עבור לתוכן

מה יחס הגובה למשקל שלכם?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע בדיוק כמה הגובה שלי או המשקל אני מעריך שזה בערך 1.70 ו50 קילו בכול מקרה אני במשקל נמוך אני לא יודע למה אני אוכל כמו בהמה ולא מצליח להשמין ואני פשוט לא זז אין מצב שאני רץ להנאתי.

מבחינת שרירים אני לא יודע כמה רואים עליי אבל כוח יש 27 מתח סגרתי וזה בלי ג'ודו בלי האבקות ובלי חדר כושר השקעה של 50 שקל במתח לחדר עשתה את העבודה והעלתה אותי מ-10 מתח בעבר ל-27.

ובעניין אריק זאבי הבנאדם שוקל 100 קילו והוא לא נראה לי 2.20 ככה שהוא אחד מיוצאי הדופן או שאפשר לקרוא להם הסוסים.

• תגובות 149
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחח אפרופו מתח ... היום קניתי אחד ותליתי על המשקוף בעזרת אחי הקטן שהיה אמור לשמור על האיזון ואני מחזק את זה , אבל למה שזה לא יצא עקום ?!?

ok אז אני אומר אין בעיה נוריד את זה ונישר אותו , אבל למה שזה ירד בקלות ? במשך שעה שלמה אני ואבא שלי מנסרים\דופקים\חותכים\מאגרפים\מושכים\ ומה לא כמעט שכל המשקוף

עף החוצה ... בסוף זה יצא ;D כצת לפני שהבאנו איזה מסור חשמלי

רציתי לשאול אתכם לכל מי שיש לו מתח כלשהו , אתם יכולים להוציא אותו ? או שהוא מקובע ואפשר להוציא אותו רק בכוח ?

וד"א איזה שרירים הוא מפתח בדיוק ?

פורסם

מה זה המכשיר הזה "מתח".?

יש סיכוי לתמונה?

וכמה הוא עולה?

יש לי 400 שקל שאין לי מושג מה לעשות בהם, אני חושב על להשקיע בהם בציוד להתאמנות: משקולות......

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

זה מוט שתוקעים בין הקורות של הדלת ואז עושים עליו מתח

פורסם

אוי עשיתם מזה מכשיר כולה גליל מתחת שתולים מתחת למשקוף של הדלת של החדר שלכם לא אמור לעלות יותר מ-50 שקל.

עכשיו הבחור שקנה את המתח למה זה לא יצא בקלות איך ניסית להוציא אותו? אני יסיבר לך איך זה עובד יש בורג באמצע המתח פתח את הבורג עכשיו אם תסובב את החלק האמצעי לכיוון מסויים שתי החלקים בצד יצאו החוצה אם תסובב לכיוון השני הם יכנסו פנימה זה מאוד פשוט.

איך מרכיבים: מסובבים את החלק האמצעי עד ששתי החלקים יוצאים ויוצרים גודל מספיק גדול כדי שהמתח יוכל להתפס מתחת למשקוף אך אם זאת תוכל להזיז אותו ולישר אותו אחרי שהוא ישר ממשיכים לפתוח אותם עד שאי אפשר יורת לנסות כמה שיותר, אחרי זה סוגרים תבורג וזהו.

איזה שרירים זה מפתח אני לא יודע בדיוק אבל אני מעריך לפי מה שאני מרגיש- כתפיים, חזה, בטן, בקיצור אם עובדים נכון והרבה זמן מתחילים לקבל בטן חזקה וגוף משולש.

שאתה עושה מתח על תעשה אותו מהר תעלה קח נשימה, שאתה יורד תוציא את האוויר,תעלה עד הסוף ולאט, תירד עד הסוף ולאט, זו עליית מתח נכונה וכמובן להשתמש ברגליים לא חוכמה!!.

בקיצור אחלה מכשיר לעצלנים שרוצים לעשות משהו ולקבל במבחן בספורט 100 בלי להתאמץ. מתח זה הרבה תרגול אני תוך שבועיים עליתי מ10 ל-20 והשקעתי בערך 10 דקות ביום יכול להיות שיקח לך יותר זמן זה משתנה.

פורסם

תגידו לי מה אתם בסדר?! אוכלים פעם ביומיים?!

THEONE מבחינת אוכל אני כמוך, רק שאני אוכל פי 4, ושוקל פחות :P

אני כבר שוקל 5 קילו יותר מאבא שלי, אבל לקח שנים.

אני אוכל כל צהריים איזה כמה המבורגרים\עופות\שניצלים\איזשהו בשר אחר+ פסטה\אורז\תפוחי אדמה\.....

בערב אני אוכל איזה חצי כיכר-כיכר לחם, תלוי כמה אני רעב, ובין הארוחות כל הזמן מזנב איזה משהו לאכול...

בקיצור אני מטחנה אנושית, והתחלתי קצת לקבל מסה, אבל אני עדיין נחשב רזה.

פורסם

אוי עשיתם מזה מכשיר כולה גליל מתחת שתולים מתחת למשקוף של הדלת של החדר שלכם לא אמור לעלות יותר מ-50 שקל.

עכשיו הבחור שקנה את המתח למה זה לא יצא בקלות איך ניסית להוציא אותו? אני יסיבר לך איך זה עובד יש בורג באמצע המתח פתח את הבורג עכשיו אם תסובב את החלק האמצעי לכיוון מסויים שתי החלקים בצד יצאו החוצה אם תסובב לכיוון השני הם יכנסו פנימה זה מאוד פשוט.

איך מרכיבים: מסובבים את החלק האמצעי עד ששתי החלקים יוצאים ויוצרים גודל מספיק גדול כדי שהמתח יוכל להתפס מתחת למשקוף אך אם זאת תוכל להזיז אותו ולישר אותו אחרי שהוא ישר ממשיכים לפתוח אותם עד שאי אפשר יורת לנסות כמה שיותר, אחרי זה סוגרים תבורג וזהו.

הוצאתי את הבורג הזה אבל זה עדיין לא רצה לצאת... המנגנון של זה כניראה נדפק , וכמו שאומרים מה שלא הולך במוח ילך בכוח ומה שלא הולך בכוח ילך בעוד יותר כוח ! בסוף זה יצא  :P

למרות שזה לקח את כל המשקוף ביחד איתו כמעט ...

הכי מצחיק היה שהחזרתי את זה לחנות להחלפה וכל המוט נראה כאילו עבר תאונה עצבני כולו היה שחוק עקום מקולף חתוך ומה לא ... ולחשוב שלפני שעה הוא היה חדש !  ;D

פורסם

סובבת גם את החלק האמצעי הזה? אם כן כנראה שבאמת נדפק לך המתח, גם המתח שלי עושה בעיות הוא עקום כזה האמצע שלו למטה אבל הוא חזק הבעיה איתו שהוא לא נוח הספוגים שלו ממש חרא בבית שלי אני סוגר 20 בלחץ בבית ספר עשיתי 27.

עוד משהו שלא הזכרתי שאתם עושים מתח תיתלו עליו קודם לשתי שניות ואז תתחילו יש הרבה שעולים מהריצפה וישר מתחילים זה מתח אחד פחות.

פורסם

yap ...

פורסם

איך עשית את זה?

תסביר לי בבקשה כמה סטים את עושה, כמה דקות מרווח בין סט לסט, ואת כל המידע שצריך כדי להתקדם במהירות כמוך!

תודה רבה!

פורסם

הוצאתי את הבורג הזה אבל זה עדיין לא רצה לצאת... המנגנון של זה כניראה נדפק , וכמו שאומרים מה שלא הולך במוח ילך בכוח ומה שלא הולך בכוח ילך בעוד יותר כוח ! בסוף זה יצא :P

למרות שזה לקח את כל המשקוף ביחד איתו כמעט ...

הכי מצחיק היה שהחזרתי את זה לחנות להחלפה וכל המוט נראה כאילו עבר תאונה עצבני כולו היה שחוק עקום מקולף חתוך ומה לא ... ולחשוב שלפני שעה הוא היה חדש ! ;D

חחחח אסור להוציא את הבורג שבאמצע, ככה אתה הורס את המכשיר, חח, זה מה שתופס שם בפנים את ההברגה האמיתית שכשאתה מסובב את כל המוט אז זה מכניס לך את שניה הצדדים שלו..

חח ככה אבא שלי הרס לי את המתח שלי, שמתי מתח שקניתי ב 50 שקל וזה עשה סדקים במשקוף אז אבא שלי התעצבן מזה וניסה לפרק את זה והואהוציא את הבורג המטומטם הזה, ואז זה נשאר שם ולא היה לו מה להגיד...

פורסם
  • מחבר

עשיתם פאקינג דיון על מתח

פורסם

איך עשית את זה?

תסביר לי בבקשה כמה סטים את עושה, כמה דקות מרווח בין סט לסט, ואת כל המידע שצריך כדי להתקדם במהירות כמוך!

תודה רבה!

שמע עבדתי על זה שבועיים עשיתי כול יום בין 10-20 דקות מתח לפעמים ששיעמם ממש גם יותר בהתחלה עשיתי סטים של 8 כי ב-10 הייתי פשוט מת אחרי זה עליתי לאט לאט עד שהגעתי לרמה שאני בה עכשיו אני יכול לעלות 16 לנוח כמה דקות ולעלות עוד 16 כמו מכונה אם אני מנסה לעשות שיא אני סוגר(סגרתי) 27.

שמע יכול להיות שזה יקח לך יותר זמן אבל לדעתי אם אין לך המון משקל עודף ואתה עובד נכון(כבר פירטתי בהודעה הקודמת מה זה עליית מתח טובה) אני חושב שתוך חודש גג אתה כבר תעשה 20, מתח זה בעיקר תרגול!.

פורסם

שמע עבדתי על זה שבועיים עשיתי כול יום בין 10-20 דקות מתח לפעמים ששיעמם ממש גם יותר בהתחלה עשיתי סטים של 8 כי ב-10 הייתי פשוט מת אחרי זה עליתי לאט לאט עד שהגעתי לרמה שאני בה עכשיו אני יכול לעלות 16 לנוח כמה דקות ולעלות עוד 16 כמו מכונה אם אני מנסה לעשות שיא אני סוגר(סגרתי) 27.

שמע יכול להיות שזה יקח לך יותר זמן אבל לדעתי אם אין לך המון משקל עודף ואתה עובד נכון(כבר פירטתי בהודעה הקודמת מה זה עליית מתח טובה) אני חושב שתוך חודש גג אתה כבר תעשה 20, מתח זה בעיקר תרגול!.

אבל כמה סטים עשית?
פורסם

חחחח אסור להוציא את הבורג שבאמצע, ככה אתה הורס את המכשיר, חח, זה מה שתופס שם בפנים את ההברגה האמיתית שכשאתה מסובב את כל המוט אז זה מכניס לך את שניה הצדדים שלו..

חח ככה אבא שלי הרס לי את המתח שלי, שמתי מתח שקניתי ב 50 שקל וזה עשה סדקים במשקוף אז אבא שלי התעצבן מזה וניסה לפרק את זה והואהוציא את הבורג המטומטם הזה, ואז זה נשאר שם ולא היה לו מה להגיד...

הוצאתי אותו רק אחרי שלא היה אפשר להוציא אותו בכלל ובגלל שלא היתה שום חוברת ושום הסבר ועל האריזה היה כתוב רק בספרדית או משהו כזה אז הוצאתי כי לא היה כבר מה להפסיד

הקטע הוא שהתקשרתי לחנות אז אמרו לי גם להוציא את הבורג ! ואז זה אמור לצאת... מה שלא עבד כאמור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים