פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר למה נגמר???????? אני ממש מצטער אבל אני כבר סיימתי תביצפר כאילו השנה סיימתי ;D ואני מתגייס רק במרץ... משמע ... אין לי יותר מדיי מה לעשות ביום שבת בלילה ב 4 לפנות בוקר
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לשלם בשביל סקס יכול להיות חוויה..אבל כוכבת פורנו??הכוס שלה כל כך גדול שגם את הרגל שלי אני יכול להכניס לשם...אני לא יהנה בגרוש..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יאלה יאלה חבורה של טמבלים הייתי נותן הרבה {וגם אתם} בשביל לתת לאחת מהכוכבות החזקות כמו סילביה סיינט :ylsuper:אוףףףףף כמה שהיא ובאצם כולן שוות רצחחחחחחחחחח
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יש בהן מספיק סיליקון כדי להרוג פיל... אתה שם אותם ליד תנור הן נמסות לשלם בשביל סקס יכול להיות חוויה..אבל כוכבת פורנו?? הכוס שלה כל כך גדול שגם את הרגל שלי אני יכול להכניס לשם... אני לא יהנה בגרוש.. זה לא מפריע למי שיש זיין של שור ובנימה הזויה זאת נראה לי יהיה הכי טוב שמישהו ינעל את התראד...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא הייתי משלם על סקס עם אישה אישית אני לא יכול לחשוב שאני מזיין אישה שאם לא הייתי נותן לה כמה ג'ובות היא לא הייתה שמה עליי.כוכבות פורנו הן לא משהו אני יכול להפוך כול אישה לכוכבת פורנו בעזרת כסף ומנתחים טובים אישית גיליתי לפני שבוע את הבחורה המושלמת אלישה קטרברט משחקת בסרט איזו מין שכנה לדעתי הבחורה הכי יפה ופצצה בעולם יו אני פשוט מאוהב בה!.http://www.celebscentral.net/photo/186/אבל עזבו היא בגדר חלום יש דברים לא רעים בחוץ.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים צודק חחחח אתה זוכר כן נוסעים בקיץ לארה"ב לחפש אותה :xyxthumbs: גם אן אל יצא מזה כלום אולי נראה אותה חחח ואם גם לא יצא לנו לראות אותה לפחות נהנה שם שבוע שבועים חחח נמצא זונות אמריקאיות חחחח
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לזיין אמריקייות זה כל כך קל! רק אם היה לי עוד שבוע במחנה קייץ שהייתי בו שם :'( :'(אני מת לסוע לשם עוד פעם לאיזה צייד קטן ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא הייתי משלם אגורה.כנ"לאיך התראד הגיע ל3 דפים ולא ננעל?מה הקטע יש זונות ממש שוות שיעלו בטוח פחות........ חחחחחח ועובדה אפחד פה (חח אני משער) לא הלך לזונה........
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אם אני הייתי המנהל של פורןם כללי (והלואי שהייתי,או שאהיה),הייתי ישר נותן באן לשבוע לפותח הת'ארד+נעילת ומחיקת הנושא..מה זה השאלות האלו.????? לאן הפורום מדרדר..?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים וואי באמת אתם אנשים מוזרים זהו פה אז אתם קולים "לא היתי משלם אגורה אני גבר" מה זה השטויות האלו הבן אדם שאל שאלה סתם בשביל הכיף מה רעבחיית בכיף היתי הולך על jenna haze לא יודע עם היתי משלם אבל בכיף היתי מצטלם איתה וגם להרוויח וגם לא היתי מתבייש אני בטוח הרבה אנשים היו מקנים בי אז דיי לשחק את עצמכם אני גבר גבר לא נוגע בה היתי רוצה לראות מישהו מכם מסרב אם היא היתה בא אליכם ו מציעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.