עבור לתוכן

אם חשבתם שבלו ריי זה משהו תקראו את זה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח...LOL, אתם ממש רציניים? לבקש מיצרני ה DVD והוליווד להתחשב בצורכי ההורדות?

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שזה נראה לכם מוזר דיסקים של 200GB

אבל תזכרו כל המשחקים פעם לקחו כמה KB בודדים ונכנסו בדיסקטים שהם היו הפורמט השולט

ועד היום ישלי הארדיסקים של אבא שלי 80 מגה בגודל מנוע של מכונית אפשר לעשות ממנו משקולת ממש

כמה שזה נראה לי בלתי אפשרי שמשחקים יתפסו כל כך הרבה מקום גם זה יקרה והטקסטורות של המשחקים יהיו עוד יותר מפלצתיים כמו כרטיסי המסך והכל ידרוש הרבה יותר חשמל

נקודה מעניינת לחשיבה... סוף סוף יהיה וידאו איכותי באמת באיכות שווה למקור לגמרי בלי קימפרוס ובלי עמה כמו בDVD...

פורסם

הוא אכן גדל אבל הקצב שבו הוא גדל הוא קטן פי כמה מונים .

לפני שנתיים שלוש כולם גלשו על 56k היום 1500זה סטנדרטי

בגלל המאפיה של בזק והכבלים לא רואים התקדמות רציפה בתחום אבל בעיקרון המחיר יורד כל הזמן

פורסם

200GB

אפילו ההרדיסק שלי לא כזה גדול

יש לי הרדיסק של 80 גיגה

ונראה לי הוא יספיק ל 3 שנים הבאות...

מצידי משחק יקח 10 גיגה...

גם ככה גג יש לי תמיד 6-5 משחקים שאני משחק בהם...

+2 גיגה מערכת הפעלה

וכמובן סרטים ומשחקים שאחרי שאני מוריד אני ישר צורב...

גג קונים עוד הרדיסק של 80 גיגה ב 400שקל.

פורסם

אף אחד לא יעשה RIP לBLUE RAY בשנים הקרובות, מה אתם רוצים שאנשים יפיצו סרטים בגודל 80GB ? לא יורידו את זה וגם אף אחד לא ירצה לאכסן דבר כזה.

גם היום אף אחד לא עושה RIP לDVD בגדלים מקסימלים.

פורסם

בעעעעע איך אתה מסתדר עם זה? אני עם 200gb לחוץ...

מצד שני אין משהו שלא תרצו ואין לי על המחשב ;D וגם זה שאני לא אוהב לצרוב דברים :P

פורסם

גם היום אף אחד לא עושה RIP לDVD בגדלים מקסימלים.

מה אתה אומר... אז תדע שכן עושים לסרטים מובחרים ומםצלים את זה לשני DVD-R או משהו כזה (במידה ולא רוצים לפגוע באיכות).

ואם מורידים את התוספות ואת הDTS למשל ונשארים רק עם DOLBY ומורידים את האיכו טיפ טיפה, כמעט כל סרט ייכנס על 4.3 GB

חוץ משר הטבעות אבל זה סרט של 3 שעות :D

פורסם

מה אתה אומר... אז תדע שכן עושים לסרטים מובחרים ומםצלים את זה לשני DVD-R או משהו כזה (במידה ולא רוצים לפגוע באיכות).

ואם מורידים את התוספות ואת הDTS למשל ונשארים רק עם DOLBY ומורידים את האיכו טיפ טיפה, כמעט כל סרט ייכנס על 4.3 GB

חוץ משר הטבעות אבל זה סרט של 3 שעות :D

וגם כבר מתחילים להפיץ DVD9 dual layer ::)

פורסם

כן דיסק ב130 שקל

עזוב אותך...

חוצמזה היום "אונסים" הרבה סרטים

כל סרט שהוא שעתיים ומעלה צריך ממש להשקיע כדי שהוא ישאר נורמלי

יעני להעיף את כל האקסטרה לטפל בmenu להעיף תDTS

נסבל אבל חבל, נחכה שנה אולי הדיסקים של הDL יהיו 20 שקל?

פורסם
  • מחבר

ממש לא נכון. רוב הסרטים נכנסים יופי על 4.7 בלי תפריטים ותוספות ובכווץ סביר כך שלא תוכל לראות הבדל אלא אם כן יש לך איזה מסך פלזמה 40".

פורסם

ממש לא נכון. רוב הסרטים נכנסים יופי על 4.7 בלי תפריטים ותוספות ובכווץ סביר כך שלא תוכל לראות הבדל אלא אם כן יש לך איזה מסך פלזמה 40".

