עבור לתוכן

Windows XP Service Pack 2 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

היום הווינדוס UPDATE הוריד בניגוד לרצוני את הSP2, אני בעל מעבד AMD, להתקין? לא להתקין? מה אומרות הביקורות בעולם?

• תגובות 401
  • צפיות 52.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הקשר לזה שיש לך מעבד AMD!?

להוריד או לא? בדיוק על זה מדובר בדיון הזה.

לחלק מהמשתמשים יש בעיות מינוריות קלות ושוליות. אצלי למשל לא הייתה שום בעיה.

תעשה את ההחלטות שלך.

פורסם

יש קשר, קשר הדוק מאוד! SP2 לא פועל טוב על AMD מיקרוסופט הכחמים האלה הביאו אותה בפקודות שלא מתאימות (אל תשאלו אותי איזה כי אני לא מבין!)

הנה ביסוס לדברי

עצה שלי אל תתקין (גם אני משתמש מרוצה של AMD ) ואח שלי עובד עם מחשבים בעירית כפר סבא והם קיבלו שם הוראות שלא להתקין את חבילת ההרס הזאת

פורסם

דבר ראשון מדובר רק על מעבדי AMD 64 Bit המשתמשים ב-DEP (שזה data execution prevention - אל תשאל אותי מה אומר).

הבעיה היחידה שנתגלתה הייתה בעיית תאימות עם התוכנה Sigma Designs' Realmagic Hollywood Plus DVD Decoder שמשתמשת בDEP הנ"ל.

זה הכל.

מזבוב לעשות פיל? לא יפה.

חבילת הרס? תוכיח.

מתי תפסיקו להאמין לסיפורים של אחים של דודים של השכן של ביל גייטס?

הכל (הרוב) מצוץ כנגד המונופול $M (לפעמים בצדק אבל ולא נפתח על זה דיון).

פורסם

הורדתי את SP2 היום מהWINDOWS UPDATE ואני עדיין מתלבט אם להתקין. קראתי המון כאן ובאתרים באנגלית לגבי ההגבלות על P2P ואני חושש שזה יפגע בביצועים של רשתות האימיול והביטורנט שאני משתמש בהן כל הזמן. האם הFIX שיצא שמתקן את מספר ההתחברויות מ-10 ל-50 פותר את כל הבעיה? האם הפיירוול החדש קל לשימוש והתאמה (כי בגרסה הנוכחית זו תוכנה נורא לא אינטואטיבית) והשורה התחתונה: האם אני יכול להתקין SP2 ושביצועי הP2P שלי לא ייפגעו (ואם יש דברים ספציפיים שצריך לעשות אחרי ההתקנה, אני אודה לכם אם תפרטו).

תודה!

פורסם

הורדתי את SP2 היום מהWINDOWS UPDATE ואני עדיין מתלבט אם להתקין. קראתי המון כאן ובאתרים באנגלית לגבי ההגבלות על P2P ואני חושש שזה יפגע בביצועים של רשתות האימיול והביטורנט שאני משתמש בהן כל הזמן. האם הFIX שיצא שמתקן את מספר ההתחברויות מ-10 ל-50 פותר את כל הבעיה? האם הפיירוול החדש קל לשימוש והתאמה (כי בגרסה הנוכחית זו תוכנה נורא לא אינטואטיבית) והשורה התחתונה: האם אני יכול להתקין SP2 ושביצועי הP2P שלי לא ייפגעו (ואם יש דברים ספציפיים שצריך לעשות אחרי ההתקנה, אני אודה לכם אם תפרטו).

תודה!

Can you give more details please?

פורסם

בבקשה:

ידיעה ותגובות משתמשים לגבי האטת P2P בעקבות התקנת SP2:

http://p2p.weblogsinc.com/entry/4341347581391114

ידיעה לגבי הFIX המדובר:

http://www.cdfreaks.com/news/10387

וכאן ניתן להשיג את הFIX עצמו והוראות שימוש:

http://www.lvllord.de/?url=tools#4226patch

בהצלחה. (ואגב, כשאתה מגיב להודעה אחרונה בפתיל נראה לי שאין צורך לצטט אותה.)

פורסם

אתה משתמש בSigma Designs' Realmagic Hollywood Plus DVD Decoder?

אם לא, אז אין לך צרות ולא בטיח,

אני מחזק את דבריו של ET, למה לעשות פיל מזבוב??

פורסם

אהלן ח'ברה

בתור טכנאי מחשבים..יש לרשותי לשנה החדשה 3 מחשבים שמחכים לפירמוט מלא והתקנה. לפי מה שהבנתי ה SP2 בעברית יוצא ב15 לספטמבר...ואני צריך להתקין אותו על מחשביהם האישיים בעברית.

מה קורה עם ה SP2 בעברית? אמרו שהוא ייצא ב15 לספטמבר...לא מצאתי בינתיים שום מידע על זה שהוא יצא...

עריכה:

אה...עכשיו פתאום רשום ב YNET שזה יוצא ב20...יא אללה...

פורסם

נכון, זה ב 20 לחודש

אתה יכול למצוא עוד פרטים באתר הישראלי של מיקרוסופט

סוף סוף הוא מביא תועלת

יניב

פורסם

מצאתי משהו טוב ב-SP2

עכשיו כל פעם שהאקספלורר קורס כשאני באתר קורס רק חלון אחד, ולא כל החלונות של האספלורר.

פלאי הטכנולוגיה :

פורסם

הווינדוס אפדייט המעצבן הוריד לי SP2 בלי שאמרתי לו

אמרו יל שזה ממש דפוק ושיש שם אובר-אבטחה

וכמעט שום תוכנת שיתוף מסרים ועוד לא עובדות עם SP2

ועכשיו זה מציק לי למטה כל הזמן ושואל אותי אם להתקין את זה

אז מה אתם אומרים...כדאי להתקין?

פורסם

It doesnt so bad, its even nice, you can disable the firewall and other thinks the SP2 offers and you dont want.

and about the P2P programs, it doesnt ruin so much of the download speed.]

BTW, you can uninstall it after the installtion if you feel it ruin your XP.

Shana Tova!  :)

Edit:

The SP2 is pretty critical to install, it contains many important updates and fix the different froblems in the XP.

פורסם

תודה ושנה טובה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים