עבור לתוכן

מחפש תוכנת גיבוי שתצרוב על דיסקים.

Featured Replies

פורסם

:hi:שלום רב לכולם,

אני מתכוון לפרמט את המחשב באופן סופי כדי ליצור מחיצות (partitions) חדשים. אני רוצה שתוכנת הגיבוי תיצור גיבוי רק לספריות נבחרות שקיימות אצלי. למשל ב- nero ניתן ליצור גיבוי רק ל- partitions שלמים. והבעיה עם זה, שאם ארצה לשחזר אז אוכל לשחזר רק לאותו סוג/גודל של partition. ואילו בתוכנת הגיבוי של win xp ניתן לבחור ספריות אבל לא הצלחתי לצרוב על דיסקים.

כמו כן, אני מעוניין שהתוכנה תדע בעצמה לחלק את הגיבוי לגדלים המתאימים לכל דיסק.

תודה על ההיענות שלכם,

נתן.

פורסם

שמע תעשה ככה הכי נוח:

תארגן תיקיית backup

ובתוכה תארגן את זה לפי דיסקים נגיד

mp3, movies, games, apps etc'

נגיד י שלך 2 דיסקים של מוזיקה אז mp3_first וברגע שהתיקייה מתמלאת ב700 מגה תעשה mp3_second כמובן תאזן אותם שלא יהיה באחד 700 מגה ובשני 100 מגה, שים 400 פה ו400 בשני וככה תעשה עם הכל

או שיש לך אפשרות שנייה לארגן תקיית backup אבל ללא תיקיות בפנים שמסמלות על דיסק כל אחת אלא פשוט זרוק את כל מה שאתה רוצה ואז תכניס את כולם לarchive מכווץ שאתה מגדיר דרך התוכנה שיתפצל כל 700 מגה

אז אתה צורב כל קובץ שנוצר לך ושאתה מתקין מחדש את המערכת הפעלה אתה מתקין את תוכנת הכיווץ ומחחיל לחלץ את הקבצים עם הדיסק הראשון שיש עליו במקרה את הקובץ הראשון

תוכנות שיעזרו אולי:

winzip

winrar

or

winace

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה.

בינתיים אני פתוח לעוד הצעות מכם.

בתודה מראש,

נתן ג.

פורסם

עוד הצעה

חבר עוד הארדיסק למחשב

ותעביר את כל תקיית הbackup ישירות

במקרה הכי גרוע תלווה מחבר הארדיסק אבל האחריות עליך... כדאי שתדע מה אתה עושה ומרכיב ותזהר יותר כי אני מניסיון דפקתי לחבר מצלמה... 600 שקל הלכו... כואב אבל צריך לעמוד במילה.

פורסם

אפשר גם לעשות ghost...

פורסם

אםא תה מכיר מישהו שיש לי PC מגזין אז תיקח ממנו את הגיליון האחרון כי הייתה שם כתבה על תוכנות גיבוי ועל עוד תוכנות עזרה שמקלות את החיים ....

פורסם
  • מחבר

אפשר גם לעשות ghost...

אבל ghost עושה גיבוי ל- partition שלם, ואז השחזור צריך להיות לאותו סוג/גודל partition. ואני לא צריך את זה ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים