עבור לתוכן

רוצה לקנות כונן נוסף של 80 ג'יגה, תקציב 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ההארד שלי ממש לא גמור...הוא חדש והוא עובד מצויין

פשוט הוא ATA

ואני קונה מחשב חדש ואני רוצה SATA בלבד

אז לא יהיה לי מה לעשות איתו...

יש לי גם 40 ג'יגה שהוא ישן באמת

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה אתה גר בכלל ? קודם כל...

ובוא נגיד 200 שקל אני מוכן

פורסם

הרצליה

200 בחיים לא

250

פורסם

טוב עזוב כבר אני יכול להשיג את זה בפחות מ 400 ש"ח חדש עם אחריות ודם אתה גר רחוק

פורסם

הרצליה

200 בחיים לא

250

הארדיסק חדש של 40 טיפ טופ עולה היום 300 שקל ואתה לא מתבייש לקחת ממנו 250 שקל על הארדיסק ישן שעבר עליו הרבה ושאתה אומר שהוא בקושי סוחב?

תעשו צדק.

פורסם

הארדיסק חדש של 40 טיפ טופ עולה היום 300 שקל ואתה לא מתבייש לקחת ממנו 250 שקל על הארדיסק ישן שעבר עליו הרבה ושאתה אומר שהוא בקושי סוחב?

תעשו צדק.

הוא מדבר על הארד דיסק של 80GB י

פורסם

אני באמת מדבר על ה80

ואם אתה לא רוצה אז סבבה

הוא בסדר ויש מצב אני ישאיר אותו למרות שזה יאט קצת את המחשב אבל חפיף

יש לי יותר מידי מוזיקההההההההההה

:D

פורסם

אני הייתי הולך על ה-WD

הם חברה טובה ואמינה.

תיקח את ה-80GB 8MB ATA

או אם יש לך לוח שתומך ב-SATA אז תיקח גם SATA.

חברה מעולה...וחוצמזה אני לא מבין למה אתם אומרים כל הזמן שהם מרעישים ???

הרעש היחידי שאני שומע מהמחשב שלי הוא של המאוורר שעל הגוף קירור של המעבד ויש לי WD 80GB 7200rpm 2MB ATA100.

פורסם

ההבדלים בין SATA לATA100 לא קיימים כל עוד הכונן 7200RPM!

הבדלים בין חברות, WD מוכרת והרבה זמן בשוק, גם סיגייט, מקסטור יותר מרעישים כבר אבל בגדול כולם ייתנו תוצאות טובות ככה שממש לא משנה מה תיקח.

תתחדש! :)

פורסם

לי יש ניסיון רע עם MAXTOR ו-SEAGATE

WD אלי עכשיו

שקט ללא תקלות 3 שנים אחריות אין טוב מזה

דרך אגב 120גב עולה בסביבות ה-550-600

אבל אם אתה בכל זאת רוצה 80 גב הוא עולה 420 שקל

עריכה אלו לא כונני SATA

פורסם

קניתי אתמול 120ATA של WD ב KSP ב 500 שקל , בחנות שכונתית זולה רצו על זה 620 שקל שלא נדבר על היקרות יותר 700+

ה 80 עולה 410 שקל

פורסם

מה עם Samsung ? קראתי שהם שקטים ומהירים + 3 שנים אחריות, למה אף-אחד לא ממליץ עליהם ?

פורסם

מה עם Samsung ? קראתי שהם שקטים ומהירים + 3 שנים אחריות, למה אף-אחד לא ממליץ עליהם ?

ממליצים לך פה מניסיון כלומר לאנשים כאן יש את הכוננים האלו ויש להם ניסיון לטווח ארוך עם החברה לא שנראה לי שסמסונג כאלו גרועים ודווקא הם מייצרים מספר שנים הארדיסקים גם תריץ איזה חיפוש על ביקורת ותבדוק עד כמה הם משתווים לWD ושאר החבורה

אני מאמין שהם פחות טובים אבל עדיין שווים משהו.

פורסם

כמו שאמרו הוא לא הכי נפוץ משום מה

מה שמזכיר לי שיש לי ארד-דיסק של Samsung מתקופת ה486 שלי !!! בנפח עצום של 500 מגה שעד היום הוא עובד כמו חדש :xyxthumbs:

ואני עדיין משתמש בו לפעמים לגבות דברים :D

פורסם

לי היה הארדיסק של Seagate, והוא עשה בעיות (לא רצה להתקין לינוקס, היו לא סקטורים דפוקים וכו') היו לי גם של WD

שלא היו משהו, והאחרון נדפק לי גם כן.. עכשיו לי MAXTOR, והוא עובד מצויין, לפעמים הוא עושה בעיות אז אני מכניס אותו

למקפיא ל10 דקות והוא חוזר לעבוד :xyxthumbs:

לא ריציתי לפתוח תראד חדש אז אני אכתוב פה -יש לי משהו כמו 600 שקל (עם חריגה של 50) ואני צריך הארדיסק חדש

הכי טוב בתווך המחירים הזה, ישלי SATA, ולא ממש אכפת לי אם יהיה SATA או ATA, רק שיהיה מהיר, ועם הרבה מקום

וכמובן עם אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים