פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים שלום, הזמנתי היום צורב (SONY). הוא אמור להגיע בימים הקרובים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך טכנית אני מכניס אותו ולמה אני מחבר אותו וכו'. תודה
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אני מניח שיש לך כונן רגיל, ושהוא למעלה, אם לא תגיד איך זה ואני אתקןתפתח ת'מארז, ותוציא תפלסטיק שבין ההארד דיסק לכונן CD (אם אתה יכול שהוא לא יהיה "צמוד" אליהם, נהדר, אם לא אז עדיף שיהיה יותר קרוב לכונן CD.תחבר אותו עם 4 ברגים (2 מכל צד), ותחבר אליו את אותו כבל IDE של כונן הCD, ככה שהצורב יהיה בקצה, והכונן CD באמצע.עכשיו המחשב אמור לזהות אותו
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים זאת הבעיהכל פעם מישהו בא ושואל איזה צורב עדיף?אולי כדאי שמישהו יעבוד (אין לי בעיה לתרום או לנסות לעזור) על למשל סטיקי של הצורבים העדיפים הנוכחייםשזה ילך לפי reviews, נסיון אישי, יתרונות חסרונות, מחיר סיכום והכל וככה לא צריך כל פעם לענות על אותו הדבר
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים רעיון טוב, רק שכולם כמעט אותו דבר ;D, אם אני לא טועה, כולם חוץ מLG מיוצרים באותו מפעל...
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים alsal אתה כנראה קצת מבולבל, הוא ביקש עזרה להתקין צורב, לא איזה צורב עדיף.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר alsal אתה כנראה קצת מבולבל, הוא ביקש עזרה להתקין צורב, לא איזה צורב עדיף.כן הוא באמת כנראה קצת מבולבל...חפיף, תודה בכל מקרה, אני מקווה שלא אתקל בבעיות, הצורב אמור להגיע ביום ראשון...שבת שלום חבר'ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.