פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים לכל מי שלא מבין איך זה שהוא לא יכול להתקין SP2 על WINXP-HEBREW דרך אתר ה-WU, הנה הסיבה: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/788/981.html יש גם כתבה דומה ב-YNET אני חושב. משה, אתה מוזמן לעדכן את הדביק
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אז השאלה שלי היא,אני מתקין מחדש Windows XP Pro על המחשב, האם כדאי להתקין כבר את הגירסא עם הSP2 Integrated או להשאר עם SP1 ה"טוב" והישן.פשוט שמעתי שיש הרבה בעיות עם הSP2.מה דעתכם ?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אני מנסה להתקין את SP2 וקופץ לי ERROR:מה אני עושה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים כמו שכתוב זה אומר שיש לך סריאל שהוא לא ואלידי, כלומר לא חוקי.בוינדוס מוקי זה לא היה קורה.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים בתחילת הטרד אמרו שאפשר להתקין גם על XP לא חוקי... (את SP2)באנגלית זה עובד, למה בעברית זה לא עובד?!יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים זה לא המקום לדון בכאלה דברים. בכל מקרה מה שלא חוקי אצלך זה הסריאל, ב-SP1 ו-SP2 יש רשימה שחורה של סריאלים שנחסמו. זה לא קשור בכלל לשפה.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מה לא חוקי... דובר מיקרוסופט דיבר על זה... אני אומר מה שהוא אמר.טוב, הבנתי... צריך לשנות סריאליניב
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אני התקנתי ת SP2 וזה עובד מצוין FIREWALL פצצה והכול טוב ויפה אבל מה כשאני בא להוריד באידונקי תוכנות חינמיות אז בקיצור הוא מאט לי תמהירות בטירוףףףףף יש לי אינטרנט 2MB והוא מוריד לי על 20 KB לפני ה SP2 הייתי מוריד על 220 + - KB ואני פתחתי כבר תפורטים של ה אימיול והוא מוגדר בהגדרות של ה FIREWALL של ה SP2 כפתוח יש משהו לעשות?!?!? ??? ???
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים למישהו יש מושג אם אפשר לבטל את המרכז בלוטות' של הSP2 ופשוט להשתמש בדרייברי WIDCOM שלי?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אני מבין שזה מאוד מאוד קשה לתת הסבר עוד הפעם אני לא מצאתי את זה יש פה הרבה עמודים
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים לפחות אני עונה לך...אני לא מבין בנושא גם ככה... רק נזכרתי שזה אמור לעזורתתקין את הקובץ הזהיניב[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים הגיע לי בדקות אלה דיסק ממיקרוסופט עם SP2 באנגלית...אפשר להזמין מהם ישירות ובחינם, דרך פה:http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspxהזמנתי לי עוד אחד, בעברית הפעם.תהנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.