עבור לתוכן

אנשים העתיד כבר כאן !

Featured Replies

פורסם

ממתי אינטל החליטה להשתמש בזכרון 266 DDR? :o

מה גם היא משתמש בDDR BUS? כי עד כמה שידוע לי זכרונות 266Mhz DDR, הם PC2100(לפי הרייטינג- דירוג- שלהם). ואם זאת חנות "מתלהבת" היא היית אמורה לרשות PC2100.

לגבי המעבדים, בישראל אינטל גם תמכור מעבדים שיעבדו יותר לאט ממעבדי הCyrix C3, כל עוד המוכרים בחנויות יוכלו להגיד שהם "לא מתחממים" ו"לא נשרפים" לעומת מעבדי הAMD. אגב, מעבדי Cyrix הם המעבדים הכי קרים שיש בשוק, אפשר להריץ אותם רק עם היטסינק זול בלי מאורר, ואם מורידים את זה מהם הם לא נשרפים. אז למה שמוכרים בחנויות ש"כ מודאגים משריפת מעבדים לא יעברו ל Cyrix? הרי הם פחות מתחממים מאינטל.

אם אינטל היית היום לוקחת 486, שמה אותו במהירות של 2.5 ג'יגה הרץ ורושמת עליו פנטיום 5, הישראלים היו קונים את זה ולא AMD, כי זה אינטל וזה אמור לרוץ יותר מהיר

פורסם

למעשה... אינטל שיחררה ציפסט i845-D (או B-Step כמו שראוי לקרוא לו - כי אין בו שום חידוש) שמאפשר לעבוד עם

זכרונות DDR-SDRAM של 266 ו 200 מגה הרץ.... הבאס נשאר 100*4 ( QuadPumped ).

הבעיה עם AMD היא פחות החום ויותר חוסר ההגנה מפני מוות טרמי... ההאמר יכלול ללא ספק דיודה טרמית שתנוצל על ידי

הלוחות שלה.. וכן VIA C5 שהוא בעצם מעבד Cyrix הוא מעבד קר מאוד... ראיתי אותו פועל גם בלי היטסינק ויש לו תאימות

מלאה ל Socket 370. אבל הביצועים שלא לא ירשימו אותך יותר מידי (למרות שהם מבצעים טוב מאוד למחיר שלהם) והוא מיועד בעיקר לצרכים מיוחדים כמו Pocekt PCs ומחשבים אולטרא ניידים. יש להם גם תוכניות נחמדות לעתיד והם יגיעו למהירות של 1200MHZ בשנת 2002...

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שהם השתמשו בצ'יפסט 845 של אינטל שתומך בDDR. הוא יקר בשביל מחשב במחיר הזה... הם בטח השתמשו במשהו של SIS...

או שהם פשוט לא יודעים על מה הם מדברים

פורסם

זה בכל מקרה החנות הכי דריק בחיפה ויש מספיק חרא פה

תרצו תקנו לא תרצו אל תקנו

לי זה מריח כמו לוח משולב של PCCHIP- הם מוכרים בלוחות הללו הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים