עבור לתוכן

המלצה ללוח למעבד אינטל

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח :o וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט.

תודה

פורסם

מה הסוקט של המעבד?

פורסם

ההמלצה ההכי טובה תהיה שתגיד לו להכנס לאיזה אתר של חנות ולראות איזה לוח מתאים לו הכי טוב מבחינת פיצ'רים ומחיר, כל לוח יהיה טוב ואמין כל עוד הוא לא מתכנן אוברקלוקינג.

אבל בכל זאת, שיסתכל על ABIT,ASUS,CHAINTEC,EPOX,ALBATRON,GIGABYTE,DFI ואפילו על לוחות של אינטל אם לא מתוכנן אוברקלוק..

פורסם

הוא צריך לפרט איזה סוקט (423 או 478) ואיזו ליבה (ויליאמאט עם 256K או נורת'ווד עם 512K).

אם זה סוקט 423 הוא יכול לשכוח מהענין לחלוטין, אן זה ויליאמט ב 478 אז Asus P4P800 זה הכיוון (יש מעט מאוד לוחות מתקדמים חוץ ממנו שתומכים בויליאמט) ואם יש לו נורת'ווד אז כל לוח קיים (כולל המתקדמים ביותר) שיש לו סוקט 478 יתאים לו.

פורסם

לדעתי סתם בזבוז של כסף,סך הכול קבלים ,תגיד לחבר שלך לקחת תלוח למעבדת תיקון מוצרי אלקטרוניקה

להחליף קבלים יוצא הרבה יותר זול מלוח חדש

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איזה סוקט ואיזו ליבה (וגם לו אין מושג) רק המהירות - 1.8 ג'גה הרץ.

בחנות שהוא קנה את המחשב שלו (כולל הלוח שנרשפו בו הקבלים..) המליצו לו לקחת asus p4p800 אז אני מניח שהמעבד שלו הוא ויליאמט 478 ...

war hammer - הבעיה היא שאין לו מחשב כרגע...הוא מחפש רק לוח פשוט ביותר,יציב ואמין .

רון-הוא מעדיף לקנות לוח חדש,אולי עוד משהו נשרף חוץ מהקבלים...חוץ מזה,אולי יחליפו לו בחינם כי יש לו אחריות .

hck -כמו שאמרתי:אולי עדיין יש לו אחריות . כמו כן , הוא מעדיף לא להסתכן בקניית לוח משומש.

פורסם

לגבי לוח אם משומש:

יש ב-TradeZone לוחות אם שעדיין באחריות, כמו כן יש לוחות אם שעדיין לא הרכיבו אותם על מחשב והם חדשים בקופסא !

אגב, גם אני לא כל כך סומך על חלקים יד שניה וב-95% מהמיקרים קונה חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים