פורסם 2005 בינואר 320 שנים רציתי לדעת אם ה SP2 באמת מגן על המחשב והאם הוא חיוני ? האם ניתן להסתדר בלעדיו בביטחה ?האם ניתן להסתדר בלעדיו והמחשב יהיה מוגן עם האנטיוירוס ושאר תוכנות ההגנה ?כי יכול להיות שהוא גורם לי בעיה עם משחק.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים הקפצה נחמדה... אבל הSP2 לא הכרחי אני לא עובד איתו והכל בסדר אצלי(אין לי FIREWALL רק AVG)
פורסם 2005 בינואר 320 שנים איזה הקפצה ?!@#!@#יצא לי הודעה כפולה בטעות. זה נושא רשמי שמודבק למעלה אז שמתי את ההודעה בו.אוקיי תודה.
פורסם 2005 בינואר 620 שנים יש לי מחשב עם חלונות XP בעברית ואני מעוניין להתקין לו SP2, הבעיה שאין לו (למחשב) גישה לאינטרנט. מהיכן ניתן להוריד קובץ התקנה שמכיל את כל ה-SP2 (בעברית) כך שאוכל לצרוב את ההתקנה ולהתקין במחשב?תודה מראש!
פורסם 2005 בינואר 620 שנים קח תתחדש...לעברית...ולאנגלית... :ylsuper:דרך אגב לי לקח ממוצע של 25 דקות להוריד (קצב של 180KBS בממוצע).
פורסם 2005 בינואר 820 שנים הרבה מאד תארים (nrg.co.il למשל) עולים בתור מסך לבן ולמטה רשום done.מישהו יודע איך לסדר את זה?
פורסם 2005 בינואר 820 שנים ה SP2 לא גורם לא כל מיני תקלות ובעיות למינהם, כמו שיש בכול מיני גירסאות שונות שמיקרוסופט הוציאו ??תודה -THANKS*LaZy-©BoY
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים חוץ מאיזה שגיאה קטנה שיש לי כשאני יוצא מוירטואל דאב אין אצלי שום בעיה עם שום תוכנה בעקבות ההתקנה שלווגם עם הוירטואל דאב ניתן לעבוד רגיל, רק יש איזה שגיאה מוזרה אחרי שיוצאים ממנה כשהיא פועלת נגיד חצי שעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.