עבור לתוכן

אז בעצם האם מטוב באמת פגע בפנטגון

Featured Replies

פורסם

ומטוס אחד על הפנטגון

• תגובות 54
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא... , מה פתאום... , ב11\9 נפלו התאומים , ונפל רק עוד מטוס אחד ליד פנסילבניה , אבל שום דבר לא פגע בפנטגון(לפי מה שאני זוכר , הייתי בן 12\13)

פגע גם פגע.

פורסם

"כזו כמות של דלק במקום אחד לא נשרפת -היא מתפוצצת והפיצוץ הזה הוא מה שגרם לתאומים לקרוס ולא ההתנגשות עצמה

למה פה זה לא קרה?"

דבר ראשון הפיצוץ הוא לא מה שגרם לתאומים ליפול! אם זה היה הגורם הם היו קורסים מיד אחרי ההתנגשות של המטוסים, מה שגרם לקריסה שלהם הוא הטמפ' הגבוהות של האש אלה גרמו לבניין לאבד 50% בערך מכוחו, ובמהלך ההתרסקות קרסו כמה קומות כול זה גרם לבניין לקרוס.

דבר שני על תשווה בכלל את הפנטגון לתאומים הפנטגון הוא בניין נמוך יחסית ובנוי מבטון מזויין לא כמו התאומים שהכול בנוי על קורות ברזל וקירות דקים.

פורסם

גם יש לי תיאוריה נגדית לגבי הטענות שלא שמעו כלום או שחשבו שזה טיל, הבניין בנוי מקירות שנראים דיי מסיבים ויכול להיות שהטיס שטס לתוך הבניין כיבה את המנועים וצלל אליו, במצב כזה לא ישמעו את המטוס אלא שריקה חלשה והפגיעה עצמה תשמע כמובן אבל זה הגיוני שאנשים שישבו במחלקות אחרות לא שמעו רעש חזק מאוד.

פורסם

רואים! היה פה מישהו ששלא ידע שזה בכלל קרה אבל ידע על מטוס שהתרסק לתוך הכלום בפנסילבניה

זה רק מראה כמה הכיסוי התקשורתי היה נמוך על הפנטגון לעומת שתי המקריים האחרים

ומצאו שבריי חלקים של המטוס בתאומים -בעיקר את המנועים שעשויים מחונר מאד חזק שעומד בטמפרטורות מאד גבוהות (מן הסתם...)

עכשיו חשבתי על עוד משהו בנוגע לחור -אם פיצוץ לא גרם אותו אלא השברים איפה השברים? הם פשוט התאדו לתוך הקיר שניה אחרי שהם יצרו את החור?

פורסם

אספו את השברים אולי חשבת על זה, מה שראית בסרט שמצאו זה רק מה שעף למרחק של כמה מאות מטרים הFBI לא חייב לספק לטלויזיה תצלומים של הראיות(השברים).

והעובדה שסטינגר לא ידע על הפגיעה בפנטגון לא קשורה בכלל איך כול האנשים שהגיבו בתרד ידעו על כך ואם תפתח כאן סקר "האם ידעתם שב11.9 מטוס התרסק על הפנטגון בפעולת טרור" תראה ש90% מהאנשים יידעו תמיד יש יוצאים מהכלל, ונכון הסיקור על הפנטגון היה הרבה יותר קטן כי לא היה מה לסקר המטוס התרסק עליו וזהו אין מה לראות, לעומת זאת בתאומים היה הרבה, שתי גורדי שחקים עצומים עומדים בוערים וקורסים זה מעניין.

פורסם

ראית תמונות של הפינוי של התאומים?

כל חלקיק של פיסה של חפץ שאולי איכשהוא קשור הוצג לטלויזיה וצילמו אותו מכל זוית

בפנטגון? תמונה של שריפה שתיים שלוש תמונת של הריסות

הרבה יותר קטן זה לשטון ממש ממעיטה במקרה הזה

אפילו את הטיסה שלא התרסקה על כלום צילמו יותר

פורסם

רואים! היה פה מישהו ששלא ידע שזה בכלל קרה אבל ידע על מטוס שהתרסק לתוך הכלום בפנסילבניה

זה רק מראה כמה הכיסוי התקשורתי היה נמוך על הפנטגון לעומת שתי המקריים האחרים

אמרו את זה כל היום לעזאזל, דברו על זה בלי הפסקה בדיוק כמו על כל מטוס.

חוץ מזה הצילומים של הטיסה לתוך התאומים הם הרבה יותר מרשימים, הסיפור הרבה יותר מרשים, פי 100 יותר אנשים נהרגו.

התאומים הם סמל שכל העולם מכיר בעיר שכל העולם מכיר, אז מן הסתם שהפוקוס יהיה על זה אבל בהחלט הזכירו את כל הפיגועים ועדיין מזכירים אותם.

חוץ מזה אם מישהו פה ממש ממש רציני לגבי זה אז יש רשימה של הרוגים ואתם יכולים לראות לאן כל טיסה הלכה ואפשר לנסות ליצור קשר עם המשפחות של ההרוגים ולראות את התגובה שלהם, אני בטוח שמתוך 200 משפחות מישהו יהיה שמח לדבר אתכם או להחזיר EMAIL.

פורסם

מי שזה מעניין אותו, ורק כדי לא להשאיר קצוות פתוחים, ביררתי בפורום היסטוריה בתפוז, האם אכן היה זה קולו של היטלר בתחילת הסרטון ומה נאמר שם. אני צדקתי...

הנה חלק מהדברים וההסבר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=433&msgid=38559507

למי שמתעצל ללחוץ על הלינק, הנה תרגום דבריו של היטלר בנאום רב הרושם:

את הריב בין העמים ואת השינאה ביניהם מטפחים אינטרסנטים מסוג מסויים מאוד השייכים לקליקה בינלאומית קטנה וחסרת שורשים.

ושוב, הנגע האנטישמי טמוע עמוק במשפט... ::)

עכשיו, עד כמה אתם לוקחים את תוכנו של הסרט כמובן מאליו ומתיחסים ליוצריו באופן רציני?!

פורסם

שני דברים קודם כל:

-מצטער על הקפצת הת'רד, אבל זה "מידע חדש"

-לא קראתי את 2 העמודים האחרונים, אז זה לא שאני מתעלם ממשהו שכתבו פה.

עכשיו לעניין: עוד רבע שעה (נכון לכתיבת ההודעה) תשודר בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק התוכנית "שניות מאסון", והפרק יעסוק בפגיעת המטוס בפנטגון.

זה שידור חוזר, וכבר יצא לי לראות את הפרק הזה.

כל מי שעדיין מאמין (for whatever reason) בקונספירציה, שיראה את זה!!

הם נותנים שם תשובה (כמובן לא ישירות, אין שם התייחסות לשטויות האלה, אבל באופן כללי) לכל הבולשיט שהוצג בסרטון.

***אם תראו את ההודעה הזאת מאוחר מדי - נסו לחפש שידורים חוזרים, הם משדרים את זה כל הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים