פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים יש לי את התוכנה WINFAX 10רציתי לדעת אם במקום לקבל את הפקסיםכפקסים רגילים לקבל אותם לאימייל.זאת אומרת שכול מי שרוצה לשלוח לי פקסישלח לי למספר טלפון בבית שהוא גם פקסאבל הפקס לא יגיע לקו טלפון בכללולא יפריע לטלפון בבית.אלא אוטומטית ישלח לדואר אלקטרוניבלי שאני יצטרך ללחוץ על מענה ידני או אוטומטי במחשב.ואם כן איך עושים את זה?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים זה לא קשור אליך, הבנאדם בצד השני צריך לשלוח לך את הפקס לאימייל. אתה מצפה ש winfax בכוחות הטלפטיה והטלקנטיקה ישתיק את הטלפון שלך כשהוא מצלצל ?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מחבר מצאתי שרות כזה מספק NET VISIONוגם בזק אם אני לא טועה ,אבל זה בתשלום חודשי קבוע .אני מחפש תוכנה שלא צריךקו טלפון ולא מודם אנלוגי 56.6 KB ,ואתה משלם רק פעם אחת על התוכנה ואחר כך אתה שולח ומקבל פקסים דרך האינטרנטכמה שאתה רוצה?יש תוכנה כזאת?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מצאתי שרות כזה מספק NET VISIONוגם בזק אם אני לא טועה ,אבל זה בתשלום חודשי קבוע .אני מחפש תוכנה שלא צריךקו טלפון ולא מודם אנלוגי 56.6 KB ,ואתה משלם רק פעם אחת על התוכנה ואחר כך אתה שולח ומקבל פקסים דרך האינטרנטכמה שאתה רוצה?יש תוכנה כזאת?אין תוכנה כזאת שאתה מוריד מתקין וזהו אתה מסודר.גם השירות של נטיוזן שהוא בתשלום חודשי זה לא רק תוכנה זה גם קו טלפוןן שאתה מקבל באיזור חיוג 03 שאליו אנשים שולחים לך את הפקסים ואותו קו טלפון באמצעות הציוד המתאים והטכנולוגיות המתאימות ממיר את הפקס לפורמט קובץ מסוים ושולח לך את זה לאימייל שם אתה יכול לצפות בפקס באמצעות התוכנה המתאימה שגם אותה אתה מקבל כחלק מהעיסקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.