עבור לתוכן

הלך לי המעבד, עזרו לי להמציא טיעונים למימוש האחריות.

Featured Replies

פורסם

טוב אז הנה הסיפור.

לאחר שסבלתי חודשים רבים מטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 67 מעלות במאמץ) ב- P4 2.8C שלי (לא פרסקוט), הבנתי שזה בגלל הפאד הטרמי המעפן הזה, כאשר הוצאתי את ההיטסינק מהמעבד ראיתי שאין שום דבר המפריד בין הגוף קירור לפיסת האלומיניום שעל המעבד, רק קצת שחור מהפאד שנשחק לחלוטין. לאחר כמה זמן החלטתי לקנות משחה טרמית, ובאמצעות המדריך שלכם באתר למרוח על המעבד והגוף קירור. קניתי היום את המשחה, ואלכוהול, עשיתי הכל לפי המדריך לאט ובזהירות שלא לפגוע במעבד או בשום דבר אחר (הוצאתי אותו מהסלוט כמובן). ולאחר שסיימתי את מריחת המשחה, שמתי את המעבד בסוקט, הוא התלבש כרגיל כמו שצריך (כלומר הפינים החסרים איפה שיש מרווח בפינה של המקום למעבד), וללא טיפת מאמץ סגרתי את הידית. שמתי את ההיטסינק, חיברתי הכל, הדלקתי...

:-\

נדה, יש לי AI7 ויש לו lcd קטן בלוח אם המראה את קוד המצב שלו, לאחר כמה שניות זה הופך ל- ".F" באותו רגע כבר חששתי לנורא מכל. מה כבר F יכול להגיד? אין הרבה אפשרויות אה.. בכל מקרה ניסיתי מספר פעמים בתקווה שהוא ידלק, לבסוף הוצאתי את המעבד, לא הוא לא נשרף, אבל אחד הפינים שלו בצד נשבר :(

יענו זהו אין מעבד, וגם האחריות בעקרון לא אמורה לחסות דברים כאלה, מצידם שאני לקחתי ושברתי את זה. זה בדיוק מה שקרה, אבל כמובן בטעות.

מחר אני חושב לנסוע אליהם ואני לא שש לבזבז את כספי הורי (860 שח עלה המעבד במקום הזה) ואם יש לכם רעיונות לטיעון שאוכל איתו לממש את האחריות, אני אשמח לשמוע, תודה לכם.

:-\

פורסם

תקח נגד

תשבור לו את הרגל

ותלחים

אם זה לא עוזר תגיד ש..... ההיטסינק שקל כנראה יותר מדי

פורסם

תקח נגד

תשבור לו את הרגל

ותלחים

אם זה לא עוזר תגיד ש..... ההיטסינק שקל כנראה יותר מדי

להלחים רגל של נגד בתור פין של מעבד לא יצא כ'כ אסטתי אלא אם כן יש לך ידי זהב.

פורסם
  • מחבר

נגיד ואצליח להלחים כזה דבר (אבא שלי יכול לעשות דברים מדויקים כאלה), זה יעבוד כמו עם פין רגיל? הוא לא צריך להיות מזהב או משהו עם אותה מוליכות מדוייקת כמו שאר הפינים?

פורסם

אם אני לא טועה מישהו עבד כבר עם מעבד אינטל

ללא רגל אחת

לפי מה שאני זוכר

הוא לא התלונן על שום בעיות

פורסם

אתה צודק!, למישהו פה יש סוקט 477 (במקום 478) אבל נישבר לו רגל שלא חשובה למעבד, שחכתי אני יחפש עכשיו את התראד

עריכה:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

הינה התראד

פורסם

תראה מקסימום המסך שלך יציג רק F

אז הוא יהיה כמו כל האינטלים טובים רק לקידוד ולא למשחקים

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את הבדיחה אפילו, נגיד.. ::)

בקיצור מה שמשנה זה שלי הוא לא עובד, זה לא עוזר לי שלמישהו במקרה זה כן עובד..

סעמק, איזה בזבוז.

פורסם

הדרך היחידה שלך היא לנסות להלחים :P

פורסם

אם אין שם פין, פשוט שיקח מהרדיסק/מעבד אחר/CD/צורב תקינים פין אחר שיש לו בבית וידחוף אותו קלות לחור הפנוי, שמעתי על זה פעם עם הרדיסק שהלך לו פין, חשוב רק שהפין יהיה ממכשיר תקין ויוליך היטב.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

במקרה יש לי סידירום מקולקל (המכניקה בפנים מקולקלת, הפינים בסדר), אז אני אנסה.. אין לי מה להפסיד.

gl to me ;D

פורסם

בהצלחה :)

אל תשכח להיזהר עם זה שלא תהרוס עוד משהו בטעות בדרך..

פורסם
  • מחבר

מבדיקה ראיתי שהפינים של כוננים הרבה יותר ארוכים ועבים מאלה של מעבד, אז אין מצב לזה.

פורסם

אין מעבד אחר בסביבה?

בוא אני אתרום לך פין מהמעבד שלי.. סתם חח :)

פורסם

קודם לך לאחריות ואם הם לא מוכנים להחליף תגיד להם שאתה רוצה את המעבד הלא תקין שלך ותנסה לתקן אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים