עבור לתוכן

מדייה לצריבה

Featured Replies

פורסם

שלום! מרשותי קבצי מדיה נדירים וחשובים שאני מעוניין לצרוב,רציתי לשאול האם ובאיזו סוג,חברה מדיה כדאי לי להשתמש.

בתודה מראש למשיבים.

פורסם

יש האומרים שדיסקים CD-RW עמידים יותר מדיסקים רגילים.

כמו כן, כמדומני היה נושא גדול אודות המדיות השונות - תריץ search.gif בפורום ;)

פורסם

יש האומרים שדיסקים CD-RW עמידים יותר מדיסקים רגילים.

כמו כן, כמדומני היה נושא גדול אודות המדיות השונות - תריץ search.gif בפורום  ;)

דווקא אני מוצא את הCD-RW פחות טובים אולי זה בגלל אופן השימוש הרב פעמי בהם כי דיסק אתה צורב פעם אחת וסיימת (אם אתה לא משאיר אותו פתוח וחוזר לצרוב עליו 10 פעמים)

בכל מקרה לאיזה דיסקים הוא התכוון DVD+-R או CD-R?

כי הוא לא ציין...

פורסם

הוא ציין CD-R

והייתי הולך על הדיסקים של Verbatime

הם הכי עמידים

למרות שהיום כבר עדיף לצרוב ב DVD

או אפילו אם יש תקציב

לקנות הארדיסק במיוחד בשביל הקבצים האלה .

פורסם

Verbatim / TDK

המדיות האיכותיות ביותר.

פורסם

רק ורבטיים! (או מקסל בחבילות של 100).

אל תגע ב-TDK כי אתה עלול ליפול על מדיה של RITEK שלדעת רבים נחשבת לפחות איכותית.

פורסם

ממתי ritek לא איכותיים ???

ממליץ על verbatim datalife plus/philips gold

פורסם

RITEK סיפקו מדיות דפוקות שהיו מובילות לאיבוד נתונים, ממש צרה , נחשבו לחברה הגרועה והבעיתית ביותר. אבל זה היה לפני 5 - 6 שנים. בשנים האחרונות רייטק נחשבת לאחת החברות האיכותיות יותר.

פורסם

ron26, בקצרה? מאז ומתמיד.

ice2k, מאיפה הגעת למסקנה הזו? RITEK נחשבות לאחת היצרניות האיכותיות ביותר?! הצחקת אותי!

אבל עכשיו ברצינות, אתה סתם מטעה אנשים. אמנם RITEK השתפרו במהלך ה-5 שנים האחרונות אבל אי אפשר לומר אפילו לרגע שהם נמנים על 5 היצרניות המובילות.

חוצמזה, בשביל מה לשלם על מדיות שמיוצרות ע"י RITEK כשהמחירים של המדיות כל כך נמוכים ואתה קונה מדיות איכותיות של ורבטיים (מיוצרות ע"י TY או מיצובישי) בתוספת של עוד כמה שקלים?

ל-TDK יש מדיות איכתויות וגם למקסל אבל אני מדבר על מהדיות שלא מיוצרות ע"י RITEK. אם אתם יודעים כיצד לזהות את המדיות האיכותיות של החברות הללו המשיכו לקנות אותן אבל אם אין לכם שמץ של מושג עדיף שתלכו על ורבטיים שבכל אחד משני המקרים נותנת מדיה איכותית.

פורסם

לא הגעתי לשום מסקנה , זה דווקא אתה שהגעת למסקנה. כל מה שאמרתי שבניגוד לעבר היום רייטק נחשבת לאחת החברות האיכותיות יותר , במילים האלו , לא אמרתי הכי איכותיות או משהו כזה ולא אמרתי ביותר , והדבר נאמר ביחס להשוואת החברה לגרועה. דווקא בהסקת מסקנות או הבנת הניקרא זה לא אני שצריך לעבור שיעור.

ובהנחה שהבנתי אותך נכון - דווקא רייטק היא כן חברה מומלצת בניגוד ל 70 אחוז מהזבל שמוכרים היום בשוק , המדיות שלה לא רעות וחביבות על הרבה אנשים (ואני לא מדבר על בטצ' מסויים של דיוידי או לא יודע מה אלא בכללי) ומן הסתם TDK לא היתה בוחרת בחברה הזאת לייצר לה את הדיסקים בשנים האחרונות אם היה בהם מאפיין לא איכותי כל שהו. וברור שיש בחירה עדיפה ולא מעט - אבל אני מדבר יחסית לכלל. לא עשיתי סטטיסטיקה מפורטת של מאות בדיקות צריבות עם רייטק וניתוח נתונים (ואני בספק שמישהו אחר עשה זאת פה) אבל בוא נגיד שגם לא אהיה מופתע עם בדיקה כזאת תניב תוצאות שיציבו אם רייטק ברשימת , לפי ההגדרה שלך, החמישייה הפותחת (אני מקווה שהבנת את הניסוח נכון).

פורסם

אני אישית משתמש ב-TDK וב-LG ORGINAL

אבל אני ממליץ VEBRATIM

פורסם

לצערי החברות הטיוואניות לא משהו. הן בד"כ נוטות ללכת על מחיר. רייטק לא משהו למרות שה G04 DVD -R הייתה יציאה מצויינת שלהם (ביחס למחיר). זה לא שהם לא יודעים לייצר דברים טובים אבל לצערי האיכות לא מהווה עבורן בד"כ את השיקול העיקרי. זאת בניגוד לחברות היפניות כמו מקסל, TY, מיצובישי (וורבטים), RICOH וכו'.. איזה מהיפניות כדאי לקנות? תלוי מאוד במדיניות היבואן. למשל בקוריאה TY יותר זול משמעותית מוורבטים. בארץ וורבטים משום מה זולים יחסית לאיכותם. אולי בגלל הסכמי מסגרת עם אופיס דיפו אולי סתם מדיניות יבואן.

מה שמעניין זה שאומרים שRITEK שייך לRICOH. כנראה אופציה לייצור מדיות זולות.

בנוסף, רוב יצרני הצורבים מכוונים כלפי המדיה היפנית. זה בטח לא עוזר ליצרנים הטיוואנים.

פורסם

אתה צודק, רק חבל שלא קל להשיג בארץ מדיות יפניות כמו לפני 3 שנים.

לראיה, איפה המדיות של Imation, Mitsumi ו-Ricoh שנחשבו למדיות מעולות ובמחירים סבירים? או שלא מביאים אותן לארץ או שאני מחפש במקומות הלא נכונים.

ד"א. חלק מהדמיות של Maxell מיוצרות ע"י RITEK ראו הוזהרתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים