פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים איך שאני פותח את נרו ישר ופץ לי הודעה על אימג..אחר כך אני בא לצרוב בסוף זה לא צורב אלה מעתיק את הקובץ לתיקייה מסוימת...מזה???? איך אני צורב לדיסק?(אני משתמש בנרו כל החיים שלי ולא היה לי את זה)תודה
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים קודם כל מה אתה רוצה לצרוב ? (דאטא, אודיו ?)וIMAGE אז קובץ "תמונה" שמכיל דיסק שלם בתוכו (העתק), ומשתמשים בו להפצת משחקים וכו..
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה צורב אותו כDATA (לראות המחשב) או כVCD (לראות בDVD בסלון) ? הכי טוב שתביא תמונה של "ההודעה של הIMAGE"
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים יכול להיות שבטעות בחרת שהצריבה תהיה דרך צורב התמונות של נרו?? ( כשנכנסים לתוכנה תראה בסרגל למעלה באיזה צורב אתה משתמש)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר לא ניראה.אני ניכנס בתוכנה ל RECORDER אני עושה לבחור רקורדר ויש לי שם רק IMAGE RECORDER
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה בטוח שיש לך צורב ? תבדוק אם הוא מופיע ב"מחשב שלי". הבהרה- שלא תחשוב שאני צוחק עליך ח"ו, פשוט IMAGE RECORDER זה לא צורב פיזי, אפילו רשום לידו "וירטואלי".
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אם הוא מופיע ב-My computer אז אולי אתה צריך להתקין דרייברים חדשים של הצ'יפסט. אם אתה לא יודע מה זה, רשום פה את דגם לוח האם שלך. אתה יכול גם לנסות להתקין ASPI Driver, אולי זו הבעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים בדוק שהכבל של הכונן מחובר טוב, בדוק את הכונן במחשב אחר. אני מניח שיכולות להיות גם סיבות תוכנתיות לבעיה, אבל אני לא מתמצא עד כדי כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.