פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים זה לא שאני דוס , פשוט תזכרו בחתימה שהיתה לי בתקופה ההיא חגי ישראל - הסיפור לפני השינה שלי
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לא מדוייק. יש לי 100 במיתוג אבל עשיתי את המבחן שנה שעברה. אלק' ב זה מבחן אלקטרוניקה בכתב וג' כנראה מבחן המעבדהויש לי חבר שנכשל במיתוג, אבל הוא למד חשמל ולא אלקטרוניקה
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אנשים אני הבלוק היחידי פה בפורום הזה כולם מושלים עים 100 ו 90מים!!!אצלי זה 74 בלשון ו75 בהיסטוריה! בעעעע זה הציון של הבגרות המגן יוריד לי קצת (עוד יותר) בעעעעעעיש עוד אנשים כאלה (אוליי יש לי סיכויי להתקבל לאוניברסיתה למרות הכול) סתם לאף אלה 2מקצועות מפגרים שלא מסתכלים עליהם!
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים וואו...שמע אתה יודע כמה אנשים מוציאים מעל 750? בין 0.1 אחוז ל1 אחוזים מכלל הנבחנים :-Xועצם העובדה שהוא הוציא בגיל 17 כזה ציון מעידה על היותו גאון אמיתי או זריז מחשבה מאוד או שניהם.תגידו כמה חשיבות בעצם יש לתעודת בגרות?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים חחח הקטע של הגיל 17 לא ממש פועל לטובתודווקא בגיל הזה מוציאים את הציונים הטובים ביותראני לא מזלזל בציון שלא תבינו אותי לא נכוןוהפסיכומטרי והבגרות זה 50:50(חוץ מאוניבסיטאת י-ם אם אני לא טועה)
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים גם קב"א 56ופרופיל 97אבל הוא לא התקבל לשום דבר בעל רמה גבוההאז הוא ילך לישיבה........ בעיה של הצבא שהוא לא מוצא למישהו עם כאלו ציונים משהו טוב..........החשיבות של הבגרות - שאתה הולך לאוניברסיטה אז או מסתכלים לך על הפסיכומטרי או שהם לוקחים מתמט, אנגלית, לשון.... משכללים והופכים את זה לציון פסיכומטרי ואז בוחרים את הגבוההואז למי שיש יותר גבוהה יתקבל לקורס שהוא רוצהלאחי יצא 750 לפי השיכלול של הציוני בגרות
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?סטטיסטיקות מוכיחות חד משמעית שיש הבדל משמעותי בין ציוני נבחנים לפני צבא ואחרי צבא, לטובת הצבא..מדובר באיזה 50 נק' בדר"כאח שלי הוא דוגמא חיה לכך..הוא הוציא בהתחלה 680 בי"ב ולאחר מכן בגיל 22 הוציא 743...שיפור של יותר מ60 נקודות!אני יודע שהחלוקה שווהמה זה אומר מבחינת הבגרות? שכמה נקודות נגיד ב5 יחידות מחשבים לא ישנו לי כלום?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מה שאני לא מבין.....אם אני עושה פסיכומטרי מוציא 650ואז עושה קורס ושוב נבחן ומוציא 720זה אומר שנהייתי יותר חכם בקורס? חחחחחאם אתה הולך למשהו כמו מדעי המחשב באוניברסיטה אז מין הסתם כמה שיותר יחידות משחבים יעזרו לך יותראבל למשל אם יש שני אנשים עם אותם מספרי יחידות בגרות ואותו ציןואז הפסיכומטרי/ שיכלול יקבע
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים זה ממש לא נכוןהיכולת השכלית נמצאת בשיאה בגיל הזה ולא בצבאמה שבטח קרה זה שאחיך אחריי הצבא תפס את עצמו בידיים והחליט לעשות את הפסיכומטרי כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.