פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים קידדתי סרט לVCD השלבים היו כאלה..1. פתיחת הסרט בוירטואל דאב ואז עשיתי לו Conversion ושמרתי2. פתחתי את הקובץ ושמתי לו פילטרים3. קידוד בtmpgenc ...יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור? מה אני עושה כדי שבסוף הקידוד הקול יצא טוב.. הרי זה בסדר בקובץ המקורי
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור?כן זה קשור.תשמור את הסאונד כקובץ נפרד בוירטואל דאב. (file > save wav).וב tmpgenc תטען את הוידאו כרגיל ובסאונד את הקובץ wav ששמרת.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר לפתוח את הסרט, לעשות Conversion ואז לשמור את הקול?או לפתוח את הסרט, לעשות Convrsion, לדחוס אותו לLAME MP3 CBR ואז לעשות SAVE WAV ...?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני אישית ממליץ לקידוד סרטים את התוכנה DVD2VCD מישהו המליץ עליה בפורום פה תריץ חיפוש ולא תצטער !כבר המרתי 2 סרטים לVCD אחלה של איכות אני מרוצה !
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים פתח את הסרט ושמור את פס הקול כ wav.לאחר מכן תעשה את כל השינוים בסרט עצמו וכאשר תצטרך לבחור בפס הקול ב tmpgenc תבחר ב wav ולא בסרט עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.