עבור לתוכן

אבא בגרמניה. השאלה: "מה הוא יביא לי!?"

Featured Replies

פורסם

שטוטגארד זה בגרמניה...

בהחלט.

פורסם

תקנה גאנטים

ותמכור אותם בארץ

אתה תוכל לעשות עלהם רווח ענק

פורסם

אני לא חושב שהדברים שם כול כך זולים שכן שלי היה שם לפני שנה ואמר שבגלל היורו הכול שם התיקר בצורה משמעותית מה שפעם היה עולה מארק(2.5 שקל) עולה יורו תעשו את החישוב ותבינו מה קרה למחירים שם לאחר שניכנס היורו.

הדבר היחיד שזול שם בטוח הוא המכוניות אבל איך תביא מכונית?

פורסם

אוניה

אבל יקחו לו מס של 2328%

פורסם

אם אבא שלך מגיע למינכן אני ממליץ שיסתובב באזור מרכז העיר. קודם כל יש שם חנות של saturn שיש להם לא מעט מוצרי אלקטרוניקה (כולל מחשבים), במחירים די טובים.

כמו כן ברחוב schwanthaler strasse (דקה הליכה ממרכז העיר) וברחובות הסובבים והחוצים אותו אתה תוכל למצוא מספר מרשים למדי של חנויות מחשבים (אני ספרתי קרוב ל 7 בסיור קצר למדי) כאשר כולן מחזיקות חומרה חדשה, ולא מעט מוצרי מודינג וקירור מים במחירים מאוד זולים.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקנות בגרמני אוזניות של sennheiser שלעיתים הפרש המחירים בין הארץ לשם יכול להגיע ל 40-45%

פורסם

אם הוא קונה אוזניות בגרמניה ואתה אומר שההפרש מחיר כזה גדול שיקנה אודיופיליות

פורסם

גרמניה יקרה, בהחלט, לפחות מאז שהם עברו ליורו אבל מה, אין מה להתווכח על איכות. יש להם כבוד לעצמם והם לא ימכרו לך חתול בשק ויתחמקו מאחריות אח"כ. בכל אירופה ולא רק בתחום המחשבים. שם מובטח לך השירות הטוב ביותר והמוצרים הכי איכותיים ואם משהו קורה למוצר, הם יתנצלו בפניך אישית וישאו בכל תוצאות התיקונים או יחליפו. אבל אם לקנות אלקטרוני, אז יש חנויות צעצועים בגודל של קניון ושם בד"כ יש קומה שלמה של מחשבים וחומרה ושם הכי טוב, גם המחירים סבירים. אתה משלם פחות או יותר אותו מחיר שבארץ אבל אתה מקבל תמורה מלאה לכספך.

חוצמזה, גלגל לי חבית בירה ;)

פורסם

תגיד לו שיביא לך כמה קלטות פרונו :xyxthumbs:

פורסם

רק כמה?

שיביא לך את כל התרבות ;D

פורסם

מה שקרה זה שהמארק והיורו התחלפו כמעט 1 ל1 ככה שהכל עלה פי 2

מה שכן מוצאים בזול זה יצרניות מקומיות...סימנס למשל

פורסם

מה שקרה זה שהמארק והיורו התחלפו כמעט 1 ל1 ככה שהכל עלה פי 2

מה שכן מוצאים בזול זה יצרניות מקומיות...סימנס למשל

מהאיפה שטויות האלה? זה לא שמוצר של 500 מרק הפך ל 500 יורו. גם הם התאימו את עצמם ליורו מבחנת מוצרים.

עם זאת ההעליה בערך היורו העלתה באופםן די מהותי את המחירים (אבל לא פי 2).

פורסם

בהחלט.

crap, התכוונתי לכתוב "פעם אחרונה שבדקתי, שטוטגארט ממוקמת על אדמת גרמניה".

טל"ח.

פורסם

שיביא לך גרמניה... נו כאזו בלונדה שווה... אתה יודע.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים