CDROM וצורב על אותו ערוץ IDE, מכיוון שזה עלול להביא לשגיאות במידה ואתה צורב מה-CDROM!!!

פורסם

לא מומלץ לשים ביחד CDROM וצורב על אותו ערוץ IDE, מכיוון שזה עלול להביא לשגיאות במידה ואתה צורב מה-CDROM!!!

לא, זה לא.

צרבתי ככה עשרות דיסקים, ואפילו אחד לא נידפק.

פורסם

אני מציע לך קודם להתאמן על מחשבי 386 ו 486 אחר כך תרכיב מחשב יקר !!!

(יש להם גם ISA וגם PCI וגם PIO4  IDEו עוד דברים מאוד מאוד מענינים) !!!

והכי חשוב קשה במיוחד לקלקל אותם !!!

דן

:lol:

בימינו אני חושב שהבחור כבר יכול להתאמן על פנטיום אחד מחורבנים... אני וכמה חברים שלי אספנו מספר לוחות VX של PIO4 ואנחנו הולכים לעשות מהם מדורה גדולה מאוד...

זה קשקוש בגרוש, עינקודר צודק. אצלי הם גם מחוברים על אותו CHANNEL, ואין שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים