עבור לתוכן

עזרה בהתקנת רשת אלחוטית(לא למחוק בבקשה)

Featured Replies

פורסם

אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0

תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל!

האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host.

האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

??? ??? ???

בנוסף שמתי לב שמהירות ההעברה בין המחשבים מאוד מאוד איטית תראו תמונה שנייה!

(doom3(1.5g כמעט שעה להעביר.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני לא יודע מה אתה רוצה כשאתה מדבר על מחשב מארח וכאלו , אם עוד לא הבנת אין דבר כזה כרגע כי שני המחשבים מחוברים בדיוק באותה צורה לראוטר האלחוטי ואפילו אם יש אחד שמחובר בצורה אלחוטית זה לא משנה כלום . אתה אמור לעבוד באינטרנט בלי תלות של מחשב אחד בשני ככה שנסח מחדש את השאלה כי לא הבנתי מה אתה רוצה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מנסח מחדש.

במחשב האורח(Client) רואים שיש אינטרנט כמו בתמונה הנ"ל, אבל כשאני לוחץ על הדפדפן אין לי אינטרנט.

בנוסף לכך קצב ההעברה בין המחשבים הוא נורא איטי, פשוט לוקח שעה להעביר 2 גיג'ה.

אני לא יכול להתחבר למחשב המארח(Host).

המחשב האורח(Client) מחובר לנתב ע"י רשת אלחוטית עם אנטנה. רשת אלחוטית דגם-> 802.11b 11Mb Wireless LAN EW-7126

המחשב המארח(Host) נהנה מאינטרנט ;D אבל מהירות ההעברת הקבצים בין המחשבים פשוט איטית ביותר.(אולי זאת הסיבה לכך שאין אינטרנט במחשב האורח)

המחשב המארח אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן.

פורסם

בנוסף לכך קצב ההעברה בין המחשבים הוא נורא איטי, פשוט לוקח שעה להעביר 2 גיג'ה.

ומה גורם לך לחשוב שזה איטי?

בוא נעשה חישוב מקורב:

11/2*3600/8/1024 = 2.41Gbyte/hour

(סליחה על הבלגאן עם הסדר של הנתונים בחישוב, זה בגלל בעיות של כתיבה באנגלית בהודעות הפורום, שמתעקש לחשוב ששימוש ב- * זו סיבה לחזור לכתיבה מימין לשמאל ולשבור לי את הנוסחא באמצע).

11 - מהירות במגה-ביט לשניה

2 - חילקתי בשתיים כי כל העברת נתונים מתחילה ממחשב המוצא לנתב ומשם למחשב היעד.

3600 - המרה משניה לשעה

8 - המרה מביט לבייט

1024 - המרה ממגה לגיגה

החישוב שעשיתי הוא מקורב ולא כולל overhead נוסף כמו headers של TCP/IP, פקטים של ack שצרירכם לעבור וג"כ לוקחים רוחב סרט, רעש ממיקרו גל או טלפון אלחוטי שיכול להוריד את הקצב.

בסהנ"כ אם העברת 2 גיגה בייט בשעה, מצבך בסדר גמור.

מה, זה לא מספיק מהר?

או שתקנה רשת אלחוטית של 54 מגה-ביט לשניה, או שתקנה שני כרטיסי גיגה ביט, ותחבר עם כבל מתאים. מה שיגביל אותך אז זה מהירות ההעברה של הדיסקים וחוזק ה- CPU ולא הרשת עצמה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא פתרת לי את הבעיה שאין לי בכלל אינטרנט במחשב השני.

וחוץ מזה בשביל להעביר 1 גיגה זה לוקח חצי שעה.

בכבל הקווי הרגיל זה לקח פחות מחצי דקה עם לא 10 שניות

פורסם

קודם כל לא פתרת לי את הבעיה שאין לי בכלל אינטרנט במחשב השני.

וחוץ מזה בשביל להעביר 1 גיגה זה לוקח חצי שעה.

בכבל הקווי הרגיל זה לקח פחות מחצי דקה עם לא 10 שניות

בטח שלא פתרתי לך. (אני חייב?) אם יש אנשים שיש להם סבלנות ומכירים את כל המסכים של XP בבקשה שיענו לך. אני עונה רק על מה שאני חזק בו ( וזה לא כולל חלונות XP).

שאלת 2 שאלות, עניתי לך על אחת מהן. במקום לומר תודה, אתה כנראה לא מבין את התשובה השניה שעניתי לך.

ננסה עוד פעם:

שאלת למה להעביר 2 גיגה לוקח שעה.

עניתי לך שכשעובדים עם רשת אלחוטית של 11 מגה ביט לשניה, זה מה שזה צריך לקחת, ושהרשת שלך בסדר גמור מבחינה זו.

עניתי לך שאם אתה צריך העברות כאלה מהירות, תשים רשת 54 מגה ביט או חיבור חוטי.

ומה אתה עונה לי? ממשיך בתלונות שברשת הקווית זה הרבה יותר מהיר.

בסדר הבנו אותך, בשביל מה אתה טוחן את זה עוד פעם?

תגיד לי, מה אתה רוצה ממני? אני קניתי לך את הרשת??

עניתי לך כבר - אתה רוצה רשת מהירה להעברת קבצים, אל תשים רשת 802.11B .

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא כפוי טובה או משהו הייתה פו אי הבנה.

אני לא ידעתי שרשת אלחוטית הרבה יותר איטית מרשת קווית, וכמובן שאני מודע לך על העזרה אל תתעצבן גבר :xyxthumbs:

פשוט נשאר לי עוד בעיה אחת קטנה. בתמונות למעלה אתה יכול לראות את המחשב השני שאין לו אינטרנט.

רואים כאילו שיש אינטרנט אבל בעצם אין, והשאלה שלי היא איך אני עושה שגם במחשב השני יהיה אינטרנט.

פורסם

תסתכל על ההגדרות של הכרטיסי רשת בשני המחשבים ותגיד לי מה כתוב בהם

פורסם

הסתכלתי על המסכים שלך ולפי מה שאני רואה הבעיה היא שהגדרת את ה- DNS שלך לכתובת של הראוטר במקום ל- DNS האמיתי.

אם היית מקנפג DHCP כמו שצריך (להפעיל SERVER ASSIGNED IP ו- SERVER ASSIGNED DNS) זה היה עובד לך לבד.

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא יודע איך לעשות את זה אבל הבן-אדם שקניתי ממנו את המכשיר אמר לי שאני צריך להגדיר סיסמא לרוטר ואז להיכנס למחשב השני לתוך ההגדרות של הכרטיס רשת האלחוטי ולרשום את הסיסמא הזאת גם.

פורסם

כרגע עד שהאינטרנט לא יעבוד לך כמו שצריך בשני המחשבים אני ממליץ לגשת לאבטחה ולבטל כל אבטחה שכרגע מיושמת שם.

אחרי שיעבוד לך תעשה מה שהוא אמר. ועכשיו אתה צריך לענות לי על מה ששאלתי וזה מה מוגדר ב TCP IP מה כתוב ל DNS למטה ומה למעלה.

פורסם
  • מחבר

ב-DNS בשתי המחשבים רשום:

Obtain DNS server address automatically

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכל הכל שטויות הכל חרטא הצלחתי לחבר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים