פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מה דעתכם על המוד שלי :חתכתי חלון בצורת X (ומכאן שמו של הפרוייקט), והוספתי קתודה צבעונית (ירוק,כחול ואדום)היכולה לפעול גם על פי קול.כל תגובה תתקבל בברכה :][attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים יפה מאוד! מה הראשון? מה שכן, וזאת לא "אשמתך" בתכל'ס אבל הבליטות האלה די מעצבנות, לא? אולי תיקח איזה פטיש ותשטח אותם?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים החיתוך ממש ממש יפהאבל לא רואים כמעט אור בוקע מבפנים וחבל,זה יכול להוסיף הרבה מאוד
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים לא, סתם צחקתי אחי... הבליטה האמצעית (שחתוכה לשניים) דווקא לא נוראה כ"כ זה נראה חלק מהמוד, הבליטה העליונה (או מה שנשאר ממנה) מעצבנת היא נראית לא קשורה לכלום... אבל חפיף, לא נורא. לא זה מה ששמים לב אליו עם מוד כזה יפה. 8)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים נחמד מאוד עוד ליטוש של הצורה יעזור מאוד יש כמה פאקים עדיף לתקן אבל אם אי אפשר אז לא נורא כמו שאמרו סידור כבלים חובה, ואפילו צביעה תשפר מאוד את הצורה ואת הצבע הרגיל והחרוש של המארז. אני אומר תוריד קטודה תערבב צבעים מתאימים כמו נגיד אדום וכחול , אל תשים 3 כי זה יותר מדי צבעוני מקווה לראות תמונות בהמשך
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים נחמד מאוד עוד ליטוש של הצורה יעזור מאוד יש כמה פאקים עדיף לתקן אבל אם אי אפשר אז לא נורא כמו שאמרו סידור כבלים חובה, ואפילו צביעה תשפר מאוד את הצורה ואת הצבע הרגיל והחרוש של המארז. אני אומר תוריד קטודה תערבב צבעים מתאימים כמו נגיד אדום וכחול , אל תשים 3 כי זה יותר מדי צבעוני מקווה לראות תמונות בהמשך יש משהו בדבריו לגבי הצבעים... כבלים (אמרו) צביעה (אמרו) אממ יצא אחלה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.