פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כשאני צורב סרט בפורמט הנ"ל בנירו הסרט לפני הצריבה הוא עם שוליים שחורים, כאילו בפורמט מסך רחב, ואחרי שאני צורב אותו ותנסה להסתכל בדיוידי אז הוא כאילו נמתח והכל נראה צר ואי אפשר לראות ככה סרט... מה הבעיה? מישהו תעזרו לי בבקשה... כבר נהרסו לי מספר דיסקים ואני לא יודע מה הבעיה.תודה רבה! לכל העוזרים!
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אתה אומר שאתה ממיר את הסרט הוא תופס שוליים למעלה ולמטה שהם בצבע שחור ושאתה צופה בDVD זה מראה לך את זה מכווץ באופן זוועתי? עם איזה תוכנה אתה משתמש כדי להמיר לVCD אני אנסה לבדוק את ההגדרות שלה כדי לעזור לך לפרוס את התמונה על כל המסך.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר לא הבנת אותי,אני מנסה לומר שכאשר הסרט הוא במחשב אני רואה אותו בצורה כמו שהוא בא עם שוליים שחורים,וכאשר אני ממיר, אז זה כאילו מסיר את השוליים ובמקומם מותח את הסרט וזה נראה זוועה.אני משתמש בנירו 5.5.6.4תודה רבה!
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים הנה הטעות שלך אתה בטח פשוט מושך סרט AVI לתוך ה NERO וזה עושה לך את הVCD גרוע אני מציע שתשתמש בתוכנה שממירה AVI's ל MPEG ואז אחרי שעשית המרה תגרור את ה MPEG לנרו ולא יהיו לך בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.