פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים.איזה תוכנות אני צריך להתקין לה.את אלה אני כבר יודע:WINRARICQMSNDRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc....JAVANERO BURNING ROOMSP2 FOR xp proKASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALLDIALER FOR NETVISION CABLE INTERNETמה עוד אני צריך להתקין לה במחשב?תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אין צורך בשני אנטיוירוסים זה מיותר תתקין אחד מהם,ובכלל ממתי יש דבר כזה sygate anti-virus ???מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב?microsoft office/openoffice
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אין צורך בשני אנטיוירוסים זה מיותר תתקין אחד מהם,ובכלל ממתי יש דבר כזה sygate anti-virus ???SYGATE= חומת אשKAPERSKY= תוכנת אנטי ווירוס.אין פה שתי תוכנות אנטי ווירוס.אז נכניס לרשימה את מה שאמרתם בנתיים:WINAMPMICROSOFT OFFICEAD-AWARESPT BOOT S&Dיש עוד תוכנות שהכרחיות לפעילות נורמלית על המחשב?תודה על העזרה ד"א.עריכה: אין שכר כי זאת ידידה. לפני שבוע עשיתי התקנת XP למישהי שאני לא מכיר וקיבלתי 100 ש"ח.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים למישהו יש לינקים לתוכנה tds?*-עריכה-*מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ב-tds?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים DISKEEPER לאיחוי.פעם בחודש אבל תלוי בשימוש במחשב אם הו אלא רציני במיוחד אז אפשר פעם ביותר זמן.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים לא כדאי WINAMP ! בסוף השבוע יצאה הודעת אזהרה שיש בעית אבטחה שעדיין לא תוקנה בגירסאות 3 ו - 5 של WINAMP ומומלץ בינתיים להשתמש בנגנים אחרים.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים כדאי לך להתקין תוכנה של אנטי ווירוס מבית סימנטקלמה סימנטק? הם בין ההכי גרועים! לא יותר טוב kasparasky, או nod32, או אפילו mcafee?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.