פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 %הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט ..ניסיתי איזה 20 פעם..אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף ..הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוחהDVD שלי לא תקין או התוכנה ???????או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים ש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVDWINDVD,VLC MEDIA PLAYERבדוק אם DMA דלוק ,הדרך הכי קלה לבדוק זה אם nero info toolתשתמש בדיסק ניקוי (דיסק המנקה תעינית לייזר)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים זאת תופעה שקורה רק עם הדיסק הזה?תבדוק דיסקים אחריםתסתכל רגע על הצד השני של הדיסק גם אולי משהו לא תקין בו? שריטות? שבר? ציפוי דפוק ? דיסק באיכות ירודה?זה דיסק צרוב או דיסק שהוא "חתם" אותו?יכול להיות שהמוכר סתם עובד עליך כי זה מה שבדרך כלל מוכרים עושים בארץ יודעים לשגע אנשים בגלל שהם לא מבינים בזהוגם את אלו שהם מבינים מנסים לחפף ונותנם להם פתרונות דפוקים כאילו הם אידיוטים ומכריחים אותם בכוח לנסות למרות שזה בטוח לא יעזור
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר הכונן DVD חדש!!הדיסקים לא שורטים אין אפילו שריטה אחת! ויש לי 2 דיסקים .. של אותו סרטבחנות הם שיכפלו מי קסטא ל 2דיסקים של DVDואחי 2 הדיסקים אלו 200 שקל1!!! כול אחד 100----WINDVD,VLC MEDIA PLAYERבדוק אם DMA דלוק ,הדרך הכי קלה לבדוק זה אם nero info toolתשתמש בדיסק ניקוי (דיסק המנקה תעינית לייזר)----איך אני בודק את DMA?
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512#msg392512ואנא, ערוך את הכותרת כך שתכיל את הבעיה/שאלה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר הכתורת עכשיו טובה?נכנסתי למדריך ... DEVICE- 1פועל על DMAמצב העברה נוכחי : לא ישיםDEVICE- 2פועל על DMAמצב העברה נוכחי : לא ישיםלשנות לPIO?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.