פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים יש איזה תוכנה מקצועית ביותר שתעשה את המחשב יותר מהיר?המחשב שלי מהיר מאוד!!!!!!1 אבל אולי אשפר שהוא יהיה יותר מהיר1-הורדתי את כול התוכנות האלו מי MSCONFIG אלו שפועלות בהתחלה2-אני עושה פעם בשבוע איכוי דיסק3-פעם בחודש בדיקת ווירוסים4-Ad-Awareמה עוד צריך?ומאיפה אני מוריד את התוכנה הכי חדשה של Ad-Aware?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים קודם כל זה לא טוב לדיסק לעשות איחוי דיסק כל שבוע,תעבור לכל חודש ככה (זה פשוט לא בריא לדיסק ממה שהבנתי)שנית,אפשר לעשות OC כמובן
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר קודם כל זה לא טוב לדיסק לעשות איחוי דיסק כל שבוע,תעבור לכל חודש ככה (זה פשוט לא בריא לדיסק ממה שהבנתי)שנית,אפשר לעשות OC כמובןלא ידעתיOC אני לא עושה
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים קודם כל זה לא טוב לדיסק לעשות איחוי דיסק כל שבוע,תעבור לכל חודש ככה (זה פשוט לא בריא לדיסק ממה שהבנתי)שנית,אפשר לעשות OC כמובןלא יקרה כלום אם תעשה איחוי כל שבוע.http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=84&var2=0תשתמש בתוכנות יותר מקצועיות לאיחוי ההרד דיסק.למשל:Perfect Disk 6Diskeeper Pro 8.תוריד את System Mechanic מהאתר www.iolo.com לתוכנה יש הרבה כלים שיעזרו לך לנקות את המחשב מכל הזבל שהוא צבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.