פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מה ההבדל בין USB 2.0 ל 1.1 ( יש עוד? ) חוץ מזה ש2.0 יותר מהיר..המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000לכן אני מנחש שזה לא יציאה לUSB 2.0 ( ולא.. לא שמרתי את החוברות)אני רוצה לרכוש דיסקונקי 256MB ואני זקוק להסבר ועצות לגבי יציאת USB 2.0 או 1.1 אם אני קונה 2.0 זה יהיה איך שהוא בעיה? מן הסתם אני ירצה להשתמש בו גם על מחשבים אחרים...יש למישהו רעיון?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לא זוכר את כל ההבדליםאבל תכלס הוא יותר טוב ויותר מהיראתה יכול לקנות בקר USB 2 זה לא יעלה לך הרבה כסףאתה מחבר את הבקר לPCIבמקרה הכי גרוע מתקין עם זה דרייברים בדקה וחצי והופה יש לך סלוטים של usb2ובקשר למשחב הישן שלך אני די מאמין שהוא בעל USB1.1הUSB2 החל לפני 3 שנים אולי להכנס ורק בשנה וחצי האחרונות הוא ממש שולט בשוקזה כמו הS-ATA שעכשיו תפסו את התאוצה שלהם סוף סוף
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר לפי מה שאני מבין אז תהיה לי בעיה עם דיסקונקי עם חיבור USB 2.0 כי במחשבים אחרים לא יהיה את זה.. אני לא מאמין שההבדל במהירות כזה רציני.. זה בעיקר לגיבוי והעברת עבודות (קבצים שונים)תודה על התשובה, יש מישהו עם רעיון אחר?
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים בין USB2.0 ל-USB1.1 יש הבדל מהירות טאורטי של פי 48כמעט כל התקן שעובד ב-USB2.0 תומך גם אחורנית ב-USB1.1, כלומר תוכל להפעיל אותו גם על מחשב עם חיבור ישן.ב-DOK יש הבדל בערך של עד פי 9 במהירות בין ה-USB1.1 ל-USB2.0 כאשר ה-1.1 מגיע למקסימום שלו שזה 11mbps (שזה בערך 1.3MB\S) וה-2.0 יכול להגיע גם ל-9MB\Sעריכה - שנה את הכותרת לכותרת עניינית לפי חוקי הפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.