שמע הסרטים נכנסו מאוד יפה כי הריצו עליהם CCE אבל מה עם כל הפיצ'רים הנחמדים שהגיעו איתם? אני כומבן לא מתלונן כי מדובר על פיראטיות אני מתלונן על דבר שקיבלתי חינם אז עדיף שנשתוק או שנקה את המקורי

אבל בכל זאת אתה לא יכול להגיד שזה מושלם. חוצמזה שרואים הבדל עם סרט של שעתיים וחצי שהוא על DVD9 או על DVD5

ותאמין לי אני מאוד קפדן באיכות ככה שהDVD אפילו לא מרצה אותי היום הרזולוציה שלו נמוכה ולפעמים אין חדות מושלמת בעיקר על המחשב ובעיקר שאתה מריץ קידוד מעפן עם dvdshrink - מה שרוב האנשים היום עושים כי אין להם כוח להתחיל להסתבך ואז בבירור אתה רואה פיקסול איום ונורא

כיווץ טוב זה עד 30 מהסרט עצמו.

פורסם
  • מחבר

ה SHRINK ממש לא מאפן. זה לא בדיוק קידוד אלא טכניקה אחרת הלקוחה ישר מאולפנים. האיכות גם תלויה מאוד באיכות המקור ופה יש ויש. אני יכול להגיד לך שיש לי חבר מטורף לאיכות עם עיניים של נץ, שקנה צורב DVD רק בגלל שראה תוצאות כווץ עם שרינק ולא מצא הבדל.

לגבי תוספות וכו'... זה עניין של טעם. אני לא סובל אותם בכל מקרה. להכניס ולראות.

קידוד מחדש עם CCE אפשרי עם DVDREBUILDER אבל לוקח המון זמן וייתן בד"כ תוצאות פחות טובות מהשרינק במיוחד עם כל התוספות תהיינה בפנים..

האמת היא שהקומבינציה האופטימלית זה שרינק לסרטים ארוכים עם ביט רייט נמוך, למשל, LOTR ו DVD2ONE לאחרים. אבל השני עולה כסף.

פורסם

למה אתה תמיד מנסה להגיד את המילה האחרונה? הרי DVDSHIRNK לא יכול להיות הדבר האופטימלי בשום מקרה אם יש משהו שבדוק יותר איכותי ממנו וזה קידוד מתמשך עם CCE? והבדלים רואים היטב על המחשב לא על TV שהרזולציה שלה נמוכה

שים SVCD בTV הוא יראה די סבבה

והאיכות של DVD היום גם לדעתי לא טובה קח פריים תבדוק אותו על המחשב לא כל דבר חד שם לגמרי... אפילו מדיסקים מקוריים... :|

פורסם
  • מחבר

ALSAL

אני לא מבין על מה אתה מדבר.

יש כמויות אדירות של אנשים שמאושרים מהתוצאות של DVD, ושל DVD SHRINK כולל לא מעט אנשים בפורום הזה כולל אותי.

"אופטימלי" גם לוקח בחשבון פקטורים אחרים כמו זמן. אם כל DVD הייתי צריך לקודד מחדש עם CCE כדי לגבות לא הייתי קונה צורב DVD.

זה שהאיכות לא מספקת אותך זה בסדר, אבל תבין ש 99.9% מהמשתמשים חושבים ההיפך ממך.

תמיד יש מה לשפר בכל דבר, אבל אם תשווה את מה שיש היום לעומת קלטות הוידיאו ששלטו לפני כמה שנים אז אין מה לדבר. DVD זה דבר נהדר. ברור ש HD יהיה יותר טוב.

לגבי המילה האחרונה - אז על זה כבר חז"ל אמרו "הפוסל, במומו פוסל".

פורסם

בסדר אני אולי קטנוני

שתבין עד כמה

הפלאפון שלי נפל (הוא צבעוני)

המסך שלו נדפק נהיה בו פס שחור באמצע שלחו אותו לתיקון

הוא חזר אליי עם מסך בהיר יותר בעל זמן תגובה קצת יותר איטי (כ-0.2 שניה) ואיכות התמונה שלו מטושטשת במעט והמסך הוזז במ"מ אחד וזה מרגיז אותי שבוע שלם השתגעתי עד שהתרגלתי וזה עדיין מציק לי אני הולך למנהל והוא אומר לי שזה סהכ פלאפון... מבין ? אז מה אסור כבר להנות גם מפלאפון כמו שצריך היום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים