עבור לתוכן

אפשר לבנות רשת רק בעזרת מודם?

Featured Replies

פורסם

אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט.

אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB.

מודם TERAYON TJ715X

יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת.

אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????

פורסם

זה לא ייתן לך רשת ביתית, אבל זה כן ייתן לשני המחשבים IP חיצוני -> גישה לאינטרנט

פורסם

זה לא ייתן לך רשת ביתית, אבל זה כן ייתן לשני המחשבים IP חיצוני -> גישה לאינטרנט

גם זה לא בטוח, זה תלוי עם המודם שלך מוגדר לעבוד בשיתוף. לרוב המודמים זה פשוט אופציית חיבור נוספת (USB או רשת) למחשב ולא שתי יציאות נפרדות. אתה צריך לבדוק את המודם שלך מתאים לזה, כי יש מודמים שכן.

פורסם

רוב המודמים של הכבלים יודעים לעשות את זה (SB4200 שלי למשל), הדרך הכי פשוטה לגלות אם כן או לא היא לבדוק.

פורסם

למיטב ידיעתי זה אפשרי רק בעבודה ללא חייגן. בכזה מצב אתה יכול למשוך מאינטרנט זהב שתי כתובות נפרדות. אני גם משער שלכל אחת יהיה רוחב-פס של 1.5 מגה, אם כי יכול להיות שההגבלה נעשית בהרשאות הניתנות למודם הכבלים ע"י חברת הכבלים שלך. אם יש לך חייגן, גם אם תמשוך שתי כתובות של הרשת הפנימית של הכבלים, עדיין תוכל לחייג רק פעם אחת מכיוון שאחרי רישום ההתחברות שלך אינטרנט זהב לא יאפשרו לך להתחבר אליהם פעם נוספת על אותו החשבון, מן הסתם.

פורסם

אני בכבלים ו012 ויכול לחייג לספק עם שלושה מחשבים באותו זמן.

ולפותח הת'ראד, הSB4200 שלי נותן אייפי פנימי וחיצוני לכל מחשב אבל יש מגבלה אצל הספק לכמות החיבורים החיצוניים שתוכל לקבל. נקודה חשובה בצורת השיתוף הזו היא שתהיה מוגבל למהירות של הUSB אם אין לך USB2 שזה בערך חצי מגה.

פורסם

^^^ USB 1.1 פועל ב-15Mbps - הרבה יותר מאשר חיבור אינטרנט רגיל

וזה

אם כי יכול להיות שההגבלה נעשית בהרשאות הניתנות למודם הכבלים ע"י חברת הכבלים שלך.

נכון מניסיון, המחשבים יתחלקו כמו מאחורי נתב

פורסם

12Mbps

עדיין יותר מהמקסימום שהוא 8Mbps

פורסם

נכון

יש לי אותו מודם אשר מחובר לסוויץ' פשוט שאליו מחוברים 2 מחשבים+המודם בחיבור כבל רשת רגיל.

בלי שום הגדרות הכל תקין באינטרנט והרשת פועלת עם שיתוף

ספק 012 וחיבור קבוע 1.5mbps

פורסם
  • מחבר

אינטרנט זהב לא מסכימים ליבור קבוע.

לא הבנתי, זה יעבוד לי או לא?

יהיה לי אינטרנט על שני המחשבים? איזה מהירות אינטרנט תהיה על כל מחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים