עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לאינטרנט מהיר?

Featured Replies

פורסם

טוב מה אתה רוצה ממני, אני לא יודע מה ההגבלות של בזק

הרגע התקשרתי לברר (שוב) והם אמרו שזה באמת 150K של אפ סטרים

תתקשר והם יגידו לך!

אז ככה דברתי עם חברת בזק מוקד שירות לקוחות 199 והכן קיים כזה קצב ההלעה של 150k אזVatos-Locos אני מתנצל אתה צדקת.

כמו כן אין להם שום מבצעים לא שלהם ולא שלהם בשיתוף ספקית אינטרנט כזאת או אחרת.

המחיר שבזק גובים הינו 179 לחודש עבור זה וקצב הורדה של 1.5mb ואילו 229 שקל לחודש עבור זה וקצב הורדה של  2mb .

המחירים הינם לחודש ואינם מצריכים שום התחייבות לבזק.

דבר שני התקשרתי לברר לגבי זה אצל ספקית האינטרנט שלי חברת NetVision ולאחר מספר בדיקות מסרה לי נציגת השירות כי הכן קיים השירות הזה עם קצב ההלעה של 150k וכרגע אם אני רוצה את זה עם קצב הורדה של 2mb אז המחיר הינו 109 לחודש בהתחייבות לשנה (נציין שזה המחיר רק להם לא כולל  מה שעלי לשלם בנוסף לבזק)

לכן אישית אני האלץ לחכות עד שבשביל לקבל קצב ההלעה של 150k לא אצתרך לשלם פי 3 +/- במחיר.

ולגבי מה שבזק בין לאומי מציאים זה עדיין נשמע לי תמוהה כיצד הם מציעים משהו במחיר כל כך נמוך כביכול והעסקה כוללת גם תשלום נמוך מאוד לבזק עבור התשתית שהרי נציגת שירות של בזק בכבודה ובעצמה אמרה לי שאין להם שום מבצעים הנוגעים לשירות הזה לא שלהם כבזק ולא שלהם בשיתוף עם ספקית אינטרנט כזאת או אחרת.

• תגובות 60
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשתית 89 שקל

ספק 59

1.5 מגה...

פורסם

תשתית בזק - 60

בזק בינלאומי - 40

סה"כ 100

בלי התחייבות...

1.5Mb/S ADSL

פורסם

לצערי המבצע הכרות או מה שלא היה בבזק@בינלאומי נגמר והמחירים קפצו להיות כמו בספקיות האחרות

חבל, הייתי צריך לנצל את זה עוד לפני חודש שנתנו לי את המחיר :'( טוב חפיף גם ככה לא בא לי להתקע אצלהם עם התחייבות.. עד שנגמרה לי ההתחייבות הקודמת (חיכיתי לתאריך הזה כמו ליום הולדת..)

פורסם

אני לא מבין מה כזה גרוע בלהתחייב לספק אינטרנט לחצי שנה ולשלם מחיר נורמלי? או לבזק ולשלם מחיר נורמלי/סביר.

כל שני וחמישי לעבור מחברה אחת לשניה זה יותר מעבן ויותר כאב ראש ומה לעשות השוק דינמי והמחירים כל כמה זמן משתנים בגלל התחרות הבלתי פוסקת.

חוץ מיזה חברה נומרלית גם בהתחחיבות תאפשר לך לעבור ממבצע אחד לשני אולי לא על ההתחלה אבל אחרי כמה חודשים בהחלט כן.

אני אישית לקוח ותיק אצל הספקית שלי אז יתכן אני זוכה להטבות מסוימות בקטע הזה של מעבר וחבילות טובות גם עם אני ההיתי בהתחייבות קודמת.

פורסם
3 ממירים של Yes+כול הערוצים+אינטרנט 1.5Mb 209 ש'ח

1)ביס אתה חייב ממירים.

2)כל הערוצים? זה משפט שיווקי - אין לך את כל הערוצים - עובדה - או שאתה או מישהו מהמשפחה עובד ביס :xyxthumbs:

לא כולל ספק גם

אבל אחלה של מחיר - כמו לכל מתחבר חדש ללוין  :xyxthumbs:

בגלל זה הלוין בהפסדים ענקיים  - ובאה בזק ומכסה גרעונות.

עריכה :

חוץ מיזה חברה נומרלית גם בהתחחיבות תאפשר לך לעבור ממבצע אחד לשני אולי לא על ההתחלה אבל אחרי כמה חודשים בהחלט כן.

לא נכון - למה לחברה עסקית לעשות את זה . הרעיון הוא להרוויח כסף - ובכל תנאי הם ישמרו על ההתחייבות - בדר"כ זה גם נעשה ויש כנס יציאה - בכבלים אם יש לכם מבצע באנדל - יעני - תשתית + ספק שמשולם או לHOT או לספק אז קנס יציאה בכל שלב מהמבצע במהלך שנת ההתחייבות הוא 249 ש"ח.

בבזק לדעתי בהתחייבות הקהס בכל נקודת זמן במשך ההתחייבות הוא 120 ש"ח...לפי נסיוני :xyxthumbs:

פורסם

Hell, תפסיק להישמע כמו איזה יחצ"ן של HOT.

רגע, אתה בעצם כזה...

בכל מקרה תפסיק לבלבל ולהטעות אנשים - יס מתעלים על הכבלים בשידורי טלויזיה (תוכן, איכות הממיר והשלט, והכי חשוב לי: איכות תמונה טובה בהרבה!)

בנוגע לתשתית: הפינגים בכבלים, אומנם נמוכים, קופצניים מאד. אני עדיין לא סגור אם זה האופי של התשתית או שזה קשור לציוד של הכבלים. ב-ADSL זה לא כך...

פורסם
  • מחבר

רגע, אתה בעצם כזה...

בכל מקרה תפסיק לבלבל ולהטעות אנשים - יס מתעלים על הכבלים בשידורי טלויזיה (תוכן, איכות הממיר והשלט, והכי חשוב לי: איכות תמונה טובה בהרבה!)

בנוגע לתשתית: הפינגים בכבלים, אומנם נמוכים, קופצניים מאד. אני עדיין לא סגור אם זה האופי של התשתית או שזה קשור לציוד של הכבלים. ב-ADSL זה לא כך...

אני יכול לומר לכם שבתור מישהו שלא צופה בטלוויזיה ואפילו ערוץ 2 אין לו, לפי מה שאני רוצה אצל חברים הממיר של יס והתפעול שלו טובים פי כמה וגם התוכן(אני מתייחס רק לסרטים) הרבה יותר טוב.

פורסם

רגע, אתה בעצם כזה...

לא יחצ"ן ולא כלום.

לא מעניין אותי לאין תתחברו חח תאמין לי :P

מי אמר לך שהפינגים קופצניים מאוד ? ממש לא נכון.

אני משחק כל יום בשרת מסויים 62.26.123.24 - שרת של משחק מסויים שאין לו שרת בארץ.

הפינג שלי קבוע ויציב תמיד - והתשתית לא יכולה להקפיץ לך פינגים לידיעתך - הספק שולט על הקו שיוצא מחוץ לארץ ומנתב אותך.

הייתי מנוי של בזק בADSL כשנתיים וחצי והייתי מאוד מרוצה.

עכשיו אני בכבלים עם חיבור קבוע בלי שום "בעיית תשתית" או ניתוק - אף לא פעם אחת ותמיד הפינג יציב - כי המו שהבהרתי מקודם הספקית שלי 012 אחראית על היציאה מהארץ.

אני מאוד מרוצה גם מהחיבור הנוכחי שלי.

וכדרך אגב - התשתית של הכבלים בארץ פועלת שונה מאשר בכל ארץ בעולם שבה יש אינטרנט מהיר דרך הכבלים כי לכל אחד יש רוחב פס אישי - כמו בADSL אבל דרך תשתית הכבלים - יחודי בעולם.

יחצ"ן ? ממש לא.

1)ביס אתה חייב ממירים.

2)כל הערוצים? זה משפט שיווקי - אין לך את כל הערוצים - עובדה - או שאתה או מישהו מהמשפחה עובד ביס

לא כולל ספק גם

אבל אחלה של מחיר - כמו לכל מתחבר חדש ללוין

בגלל זה הלוין בהפסדים ענקיים - ובאה בזק ומכסה גרעונות

איפה אתה רואה פה אנטי-יס או משהו או פרו כבלים ? אילו עובדות.

אני מאוד אוהב את הערוצים של יס כמו Yes+ ונגיד CMC שאין להוט - סה"כ אמרתי שביס אתה חייב ממיר לכל טלויזיה...זה הכל...כבר תוקפים ?

יום טוב.

פורסם

לא נכון, הפינגים כן קופצניים וזה מעדות של כמה אנשים שיש להם כבלים, פרוסים ברחבי הארץ וכל אחד אצל ספקיות שונות חלקם גם בלי חייגן. אם אני עושה פינג לשער ברירת המחדל בחיבור כבלים עם חייגן - משמע עוד לפני שאני מתחבר ולכן הממצאים מיוחסים רק לתשתית - הפינגים קופצניים וזה כאמור אצל הרבה אנשים.

וכדרך אגב - התשתית של הכבלים בארץ פועלת שונה מאשר בכל ארץ בעולם שבה יש אינטרנט מהיר דרך הכבלים כי לכל אחד יש רוחב פס אישי - כמו בADSL אבל דרך תשתית הכבלים - יחודי בעולם

תוכיח לי. אין שום פתרון פלא שיכול למנוע את המצב הזה מכיוון שכל התשדורת של ה-CMTS למודמים המחוברים אליו מתבצעת באופן משותף, שהרי כולם נמצאים על אותו "הקו" ביחד, והם מזדהים בפניו על פי ה-MAC ADDRESS שלהם. לחילופין ה-CMTS יכול לתשאל את המודמים כאשר הוא שולח ARP לכולם - משמע הם כולם מאזינים לו כי הם בתקשורת משותפת ולא בתקשורת עצמאית, אישית ופרטית מולו. החיסרון הזה בכבלים הוא native - זוהי מגבלה טכנולוגית כך שגם אם תבנה כזו תשתית על הירח היא עדיין תתנהג באותו האופן. שורה תחתונה: אם מה שאתה אומר לא מלווה בהסבר טכני אז זה כנראה חלק מהבולשיט שמעסיקך מטפטפים לך ב-HOT. תבין - אין לי שום דבר נגדך, אלא נגד ה"מומחים" שם אצלכם שמעבירים לכם מידע שמשמש אתכם בשיחות עם לקוחות פוטנציאליים אשר שואלים אם יש אמת בעובדה שבכבלים יש שיתוף וזה מה שמניא אותם מלהתחבר אליכם. התחרות נוקשה ו-HOT עשויה לשקר לאותם "מביעי עניין בהתחברות".

פורסם

בזק: 50

בזק בינלאומי 50

ADSL 750K

פורסם
תוכיח לי. אין שום פתרון פלא שיכול למנוע את המצב הזה מכיוון שכל התשדורת של ה-CMTS למודמים המחוברים אליו מתבצעת באופן משותף, שהרי כולם נמצאים על אותו "הקו" ביחד, והם מזדהים בפניו על פי ה-MAC ADDRESS שלהם. לחילופין ה-CMTS יכול לתשאל את המודמים כאשר הוא שולח ARP לכולם - משמע הם כולם מאזינים לו כי הם בתקשורת משותפת ולא בתקשורת עצמאית, אישית ופרטית מולו. החיסרון הזה בכבלים הוא native - זוהי מגבלה טכנולוגית כך שגם אם תבנה כזו תשתית על הירח היא עדיין תתנהג באותו האופן. שורה תחתונה: אם מה שאתה אומר לא מלווה בהסבר טכני אז זה כנראה חלק מהבולשיט שמעסיקך מטפטפים לך ב-HOT. תבין - אין לי שום דבר נגדך, אלא נגד ה"מומחים" שם אצלכם שמעבירים לכם מידע שמשמש אתכם בשיחות עם לקוחות פוטנציאליים אשר שואלים אם יש אמת בעובדה שבכבלים יש שיתוף וזה מה שמניא אותם מלהתחבר אליכם. התחרות נוקשה ו-HOT עשויה לשקר לאותם "מביעי עניין בהתחברות".

אני שונה תגובות של אנשים כמוך.

מה "אליכם" ? אני עובד שם ומרוויח למחייתי, ולא מעבר לזה.נקודה.

אני עובד בשירות לקוחות אז אני לא מוכר כלום לאף אחדו לא "מטפטף" לאף אחד.

ואתה נשמע לי יותר כמו איש בזק שמנסה להצדיק את הADSL לפי תגובתך המתלהמת ללא כל סיבה.

בקשר לשיטת העבודה של הכבלים בארץ לא המנהל שלי ולא שום אחראי שלי אמר לי את זה כדי להגיד לך או למישהו - פשוט במונית הביתה אחד האחראים על התשתית והעבודה עם הספקיות נסע איתי אז שאלתי אותו שאלות בשבילי, בשביל הידע האישי שלי ואת זה אני מביא ותו לא.

איך העניין עובד שלכל אחד יש פס משלו בכבלים אני אברר לך יחידנית עם הסבר טכני - וכן - זה שונה מאשר חיבור אינטרנט בכבלים בעולם.

פעם הבאה אל תתלהם בבקשה.

פורסם

ואתה נשמע לי יותר כמו איש בזק שמנסה להצדיק את הADSL לפי תגובתך המתלהמת ללא כל סיבה.

איך העניין עובד שלכל אחד יש פס משלו בכבלים אני אברר לך יחידנית עם הסבר טכני - וכן - זה שונה מאשר חיבור אינטרנט בכבלים בעולם.

אני ממש לא איש בזק. להיפך, אני עצמי לקוח כבלים ואני מאד מרוצה באופן כללי, חוץ מעניין הפינגים הקופצים. אני מעדיף את הכבלים בעיקר בגלל שהטכנולוגיה בבסיסה מאפשרת לעבוד ללא חייגן.

אני די בטוח שאותו איש תשתית לא מדייק, כי כמו שאמרתי לך, ה"בעיה" של הכבלים היא מגבלה אינהרטית, כי מטיבעה הטכנולוגיהמחייבת שיתוף החיבור עם שאר הדיירים.

פורסם

דבר ראשון - בקשר ל"בעיה" - בארץ זו לא הבעיה של ה"פס המשותף" משום שהשרתים של הכבלים בארץ רייקים לגמרי ואין עומס כלל. וגם האפליקציות של הממירים הדיגיטליים יושבים על תשתית הכבלים ומוקצה לה רוחב פס מהתשתית של האינטרנט.

בקשר לפס אישי לכל משתמש בכבלים בדומה לADSL - הסבר טכני אני אתן עוד כמה ימים.

מוסכם ידידי ? :hi:

פורסם

בקשר לפס אישי לכל משתמש בכבלים בדומה לADSL - הסבר טכני אני אתן עוד כמה ימים.

אני מחכה לכך בכיליון עיניים! :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים