עבור לתוכן

Windows XP Service Pack 2 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאחרי כן כי לא היה לי כל כך זמן לשחק ולעבוד בווינדוס הרגיל ללא חבילת שירות..

• תגובות 401
  • צפיות 52.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הWIN UPDATE העלה הודעה לעידכון חבילת SP2 היום ועשיתי OK כלומר כן להוריד ==> להתקין.

אח"כ אני נכנס לProperties  של הMy Computer ושם עדיין כתוב SP1 מדוע? יכול להיות שזה לא עידכן לי את זה?

כי ה-SP2 עוד לא יצא רשמית להורדה דרך ה-WIN UPDATE.

הורדת ה-SP2 דרך ה-WIN UPDATE תחל רק לקראת סוף החודש (כתב כתבו על זה בדיון הזה! תחפש אחורה).

ולגבי החלון שקפץ לך - זה "הכנת הרקע" לקראת התקנת SP2 (כמו גם שינוי גרסת ה-הWIN UPDATE מגרסה 4 לגרסה 5).

פורסם

אוקיי, תודה רבה! :)

פורסם

לפי דעתי אני חושב הSERVICE PACK 2 באמת מגן על המחשב על בצורה דיי שטותית..

בכל אופן היא גורמת לקריסה גדולה של משחקים כבדים(DOOM 3,FAR CRY) כל הזמן יש את זה... דופקת את הביצועים של המחשב ואבל בגדול זה לא רע..

בקיצור חבילה לא טובה למשחקים אלה ליותר עבודה..

אני אישית החלפתי במהירות המירבית שיכולתי לSERVICE PACK-1 אין לדעתי אחי אופטימלי שיצא עד היום!!!

פורסם

מה הכי אופטימלי בה? בגלל הגיע הבלאסטר יימח שמו וזכרו....

פורסם

בגללה?!

מה זאת אומרת?

פורסם

טוב לא בדיוק בגללה, אבל החבילה הזו לא עשתה כלום לתקן את הבעיות עם הבלאסטר למרות שהיא יצאה אחריו :\

פורסם
  • מחבר

SP1 לא יצאה אחרי הבלאסטר.

ולמעשה, היה תיקון לבלאסטר כבר חודש לפני שהוא יצא, אבל אנשים פשוט לא טרחו להתעדכן.

פורסם

ill stay with my win 2k

thx o_O

ועכשו באמת - מה יותר טוב בXP שכדאי לעבור מ2K אליו? אני יושב על 2K כבר שנה + ואני מרוצה מאד.. XP השתמשתי במשך חודש

לא מצאתי משהו מיוחד חוץ מהורדת ביצועים..

פורסם

יש פה בפורום מספיק דיוני XP vs. 2000. תעשה search.gif ואתה לא תאמין כמה תוצאות תקבל. חבל לגרור גם את הדיון הנוכחי לזה. הנושא של הדיון הזה הוא Windows XP Service Pack 2.

פורסם

צודק, מצטער P=

חוץ מהנושא בעמוד הראשי לא הנבתי פירות.. אבל לא נורא, גם זה עזר

תודה!

פורסם

העדכון משפר רק את יכולות האבטחה או שהוא גם תורם ליציבות המערכת ולפעולה רציפה (מהירה יותר?)

מצטרף לשאלה...

פורסם

לדעתי משפר את היציבות ואת המהירות אבל לא בהרבה.

פורסם

יש לי וינדוס באנגלית שכרגע אני עובד איתו בעברית בעזרת הHebrew Pack.

עוד יומיים (ב25) יוצא SP2 למשתמש הביתי לXP PRO באנגלית.

אם אני יחליף את השפה לאנגלית ויתקין את הSP2, אני אוכל אח"כ לחזור לעברית?

או שזה לא הולך ככה כי יש דברים חדשים לכן אני לא אוכל לחזור לעברית.

תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים