פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחפש אחד טוב...הייתי משתמש ב Download accelerator plus הידוע גם כ DAP. והוא עושה לי בעיות,אני מחפש משהו אחר..יש המלצה למישהו?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ל- flashget יש ליפעמים בעיות חמורות מאד עם אתרים שונים, ויש אתרים שפשוט לא תומחים ב-flashget ויש עם זה בעיות.אני הייתי מציע לך לעבור לדפדפן חדש (זה יהיה שינוי מרענן) ובו כלול מנהל הורדות טוב (ואפילו טוב מאד) ההמלצה שלי היא: או Mozilla או Firefox (שהוא גם גירסה של Mozilla.)אפשר איזה בעיות בידיוק עושה לך ה-DAP?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים רק שתדע שבמוזילה אתה לא יכול להמשיך הורדות שנעצרו באמצע ואני אישית לא אוהב את המנהל הורדות שם וגם את הדפדפן יש הרבה דברים שלא נתמכים בו כראוי (לדוגמא כנסו עם ie ל ynet ואז כנסו עם מוזילה) גם בחלק מההורדות הוא לא נותן "לפתוח" מבלי להוריד כמו ב IE ששומר את זה בתיקיית ה temp ועוד כמה דברים שלא אהבתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.