פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לMASTER NARGILAאתה צריך שים V ליד הסטטוס בר, ואז ללכת לFOLDER OPTIONS (או דרך VIEW או דרך הCONTROL PANEL) לעשות APPLY SETTING TO ALL FOLDERSזה לא קשור לSP2, זה היה ככה גם בWIN2000פשוט הוא עשה לך ריסט להגדרות תצוגה של הספריות, זה הכל. ככה שכרגע יש לו הגדרות שונות לכל ספריה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לאחר התקנת ה SP2 אני לא מצליח לבצע כעת Windows update ,אני מקבל את ההודעה הבאה :[Error number: 0x80244001] Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. You may find the following resources helpful in resolving the problem:אודה לעזרה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מאמר של מיקרוסופט לבי תקלות אפשריות לאחר התקנת ה- SP2 אולי לא מומלץ לרוץ ולהתקין מיד , אלא להמתין מס' חודשים לפני ההתקנה.http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אני רוצה לחזור לSP1 אבל מה יקרה אם זה יעדכן לי דרך הWIN UPDAE ויתקין לי את ה2 ?מה הם מכריחים אותנו להשאר עם הקקה הזה? כלום לא עובד.. שום דברמי הטמבל ששחרר חבילה עלובה כזאת.. מה אין איזה בקרת איכות ? מה זה ? בושות
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אין בעיה להשאר עם SP1אבל במקום לחזור לישן, תנסה להסתדר עם החדשמה הבעיה? עד כמה שהבנתי יש כמה מקומות שצריך לבטל את הפיירוואל והתפקוד של תוכנות P2P חוזר להיות כמו קודם (אם זאת הבעיה שלך..)
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אני מציע לחכות עד שהם יתקנו כמה באגים שאשוניים אז חכה שזה יצא תן לזה עוד שבועיים ותתקין אז.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים קודם כל זאת מיקרוסופט...למה ציפית? מוצר איכותי לא כאן...וממה שהבנתי, אפשר להסיר את SP2דרך add/remove programs אואולי add/remove windows componentsאני לא לגמרי בטוחוזה יעדכן לך אוטומטית דרך הוינדוס אפדייט רקאם אתה אומר לו לעשות את זה,אפשר לבטל אתזה בקלות
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אצלי הוא אף פעם לא היה נכה.ואיך אני מחזיר אותו לקדמותו בלי לוותר על הsp2?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים עד כמה שהבנתי יש איזה חלון שקופץ כל הזמן, שם יש לך אופציה לבטל את הפיירוואלבנוסף צריך לבטל אותו גם מהחייגן עצמוועקרונית אחרי זה הוא אמור פשוט לחזור למצב הקודם, תתקין פיירוואל נורמלי וגמרנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.