פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק.כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה?תודה L.A
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים כן אני מכיר את הבעייה, 8) לחבר מאוד טוב שלי קרא אותו הדבר.המעבד נדפק כאשר היתה הפסקת חשמל פתאומית כאשר הוא העלה את windows.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני חושב שעל מעבדי AMD יש 3 שנות אחריות.יש לך 2 אפשריות לממש את האחריות:1) ללכת לאיפה שקנית את המחשב.2) להתקשר ליבואן הראשי של AMD בארץ.אני מציע לך ללכת על האפשרות הראשונה.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים פעם הבאה תקנה INTEL !!! חחחח איזה התנפלות תהיה עלי עכשיו. :lol: :lol: תשתוק חחחח :xyxthumbs:
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר יאללה נכנסתי ראיתי 7 תגובות הייתי בטוח שיש פה תשובות לעניין ו 90% ספאם :-\הבעייה שהמעבד הוא של חבר והחנות שהוא קנה בה נסגרה.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אם אני לא ועה היבואן של AMD יחליף לך את זה בלי בעיות מיוחדותמאקסימום שבמאקסימום תקנה אחד חדש זה גם ככה גרושים
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים [glow=red,2,300]קצת ספאם לא יזיק לאפחד. וחוצמזה רק השתקנו את הילדון..[/glow] "ילדון" ...חחח ההפרש גילאים בינינו כזה עצום חמוד שאם אתה מוריד אותו מהגיל שלך אתה עדיין עם מוצץ ועכשיו לעניין - אני לא מבין למה להשתיק אותי ?! אתם כאלה מתלהבים מ AMD אפשר לחשוב מחלקים לכם מניות שם. יאללה תתחילו להרגיע .. באמינות AMD יכולים לחלום להגיע לאינטל נקודה.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים תאמין לי האמינות שלהם אותו הדבר כמו של אינטל!! ואני מעריך והרבה אנשים מעריכים שעד שנת 2007 אמד יעברו את אינטל בנתח שוק ואז נראה מה אתה תקמה חחחחחח :lol: וזה יקרה זה יקרה!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים היבואן הוא אזטק.. תרים אליהם צילצול. לפי מה שאני זוכר הם יתנו לך אחריות במקרה הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.