עבור לתוכן

מה זה SATA II, האם שווה לקנות סיגייט בגללל ה5 שנים? והאם לקנות הארד-דיסק בחול??

Featured Replies

פורסם

היי,

אני טס לאמריקה בקרוב ורציתי לשאול אם שווה להביא משם הארדד-דיסק בגלל החאריות... כאילו ה3 או 5 שנים אחריותעל הארד-דיסק שאני קונה בחול תקפות גם בארץ???

ואני לא יודע אם לקנות WD או סיגייט י הבנתי שמבחינת רעש הם אותו דבר או שסיגייט יותר שקט...

8MB באפר יש גם לסיגייט, ושמתי לב שלסיגייט יש SATA II וכתוב שהוא משפר את הביצועים של SATA רגיל בעד 20 אחוז...

http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1305&DEPA=1&sortby=14&order=1

פה זה ההארדם של סיגייט... אני רוצה 120GB... ופה זה של WD... אני אל רוצה להשקיע יותר מ120 דולר... והאם זה משנה אם אני קונה ריטייל או OEM? כי יש הבדל די גדול במחיר... אני קונה מהחנות הזאת..

http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1306&DEPA=1&sortby=14&order=1

תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

פורסם

תראה זה סיכון

יש אנשים שקונים הארדיסק ואחרי שבוע הוא נופל להם או חודש

ואז חבל נדפקת חזקת

וגם הפרש המחירים הוא לא כזה גדול ותחשוב שב50 שקל או ה100 שאתה מוסיף אתה מקבל את האחריות של ה3 שנים האלו (5 במקרה הטוב)

לגבי איזה הארדיסק לקנות סאטה 2 וכל זה

אני אגדי לך מה אני הייתי קונה עכשיו

איזה 160-200 GB של maxtor/segate/WD עם 8 מגה באפר כמובן s-ata

לא כל כך משנה לי החברה

העיקר המקום הs-ata וה8 מגה באפר

אם יש לך יותר כסף תקנה את ה16 מגה באפר של מקסטור אומרים שזה שוס.

פורסם

ארד-דיסק זה אחד הדברים הכי רגישים שיש בעיקר בגלל שהוא בנוי מחלקים שזזים , לקנות ארד-דיסק בחו"ל לא נראה לי שווה במיוחד גם בגלל שלך תדע מה הוא יעבור עד שהוא

יגיע לארץ :silly:

ואם כבר את קונה ארד-דיסק אז שווה המקסטור עם ה16 מגה קאש שקראתי שהוא אכן מביא שיפור רציני , בארץ אין אותו עוד ואני לא יודע אם יש אותו עוד בכלל אבל בקרוב הוא כנריאה יגיע

שווה לחכות

פורסם
  • מחבר

אבל זה אחריות אוניברסלית לא??

אחריות יצרן יאני זה בכל העולם לא???.. זה מה ששאלתי... המקסטור 16 מגה בייט שיא היקר שם...

וה10000RPM גם... אני רוצה את ה160GB של סיגייט שיש שם עם SATA II שלא הסברתם לי מה זה נותן לי וזה...

הNCQ הזה או משהו כזה.. שעולה 115 דולר בלינק שנתתי למעלה..... בקיצור סגרו שגם אם אני קונה בחול בטוח לקנות ריטייל שדרך אגב מוסיך המון מחיר ... כי אני לא יודע ה יעבור עליו.. וזה גם רק במידה שהחאירות לא אוניברסלית..

אז איפה אני מברר על זה?? מישה ו פה יודע?

ומה עדיף WD או סיגייט?

מקסטור רועשים ואני לא סומל עליהם אז אני מעדיף לא...

תודה מראש, ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים