פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים צריך לאשר את ההזהרה שהוא נותן שם באתר בקשר להזמנת דיסק SP2?זה נראה קצת מפחיד...האם הוא עושה בדיקת חוקיות למערכת הפעלה?יניב
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים הSP2 לגרסאות עברית יצא כבר?יצאצריך לאשר את ההזהרה שהוא נותן שם באתר בקשר להזמנת דיסק SP2?זה נראה קצת מפחיד...האם הוא עושה בדיקת חוקיות למערכת הפעלה?איזה אזהרה.....?לא בטוח בקשר לבדיקת חוקיות, לא התקנתי ת'דיסק. באתר הוא לא בודק אבל.בעיקרון אם התקנת SP1 אז אמור להתקין לך גם SP2
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים עכשיו אני שם לב שזה קורה במקרים מסויימים....עם IE זה עובד טובעם FIREFOX מתי אני מזמין את האנגלית הוא נותן לי אזהרה כאילו האתר אולי לא אמין וכו'עם הדיסק בעברית דווקא עובד לי טוב בשני הדפדפניםקיצור תודה!!! אחלה לינקיניב
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אני ינסה לשאול עוד הפעם אולי עכשיו מישהו יענה לי ??? : התקנתי ת SERVICE PACK 2 ! ו ה FIREWALL עובד ועובד פצצה ואחרי ההתקנה שמתי לה ש ה אידונקי מוריד לי גג על 60 כמו שעכשיו ! עכשיו... יש לי 2 MB אינטרנט ולפני זה הוא היה מוריד לי 200+ יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן תבעיה ?!?! בבקשה תענו לי אה ואני גם ניסיתי לפתוח תפורטים דרך ה FIREWALL של האידונקי אבל עדיין לא עזר
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אתה מתכוון לשנות באידונקי את מספר החיבורים?!?! עם כן אז זה על 1000 אצלי
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר אני מתכוון לשנות את הגדרות ה-TCPIP ב-Windows. תסתכל על הפוסט הראשון בדיון, יש שם קישור.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר עדכון 12.9.04:תודה ל- Wolfboy על הקישור הזה להורדה של ה"תיקון" שמאפשר את הגדלת מספר החיבורים בו"ז ב-SP2 מ-10 ל-50. שימו לב! זהו אינו תיקון רשמי של מיקרוסופט והוא אינו נתמך על- ידם!
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים דיון מאוד ארוך וקשה לי לעקוב אחרי כל מה שרשמו כאן לפניי..הפאטץ' לתיקון מס' החיבורים במקביל יעבוד גם על XP שהוא בעברית (במקור, ולא ששינו לו את שפת הממשק)?ואם לא, עד כמה זה משפיע על האימיול או תוכנות אחרות?
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר לדעתי אין קשר לשפת מערכת ההפעלה, אני בטוח ב-99.9% שזה יעבוד גם על windows בסינית.ולפחות אצלי הרגשתי בשיפור משמעותי ביותר ב-emule, ובמיוחד בגלישה כש-emule פועל ברקע..
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים לא רק שהתקיון הזה לא שיפור לי כלום הוא רק גרם לי להאטה של האינטרנט ושל האידונקי?!?!??! ??? : ??? : ??? מה עושים??!?!? התקנה מחודשת של ה SP2 תחזיר תמצב לקדמותו?!?!
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר התקנה מחדש תחליף את הקובץ מחדש, ולדעתי גם הפקודה sfc /scannow ב-run.אבל אתה בטוח שעבדת נכון ולפי ההוראות עם ה-patch?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.